נהרגה בת 16 שנהגה בטרקטורון...

נהרגה בת 16 שנהגה בטרקטורון...

מדובר בחוק חדש שמתיר נהיגה בטרקטורון בעיר לבני 16. ברצוני לברר הכל על החקיקה הזאת.... כיוון שהמחוקק במקרה זה התרשל מאוד. איך מבררים האם הוועדה לזכויות הילד בכנסת ונציב הדורות הבאים התריעו על הסכנה .... האם משרד החינוך פעל להגנת הילדים מפני החקיקה המטורפת?

baril

New member
אני מכירה אותה , חברה של אחותי

יהי זכרה ברוך

ביפו

New member
החוק - כבר ישן, אבל הממשלה והמחוקק-

חדשים. בתגובה ל נהרגה בת 16 שנהגה בטרקטורון... מאת ארבעחרויות. החוק - הוא חוק חוקי ומאושר. חוקים - מאושרים בכנסת בשלש קריאות. חוקי תעבורה - יוצאים מוועדה וצוותי חשיבה של משרדי התחבורה והמשפטים. איני "קונה" את "התירוץ" שבחוק כזה- "משרד החינוך מחנך את ילדינו".... עד שאושר - היה החוק ידוע להרבה אנשים, ומשחוקק - לציבור בישראל. בתאונה - נסע טרקטורון מסוס מיול(טרקטורון משא)שנהוג - ובו 2 חברות צעירות. טענו בתחילה במשטרה ש"כנראה שהטרקטורון נסע בניגוד לכיוון התנועה". בחדשות ובפרשנויות בערוצי הטלויזיה נאמר על החוק כי הוא איפשר לצעירים מגיל 16 - לרכוב(לנהוג) ללא לימוד או ללא מספיק שעורי נהיגה. הכלים מסוג זה - הוכרו כ"לא כלי רכב" על ידי החוק. לא חייבים לחפש את ה א ש מ י ם "מתחת לפנס" ולהאשים כל אחד מאיתנו - את מישהו אחר... שלשום בערב - נתבשרנו בשידור חדשות - כי ברבע הראשון של 06 ירדה עמודת המתים מתאונות דרכים- ב 80% , והציניות היתה שנאמר "תודה לציבור הנהגים ששם חגורות". אתמול בבוקר - דיברו כבר על כך שבמרכז הארץ - מתים בני 16-7 בטרקטורונים, ושוחחו על הסיבות הרבות לכך. לדעתי - יש לחקור כל תאונה ותאונה. משפחת ההרוג/פצוע צריכים לקבל הממצאים של בדיקות אלו. כמו -כן , אני בעד חקירת וביקורת הטיפול הרפואי שניתן לנפגעי תאונות דרכים ומתן התוצאות בידי משפחת הפצוע. הדברים אמורים הן לגברים/נוער, הן לנשים/נערות. בתאונה שבה נהרגה הנערה בת ה 16 - נפצעה חברתה פציעה קשה, והיא עדיין מאושפזת, וכן גם נהגת מכונית פולקסווגן - שאיתה התנגשה ההרוגה. והתאונה קרתה = בהרצליה. אזור עמוס כלי-רכב ועתיר תושבים. זוהי בדיחה גרוענה - להאשים את משרד התחבורה בכך שהכנסת אישרה נהיגה בכלי רכב אלו- לגילאי 16-17.

מיקום התאונה....אנרגיות שליליות?

אני כן מאמינה באנרגיות שליליות....של מקומות. התאונה אירעה לרגלי מוסד של " ויצו ", מאוד מאוד חשוד.....שמגיעים אליו דרך משרד הרווחה ברחוב יד חרוצים 10 בירושלים.. טלפון 02 6708336 המקום נקרא "בית הויס". מי מבקר את פעילות המקום החשוד הזה? תאונת הדרכים "האירה" את המקום הזה...כמקום מפגש של כת השטן. ויצו היא כת השטן.

למעלה