נהג קטר נפצע היום קשה

מצב
הנושא נעול.

suprman1

New member
נהג קטר נפצע היום קשה../images/Emo122.gif

נהג קטר נפצע היום קשה

ונהג משאית נהרג
בהתנגשות שארעה בין הרכבת למשאית ליד קיבוץ רבדים בדרום, כאשר נהג המשאית לא ציית לתמרור עצור לפני המפגש עם המסילה. קישור לכתבה

אביב ש

New member
וואו, איזה פקק היה פה..

נהג קטר נפצע היום קשה

ונהג משאית נהרג
בהתנגשות שארעה בין הרכבת למשאית ליד קיבוץ רבדים בדרום, כאשר נהג המשאית לא ציית לתמרור עצור לפני המפגש עם המסילה. קישור לכתבה
וואו, איזה פקק היה פה..
אני מתגורר במושב כפר הרי"ף, ליד קיבוץ רבדים. מדובר במסילת הרכבת לבאר שבע, החוצה את כביש מס' 3 (מאשקלון- קסטינה- מסימיה לירושלים- צומת נחשון).

david80

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifקטר קיטור! קטר בובו!

נהג קטר נפצע היום קשה

ונהג משאית נהרג
קטר קיטור! קטר בובו!
האם שניכם בסדר??? תכתבו משהו!!! הקרון שנפגע - קרון ממונע מספר 7240 של מערך 40 מסוג IC3, כפי שניתן לראות בתמונה ש'תפסתי' מחדשות ערוץ 2.

אל דאגה: הם בסדר ! הם לא היו שם

קטר קיטור! קטר בובו!
האם שניכם בסדר??? תכתבו משהו!!! הקרון שנפגע - קרון ממונע מספר 7240 של מערך 40 מסוג IC3, כפי שניתן לראות בתמונה ש'תפסתי' מחדשות ערוץ 2.
אל דאגה: הם בסדר ! הם לא היו שם
אבל התאונה ממש מחרידה. נהג הקרונוע נפצע קשה בראשו ואנחנו נחזיק לו אצבעות שיבריא במהרה !!!!!!!! אינשאללה !

ס מ י ש

New member
זה דיכאון כל התאונות האלה

קטר קיטור! קטר בובו!
זה דיכאון כל התאונות האלה

omer landau

New member
באמת אסון........... האם

קטר קיטור! קטר בובו!
באמת אסון........... האם
שני חברים אלו הם נהגי קטר\קרנוע ברכבת ישראל??? טוב לדעת התאונה נגרמה באמת בגלל ענן אבק שיצרה המשאית ולכן נהג המשאית לא ראה את הרכבת ו............... ??? או שהנהג לו עצר לפני המפגש עם המסילה?? בואו נחזיק אצבעות לנהג הקטר??? לדעתי צריך לצבעות את הפסים במקומות מפגש עם המסילה בצבע זוהר או אדום

צחקן2

New member
האם הוא ישפוץ? או לבית קברות ?

קטר קיטור! קטר בובו!
האם הוא ישפוץ? או לבית קברות ?

ה דרומי

New member
נצל"ש לזה שהיום בשעה 1:07 נפתח

נהג קטר נפצע היום קשה

ונהג משאית נהרג
שרשור בנושא ע"י ידידנו ישראל והנה כעבור כמה שעות נפתח שוב שרשור חדש
בנושא. ולא אני לא
אני רק
סתאם
אז הנה מצל"ש נוסף לקישור מתוך וואלה חדשות

suprman1

New member
בתום ../images/Emo23.gif יא דרומי../images/Emo8.gif

שרשור בנושא ע"י ידידנו ישראל והנה כעבור כמה שעות נפתח שוב שרשור חדש
בנושא. ולא אני לא