אופס לינקנהג מיניבוס
בו נשכחה אסתר בת ה-6 מאופקים שנחנקה ונהרגה נהג ללא רישיון
משתתף בצערם על מותה של ילדהאופס לינק
בבקשה
פשוט מזעזענהג מיניבוס
בחדרה ברחוב אהרונסון נדרסה אישהפשוט מזעזע
הקשבתי עכשיו ברדיו לתוכנית "הכל דיבורים". דיברו על הנושא הזה 48 דקות רצופות ! זה פשוט מזעזע. ואיזה צירוף מקרים מזעזע שהיה כאן. המיניבוס היה ללא טסט וכמובן ללא רשיון רכב תקף ! הנהג בן ה-19 שהוא בנו של בעל המיניבוס לא היה מורשה בכלל להסיע מספר כה גדול של נוסעים ברכב הזה ! ואם לא היה קורה כלום עם הילדה המסכנה (שאני מזדעזע רק מלחשוב מה שעבר עליה במשך 12 שעות שהיתה כלואה ברכב הסגור ללא טיפת אויר) אז גם לא היו מגלים כנראה שהנהג נהג ללא רשיון מתאים ברכב שבכלל לא היה מורשה לתנועה. שלא נדע מצרות.
ע"י רכבת.בחדרה ברחוב אהרונסון נדרסה אישה
למוות. מ.ד.א קבע את מותה
הייתי, כמעט, עד ראיה לתאונה !בחדרה ברחוב אהרונסון נדרסה אישה
למוות. מ.ד.א קבע את מותה
ד"ר אתה יש לך פרטים על התאונה?בחדרה ברחוב אהרונסון נדרסה אישה
למוות. מ.ד.א קבע את מותה
ד"ר אתה יש לך פרטים על התאונה?
כעת כבר ברור מה קרה בחדרהבחדרה ברחוב אהרונסון נדרסה אישה
למוות. מ.ד.א קבע את מותה
בבקשה. הנה התמונה .כעת כבר ברור מה קרה בחדרה
היום יש ב"ידיעות אחרונות" כתבה (בעמוד 11) וכתוב שהאשה שנהרגה, בת 35 , סבלה מפיגור שכלי ויצאה בדיוק כמה דקות לפני כן ממוסד שבו היא שהתה. כתוב גם שפקח של עיריית חדרה ראה אותה חוצה את המסילה אחרי שהמחסום ירד והפעמון צילצל והפקח הזה צעק לה שתיזהר אבל זה לא עזר. יש גם תמונה של הרכבת ליד הכתבה אבל אין לי סורק, אז למי שיכול לסרוק את התמונה -תודה מראש!
זאת לא הרכבת הפוגעת חברים !! זובבקשה. הנה התמונה .
מצטער על איכות הסריקה.
זו אכן לא הרכבת הפוגעת !זאת לא הרכבת הפוגעת חברים !! זו
רכבת אחרת עם קטר אחר עם קרונות מסוג אחר ! את הפרטים המלאים, לא אוכל לפרסם עד שלא אקבל אישור.
מצטער. אני רק סרקתי מהעיתון.זאת לא הרכבת הפוגעת חברים !! זו
רכבת אחרת עם קטר אחר עם קרונות מסוג אחר ! את הפרטים המלאים, לא אוכל לפרסם עד שלא אקבל אישור.
הנה גם הכתבה מהעיתון.כעת כבר ברור מה קרה בחדרה
היום יש ב"ידיעות אחרונות" כתבה (בעמוד 11) וכתוב שהאשה שנהרגה, בת 35 , סבלה מפיגור שכלי ויצאה בדיוק כמה דקות לפני כן ממוסד שבו היא שהתה. כתוב גם שפקח של עיריית חדרה ראה אותה חוצה את המסילה אחרי שהמחסום ירד והפעמון צילצל והפקח הזה צעק לה שתיזהר אבל זה לא עזר. יש גם תמונה של הרכבת ליד הכתבה אבל אין לי סורק, אז למי שיכול לסרוק את התמונה -תודה מראש!
אתה צודק בהחלטפשוט מזעזע
הקשבתי עכשיו ברדיו לתוכנית "הכל דיבורים". דיברו על הנושא הזה 48 דקות רצופות ! זה פשוט מזעזע. ואיזה צירוף מקרים מזעזע שהיה כאן. המיניבוס היה ללא טסט וכמובן ללא רשיון רכב תקף ! הנהג בן ה-19 שהוא בנו של בעל המיניבוס לא היה מורשה בכלל להסיע מספר כה גדול של נוסעים ברכב הזה ! ואם לא היה קורה כלום עם הילדה המסכנה (שאני מזדעזע רק מלחשוב מה שעבר עליה במשך 12 שעות שהיתה כלואה ברכב הסגור ללא טיפת אויר) אז גם לא היו מגלים כנראה שהנהג נהג ללא רשיון מתאים ברכב שבכלל לא היה מורשה לתנועה. שלא נדע מצרות.
עקב המקרה הנורא הזה ודומיופשוט מזעזע
שש שנות מאסר לנהג מוניתנהג מיניבוס
מה?? הגזימו מדיי!! 6 שנים זה מעטשש שנות מאסר לנהג מונית
שהרג נהג אוטובוס במידה וכבר היתה הכתבה כאן אז סליחה . מראש.
הזכרנו את הנושא הזה כאןשש שנות מאסר לנהג מונית
שהרג נהג אוטובוס במידה וכבר היתה הכתבה כאן אז סליחה . מראש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.