נווה שאנן - רחובות

• פותח הנושא mdlv
  • פורסם בתאריך

mdlv

New member
נווה שאנן - רחובות

היי חברים, אנחנו זוג שמחפש דירה להשכרה באיזור נווה שאנן.
רוב התוצאות ביד2 הם ברחובות: גדליהו, דרך יד לבנים, נתיב חן ואבא הלל סילבר.
אני לא מחיפה ולא מכיר את הרחובות האלה, מה נחשב לאיזור טוב ומה פחות?
לא צריך להיות "דניה" אבל מחפש שכונה טובה ובטוחה במיוחד לבת הזוג שלי שחוזרת מהעבודה בשעות מאוחרות :)

תודה לעוזרים!

שילה1

New member
הגליל,טרומפלדור,אילת,אשר,אדם הכהן,ליב שמעוני,ציון,מצפה,

התיכון,חניתה ,דורות ויש המון.חפש במפה סביב רחוב הגליל.

mdlv

New member
תודה על התשובה המהירה :)

אני מחפש יותר לפי הדירות הפנויות ביד2 ולא נתקלתי בהרבה מודעות מהרשימה שציינת...
אתה מכיר את הרחובות שכתבתי בהודעה הקודמת?

שילה1

New member
כן ואני ממש
.הדירות הטובות-או אצל מתווכים או לעבור

ברכב או ברגל ולראות שלטים.
מכירה את הרחובות.פחות מרכזיים ופחות..הבנת.
כצועדת ברגל-יש כרגע לא מעט.....

trilliane

Well-known member
מנהל
בעידן גוגל מפות (כולל צילומי רחובות) מה הבעיה?

קל לראות בדיוק היכן הרחובות האלה נמצאים, כולל אך הם נראים, איך נראה הבית מבחוץ, אילו תחנות אוטובוס יש בו...
בעיקרון גדליהו מוביל מאזור קצה הגליל לכיוון דורי, הכביש שיורד מאזור הטכניון לכיוון נשר ומפרץ חיפה.
יד לבנים זה כביש ארוך ומתפתל שיורד מנוווה שאנן לכיוון חליסה.
נתיב חן נמצא מתחת לגליל;
סילבר נמצא מתחת לחניתה, מה שנקרא "יזרעליה".
אף אחד מהם לא הרחובות ה"טובים" של נו"ש, אבל זה תלוי מאוד במספר הבית, כלומר באיזה קצה של הרחוב נמצאים, באיזה בניין מדובר וכו'.
&nbsp
אני למשל גרתי בבניין בתחילת נתיב חן שהיה למעשה בניין אחורי של הגליל; הוא לא היה למטה, היה לי שקט יותר (כי הוא אחורי), לא הייתי צריכה לרדת או לטפס ביציאה לרחוב והייתה לי גישה מצוינת לתחבורה ציבורית.

mdlv

New member
הלוואי והיה אפשר לסנן אוכלוסיה במפות של גוגל

בתור אחד שהעביר את רוב הילדות שלו בשכונת פשע ורשע מטופחת יחסית, איך שהרחוב נראה לא תמיד תואם לאוכלוסיה...
הבנתי שמחליסה כדאי להתרחק...

mdlv

New member
מה עם נשר?

התחלתי לברר לגבי נשר, אני עובד במוריה אז זה גם יחסית קרוב ואמרו לי שיותר זול מנווה שאנן.
מכירים איזורים בנשר...?

שרונהה

New member
נשר נהדרת

ובהחלט יותר זול מנוה שאנן.
&nbsp
האיזורים הם כל הרחובות בשכונת רמת יצחק שנחשבת לאיכותית,
בשכונת גבעת עמוס זול יותר וגרים שם המון סטודנטים בגלל הקירבה לטכניון

ruven7

Active member
אם אתה עובד ברח' מוריה רוממה יכולה להיות אופציה

רוממה מתחלקת לחדשה וישנה-שכונה קטנה,חלק מרבי הקומות בחדשה די ישנים ויש הזנחה כזו או אחרת תלוי בדיירים (כמו בכל מקום) אבל המחירים דומים לנו"ש ויש משם תחבורה למוריה ואפשר גם רגלית-תלוי באיזה חלק במוריה.רוממה הישנה נחשבת יותר "קלאסית", קטנה וירוקה אבל רצוי להתרחק מרחובות מרכזיים בה בגלל רעש האוטובוסים (בחלק מרח' הפלמ"ח וקרן היסוד).יתרונה של רוממה החדשה היא מרכז מסחרי גדול,מרחק הליכה ממרכז חורב ושני קווי אוטובוסים ל-2 כיוונים כל אחד וקל להגיע משם לכל מיני נקודות בעיר.מבחינה זו גם נו"ש די בסדר,תלוי מאד היכן.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז תגיד שזה מה שאתה שואל! למה סחור סחור?

לא חשבתי אפילו בכיוון כי נו"ש ממש לא שכונת פשע וגם לא קרוב. יש בה דתיים, יש בה סטודנטים, יש בה אנשים אמידים אבל הרוב לא. בסופו של דבר, בתור מישהי שגרה כעשור בשכונה, אני יכולה לומר לך שאי אפשר לדעת מי בדיוק יהיו השכנים שלך וזה גם לא עד כדי כך משנה.
&nbsp
כאתה שואל "מה נחשב לאזור טוב" מבחינתי "אזור טוב" הוא אזור שיש ממנו תחבורה ציבורית טובה, שהוא לא יותר מדי נמוך כך שקל יותר ללכת ממנו ברגל, שיש לידו חנויות נוחות... אז אולי כדאי שתבהיר מה אתה מחפש, כי זה ממש לא ברור מאליו.

ע מזרחי

New member
אף אחד מהם לא נחשב טוב, רובם לא גרועים

אני לא הייתי שוכר דירה בדרך יד לבנים.
כל השאר סבירים.

שילה1

New member
א מסכימה.יש בדרך יד לבנים דירות בבנינים חדשים

על כל הנוף ואויר מצוין.תחבורה נוחה.
שכנים?גם בדניה הם עמיין של מזל.

למעלה