נוכלים ברשת

tira4

New member
נוכלים ברשת

שלום לכל חברי הפורום, אם קרה שהכרתם אדם ברשת, הוקסמתם ממנו ואחרי זמן מה הסתבר לכם שהוא שיקר לכם בקשר לזהוותו/מצבו המשפחתי (הציג עצמו כרווק/גרוש כאשר הוא אדם נשוי), אנו, בסרט דוקומנטארי חדש שעוסק בהונאות, מעוניינים לשמוע את הסיפור שלכם. כל סיפור אחר שעוסק של התחזות, והונאה ברשת יתקבל בברכה גדולה. אתם מזומנים ליצור קשר במייל: [email protected]

A M S T A F1

New member
היה נוכל שטען שהוא לא פלצן וכשהיא התחתנה איתו

בהתחלה הוא היה מביא בקטנות והיה אומר זה רק גרפסים מהקולה אחר כך התחיל בינוניות היה אומר לה זה מהנאצ'וס אחר כך התחיל ממש להפגיז היה אומר יה הנה ציפור וניא חושבת מה ציפור תעשה רעש כזה גדול והוא המשיך לטעון לחפותו וטען שזו ציפור אולטרה סונית לאחרונה ניתגלה בקולבוטק בתנאי מעבדה שציפורים לא תוקעות נודים רועשים וזה כבר העלה חשדות לגבי החשוד הורכב צוות חקירה בראשותו של רב פקד אסף עוץ וצוות מעקב במשך שנה תיעד את כל ההפלצות של הבחור במצלמות ניסתרות ובהקלטות לוויין מאוד מתוחכמות

b e c k y

New member
ואולי רק שימוש במושג מוכר

לצורך הגדרה של "מיהו חלאת אדם". אין חוק שאוסר על אדם להיות חרא. אז מצאו את המושג הכי קרוב למעשה שעשה על מנת להעביר לו את המסר.

ללא ספק מדובר בחלאת מין אנושי.

אבל זה עלול לפתוח פתח רחב להאשמות בגין אונס במקרים שהם בפירוש לא אונס. מדובר בהשגת הסכמה במרמה..אין כאן כפייה. ושלא יתפרש חלילה שאני חושבת שאין זה ראוי להענישו או כי איני מגנה בכל החומרה את מעשיו. אבל יש להבדיל בין עבירה על המוסר לבין עבירה על החוק..ואם עבירה על החוק, איזו.

b e c k y

New member
אולי צריך הגדרה חדשה.

אולי צריך לאפשר לבתי המשפט להעניש אנשים על התנהגות לא מוסרית הנוגדת את האנושית הבסיסית. כי באמת להעניש אותו על אונס, הוא זילות של אונס.

© RoNa

New member
הגדרה של אונס

"הוא ביצוע יחסי מין תוך כדי כפייה, בניגוד לרצונו של הקורבן". אם היתה יודעת שהוא נשוי, לא היתה מקיימת איתו יחסים. לכן, הוא שיקר. הוא הוציא ממנה יחסי מין במרמה. זה סוג של כפייה, שקר, רמאות או וואט אבר.

אז למעשה כל אישה ששוכבת עם מישהו

מתוך מחשבה שהוא מעוניין בקשר רציני ולא סטוץ, צריכה להאשים אותו באונס? הרי הוא הוציא ממנה יחסי מין במרמה, מצג שווא ושקר..ובבוקר התאייד.. או כל מיני גברים ברשת שאומרים שהם עובדים בעבודה כזו או אחרת, מנהלים מוצלחים, או שיש להם יאכטה או בוכטות כסף..ויש נשים שזה קונה אותן.. (אני בכוונה מקצינה, לצורך המחשת הבעייתיות). לפי ההגדרה הזו כל פעם שאישה שוכבת עם גבר שמשקר לה יש אונס- מערכת המשפט תקרוס - הרי "אונס" שכזה מתבצע במאות מדי יום. איפה עובר הגבול? הקו המפריד בין אונס לשקר? חלילה שלא ישתמע שאני מאשימה את הקורבן..אבל כל אחד צריך להיות אחראי על המעשים שלו, וזה כולל אישה שמוכנה לשכב אם גבר זר בפעם הראשונה..ועליה לקחת בחשבון שהוא מאכיל אותה שקרים. האקט בוצע בהסכמה, בלא שום אלמנט של כפייה... גם אם הרצון שלה ניתן על בסיס מצג שווא. יש כאן מרמה, לא אונס. זו דעתי בכל אופן. תהיי בטוחה שגם לי הבטן מתהפכת..

