נוכח הדומיננטיות הנשית כאן

נוכח הדומיננטיות הנשית כאן

אני מוצא לנכון להעלות הנה את הקישור הבא, והפעם - לתועלתו של המיעוט הגברי. יום יפה שיהיה לכולם/ן

יתכן

וכאן בפורום "הכוחות" מאוזנים פחות אבל בזירת הקרב של הגירושים זה תמיד אחד על אחד.

גירושין אינם תמיד "זירת קרב"

שנית, לא הבנתי מדוע כתבת את שכתבת. האם טענתי שכל גבר מתגרש סימולטאנית מארבע נשים או שהגבר חזק / חלש מהאישה ? כתבתי שנשים זוכות בפורום זה לבולטות גבוהה יותר, ולו רק בגין מספרן ולכן הבאתי לינק שנועד הפעם לגברים. מה כאן מפר לך את האיזון ? ולעניות דעתי, את כמנהלת הפורום אמורה בכלל לעודד דברים כאלו במקום לנהוג כמעט הפוך ...

כנראה של הסברתי את עצמי טוב

אני מעודדת (עם פונפונים אפילו) את האיזון בין גברים, נשים והסיוע האנפורמטיבי המתקבל כאן בפורום. התיחסתי לאותו חוסר איזון שציינתי והוספתי משלי שבסופו של דבר, ההתמודדות שלנו באופן אישי - מאוזנת. אגב...זירת קרב לא חייבת להסתיים באבדות ונפגעים. לא תמיד. ניתן להלחם על עתידנו ועתיד ילדנו בצורה תרבותית וקונסטוקטיבית. ועכשיו....חוזרת לפונפונים אם לא אכפת לך

יללא תביאי פונפון

אני חושב שעל גירושין להיות תהליך שבו נלקחת בחשבון קודם כל טובת הילדים. מדאגה לנושא זה ניגזרות דינמיקות שונות שיש שלא כ"כ מבינים שהן קשורות לטובת הילדים כגון התקסחויות בין ההורים, שמכרסמות בנפש הילדים ומותירות בהן צלקות מגוונות ועמוקות. לכן אני עדיין לא אוהב את ההמשלה לזירת קרב (ובזירת קרב תמיד יש ניפגעים - מה לעשות, אני מנוסה בזירות קרב). אין זה בהכרח "קרב על עתידנו" כי אם פרידה מאלמנט מסויים גדול וחשוב בעברנו ותכנון ובניה של עתיד חדש. בזירות קרב לא בונים אלא הורסים וזו כל מטרת הקרב - להרוס את האויב. בגירושין יש לעיתים אויב, איני טוען שלא, אך לעיתים גם אין. לעיתים זהו הליך בוגר, מכבד אף אם מכאיב ועצוב שבתומו נפרדים שני אנשים שהיו נורא קרובים לדרכם ודואגים ככל שניתן לצאצאיהם ועל כל אדם המתגרש לשאוף להגיע למצב הזה אם הוא חרד לגורל ילדיו ורווחתם. ועכשיו ... אני הולך לעשות פן, עשית לי חשק ...

deena

New member
הקישור הועלה לקישורי הייעוץ

של הפורום. מה שמועיל לגברים- מועיל גם לנשים.

למעלה