נוסטלגיה (בשבילי)

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
נוסטלגיה (בשבילי)

אבל האמת היא שגם בשביל האנשים הנוסטלגיים של הפורום הזה , הקישור שאני מביא עימי יעורר זמנים טובים יותר של דיונים מענינים יותר (ניקול מצטער אבל האמת היא שאני לא שם זין לעד כמה אילייזה ווד חמוד) כל מקרה , לינק להודעה בפורום בעל פורמט עלוב יותר משל תפוז אבל התוכן של ההודעות הוא מענין לדעתי , במיוחד כי כבר הרבה זמן לא דיברו פה על מועדון קרב ברמה. ["שלום אני פריק מצוי , אמא שלי לא הניקה אותי מספיק בצעירותי אז אני חושב שמועדון קרב סרט עלוב"]

Aimee

New member
רגע...

אם הבאת את הלינק בשביל הנוסטלגיה, סבבה, לא הייתי כאן אז אז אין לי ממש מה להגיד. אבל אם ההודעה הזאת אמורה להוכיח שיחה ברמה על פייט קלאב אז די שיעשעת אותי.למען האמת כבר עדיף שיחות על אלייז´ה ווד..."המון סטירות שקיימות בתוך הסרט" גאוני... אוח, איפה הימים האינטלקטואלים האלו? איפה?

IC4

New member
את יודעת גם החיים בגטו זה נוסטלגיה

לא מבין את הביקורת שלך על ההתעמקות בפייט קלאב....

חולוני

New member
אממ..טוב.

מה נוסטלגיה בזה? מילא זאת הייתה הודעה נוסטלגית בפורום, אבל זה לא שייך לכאן אפילו... עכשיו קבל נוסטלגיה אמיתית - הפעם הראשונה שהזכירו את פייט קלאב בפורום הזה (זה לפחות מה שמצאתי, או שלא חיפשתי טוב..) - כאן (לילו, זאת הודעה שלך, והתגובה שהגבתי לך, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה..)

leeloo

New member
או מיי גוד! זו נוסטלגיה!

בכלל לא זכרתי שרשמתי את זה.. ילדה תמימה...

IC4

New member
FUUUUCUUUCUKING LOOOOOOOOOOLLחולוני

חולוני !! LOOOOL הודעה שרשמת שם "דווקא אני מכיר בנות שאהבו את הסרט" LOOOOOOOOOOOOOOOOL אני נשפך פה
!!!! כל כך לא קשור למה שאמרתי

חולוני

New member
חחחחחחח... ../images/Emo13.gif

כן, לא הבנתי למה התכוונת.. חשבתי שהתכוונת לזה שבנים אהבו את הסרט, ובנות לא כ"כ..בגל המכות ופרויקט מייהם וכו´... חחח...אי הבנה "קטנה"...

חולוני

New member
עכשיו שקראתי את כל התגובות...

ולא רק את ההודעה הספציפית... אז אהבתי מאוד את התגובה הספציפית הזאת, של בחור בשם "נדב לזר". כאן

ghostdog

New member
מעניין אבל בסוף הוא אומר דבר טיפשי.

הרי רואים שנורטון יורה לעצמו בלחי. הוא לא פוגע במוח או בכל חלק חשוב אחר. יובל

Master Boo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משעשע... אני מסכים איתך, כן, אבל עדיין- קצת מצחיק להגיד "נו, מה קרה? הוא בסך הכל ירה לעצמו בלחי..." LOL

IC4

New member
אולי זה כמו במאטריקס

שניו מת ורק אחרי שהוא מת הוא יכל להשתחרר מהמחשבה הקודמת שלו אז רק אחרי שנורטון יורה לעצמו בראש הוא מצליח לחיות עם האמת האבסולוטית של אי קיומו של בראד פיט.... אגב חולוני - למי פאקינג איכפת איפה רשמו משהו שכיף לקרוא? אם אתה לא קראת טוב רשמתי "נוסטלגיה בשבילי" בכותרת.

למעלה