האמת שברגע זה פחות או יותר...

אין לי טיפת אמון במערכת... אם הייתי עורכת דין הייתי הולכת לערער עבורו על העונש, ככה, פרובונו, בלי כסף, רק מהעצבים. איזה טמטום, לא יאומן בכלל... כמה שאני חושבת על זה יותר זה מעצבן אותי יותר! שקר!!! אז הוא שקרן!!! אז על זה הוא ישב בכלא?!! וארז אפרתי נורמטיבי?!!!! יא-אלוהים! לאן התדרדרנו! שקר הוא חלק מהעולם, מהקיום, מהמציאות, מהאנושות, מהתקשורת הבינאישית, ויש הרבה מ‬‫קרים שאנחנו אפילו שמחים בו, שהוא חיובי. אי אפשר להשמיד אותו, בטח לא להושיב בכלא כל אחד שהשיג דבר כלשהו במרמה... איזה שטויות, יא אלוהים...

© RoNa

New member
ללא קשר לתוצאות המשפט

את צודקת בזה שזו מרמה. אם השופט היה קוראה לזה בשם אחר שקר/הונאה/מרמה/סחיטה זה היה משנה? אולי בגלל שמדובר במשהו כל כך אינטימי ואישי, הם השתמשו במילה אונס. אבל זה לא משנה (מפחית/מגביר) את חומרת המעשה. צריך לקחת בחשבון שבמידה והיתה יודעת את האמת, היא לא היתה מסכימה לזה! לכן זה לא קיום יחסים ברצון. הרצון שלה ניתן בהתאם לנתונים שיקריים.

ורד 1970

New member
אם כך זה נכון לגבי אלה שנעלמים אחרי סקס

אם היא הייתה יודעת שזה יהיה חד פעמי והוא יעלם אחרי פעם אחת, לא הייתה ניכנסת איתו למיטה... אין סוף לזה והבחורה צריכה לקחת בחשבון שמשקרים לה ואם מתאים לה סקס איתו בכל מקרה- אחלה - שתיקח בחשבון מצב כזה. ואם היא מחפשת משהו רציני בלבד - שתחכה קצת עם הסקס ותראה לאן זה מוביל. לא שאני נגד הענשה - להיפך,אבל לצערי זה יהיה בלתי אפשרי וזה יגרור גם תלונות שווא של בחורות שגברים לא רוצים אותן,ויהיה להן הרבה יותר קל להפליל מאשר על אונס שזה קצת קשה יותר.

תראי, במהות אני מסכימה איתך

היא לא היית מסכימה לו היתה יודעת את האמת. יחד עם זאת, כפי שטענתי לעיל, אישה ששוכבת עם גבר זר, לאחר מפגש אחד, צריכה גם היא לקחת אחריות על מעשיה. וחלילה שלא ישתמע שאני מצדדת במעשיו, בעיני המעשה שפל ונתעב. אבל ודאי שישנה נפקות לאופן שבו ביהמ"ש מכנה את המעשה- אם אונס או אם מרמה- מבחינה סיווג העבירה, וכתוצאה העונש. לצורך העניין למשל ההבחנה בין רצח והריגה- ברור שמהותית זה לא משנה, הרי האדם מת, אבל משפטית יש הבדל עצום (אם מבחינת כוונה או העונש שעשוי להינתן בכל מקרה).

Duality One

New member
ממש אבל ממש לא מסכים

קראת את ההגדרה של עצמך? "אונס הוא ביצוע יחסי מין תוך כדי כפייה, בניגוד לרצונו של הקורבן". דבר ראשון, ההגדרה מחייבת כפייה ושיחסי המין יהיו בניגוד לרצונו של הקורבן. במקרה הנ"ל לא התבצעה כל כפייה, ובפועל - זה אפילו לא היה בניגוד לרצונו של הקורבן. התקדים המשפטי הזה, שאישה טוענת לאחר מעשה שהיא לא הייתה מעוניינת ביחסי המין כי גילתה מאוחר יותר שבן-זוגה ליחסי המין שיקר לה הוא פסיכי לגמרי ולדעתי לא יעמוד במבחן בג"ץ, אם זה יגיע לשם, ובצדק. מה? הרצון שלה השתנה רטרואקטיבית? תחשבי איזה השלכות יש לזה. אישה פוגשת מישהו - הוא ברוקר בבורסה ונראה כאילו הוא מפוצץ בכסף, את שוכבת איתו כי הוא כריזמטי, הוא אומר לך שהוא הרוויח היום 200000 שקל ממכירת מניה ושהוא עשיר. שבוע אחרי זה הוא מגלה לך שבעצם הוא לא עשיר כמו שחשבת, ואת שכבת איתו כי חשבת שיצא לך מזה חבר עשיר. הוא שיקר לי! הבנזונה! שכבתי איתו כי חשבתי שהוא עשיר! בעצם... לא שכבתי איתו. הוא אנס אותי! היה את התקדים המשפטי הזה עם הערבי שעשה את עצמו יהודי... בחייאת. זה הרי ברור כשמש שגזר הדין הזה הוא גזעני ולמקרה אין שום קשר לאונס.

../images/Emo45.gif בדיוק.

וגם בלי ללכת לכיוונים ה"מתבקשים", של נשים שציפו למעמד וכסף, וקיבלו זין בטוסיק ותו לא- אפשר להסתפק בדוגמאות הרבה יותר טריויאליות: 1. את הולכת לחנות, וקונה שם חולצה, שהמוכרת אומרת לך שהיא נראית עליך מהממת, עושה אותך צעירה ב- 10 שנים, חטובה ב- 30 ק"ג ובכלל- כוסית על. את מגיעה הביתה, מודדת אותה לפני החברה הטובה שלך וזו עושה לך פרצוף שהחולצה מזעזעת... מה, תלכי לתבוע את המוכרת על מירמה? על הונאה? על אונס??! היא הכריחה אותך לקנות ת'חולצה?! לא, רק אמרה מה שצריך היה להיאמר כדי שתקני אותה! 2. אני פוגשת בחור, אנחנו שותים ביחד על הבאר, הוא מספר לי שהוא לא זיין כבר שנתיים, ואני אומרת לו שאני בתולה. מגיעים למיטה באותו ערב (!!! אני בתולה, כן?!) והוא שוכב איתי, ולא יורד דם... אחרי זה הוא מספר עלי לחבר שלו והחבר שלו אומר לו שהוא שכב איתי חודש קודם (כמה מופרך עוד אפשר להיות...
) אז הוא יתבע אותי על אונס?!! מה זה השטויות האלו?!

Duality One

New member
ובנוסף

ברגע שבית משפט משתמש במילה אונס, יש לזה מעמד משפטי. אז כן, זה היה מאוד משנה. ובנוסף 2. זה לא שאני חושב שהוא איזה שה תמים, כן? הוא חתיכת בנזונה מניאק, אבל זה עדיין לא אומר שהחלטת ביהמ"ש היא צודקת בעניינו.

למעלה