נהג מיניבוס

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
נהג מיניבוס

נהג מיניבוס
בו נשכחה אסתר בת ה-6 מאופקים שנחנקה ונהרגה נהג ללא רישיון

ארזS

New member
פשוט מזעזע

נהג מיניבוס
בו נשכחה אסתר בת ה-6 מאופקים שנחנקה ונהרגה נהג ללא רישיון
פשוט מזעזע
הקשבתי עכשיו ברדיו לתוכנית "הכל דיבורים". דיברו על הנושא הזה 48 דקות רצופות ! זה פשוט מזעזע. ואיזה צירוף מקרים מזעזע שהיה כאן. המיניבוס היה ללא טסט וכמובן ללא רשיון רכב תקף ! הנהג בן ה-19 שהוא בנו של בעל המיניבוס לא היה מורשה בכלל להסיע מספר כה גדול של נוסעים ברכב הזה ! ואם לא היה קורה כלום עם הילדה המסכנה (שאני מזדעזע רק מלחשוב מה שעבר עליה במשך 12 שעות שהיתה כלואה ברכב הסגור ללא טיפת אויר) אז גם לא היו מגלים כנראה שהנהג נהג ללא רשיון מתאים ברכב שבכלל לא היה מורשה לתנועה. שלא נדע מצרות.

ה דרומי

New member
בחדרה ברחוב אהרונסון נדרסה אישה

פשוט מזעזע
הקשבתי עכשיו ברדיו לתוכנית "הכל דיבורים". דיברו על הנושא הזה 48 דקות רצופות ! זה פשוט מזעזע. ואיזה צירוף מקרים מזעזע שהיה כאן. המיניבוס היה ללא טסט וכמובן ללא רשיון רכב תקף ! הנהג בן ה-19 שהוא בנו של בעל המיניבוס לא היה מורשה בכלל להסיע מספר כה גדול של נוסעים ברכב הזה ! ואם לא היה קורה כלום עם הילדה המסכנה (שאני מזדעזע רק מלחשוב מה שעבר עליה במשך 12 שעות שהיתה כלואה ברכב הסגור ללא טיפת אויר) אז גם לא היו מגלים כנראה שהנהג נהג ללא רשיון מתאים ברכב שבכלל לא היה מורשה לתנועה. שלא נדע מצרות.
למוות. מ.ד.א קבע את מותה

הייתי, כמעט, עד ראיה לתאונה !

למוות. מ.ד.א קבע את מותה
הייתי, כמעט, עד ראיה לתאונה !
הלכתי ברגל מבית הורי בחדרה לתחנת הרכבת שבמערב העיר, כדי לחזור לביתי שבגוש דן. ברחוב דרך הרכבת, הנמצא בין המחסום שבו היתה הדריסה לבין התחנה עצמה, הלכתי והייתי כבר כדקה הליכה מהתחנה עצמה. הרכבת החצי מהירה בין ת"א לחיפה שיוצאת מת"א בשעה 15:40 היתה כבר צפונית לתחנת חדרה מערב והיתה במהירות של לפחות 100 קמ"ש. לפתע היא צפרה צפירות עצבניות במיוחד, אך היות והיא לא בלמה לא חשדתי בכלום. הייתי במרחק של 150 מ' והאקליפטוסים הסתירו את האירוע עצמו ! עקב התאונה המצערת הרכבת של 16:06 מחדרה לת"א לא יצאה והרכבת מת"א לבנימינה נכנסה לרציף 3 (שבד"כ לא בשימוש) והפכה להיות הרכבת לאשדוד. כמה עשרות נוסעים לפ"ח-קיסריה ובנימינה שהיו ברכבת זו נאלצו לצאת לרציף ולהמתין לרכבת אחרת.

אייל xxx

New member
../images/Emo52.gif אתה=יש

ד"ר אתה יש לך פרטים על התאונה?
אתה=יש

ישראל ב

New member
כעת כבר ברור מה קרה בחדרה

למוות. מ.ד.א קבע את מותה
היום יש ב"ידיעות אחרונות" כתבה (בעמוד 11) וכתוב שהאשה שנהרגה, בת 35 , סבלה מפיגור שכלי ויצאה בדיוק כמה דקות לפני כן ממוסד שבו היא שהתה. כתוב גם שפקח של עיריית חדרה ראה אותה חוצה את המסילה אחרי שהמחסום ירד והפעמון צילצל והפקח הזה צעק לה שתיזהר אבל זה לא עזר. יש גם תמונה של הרכבת ליד הכתבה אבל אין לי סורק, אז למי שיכול לסרוק את התמונה -תודה מראש!

ארזS

New member
בבקשה. הנה התמונה .

היום יש ב"ידיעות אחרונות" כתבה (בעמוד 11) וכתוב שהאשה שנהרגה, בת 35 , סבלה מפיגור שכלי ויצאה בדיוק כמה דקות לפני כן ממוסד שבו היא שהתה. כתוב גם שפקח של עיריית חדרה ראה אותה חוצה את המסילה אחרי שהמחסום ירד והפעמון צילצל והפקח הזה צעק לה שתיזהר אבל זה לא עזר. יש גם תמונה של הרכבת ליד הכתבה אבל אין לי סורק, אז למי שיכול לסרוק את התמונה -תודה מראש!
בבקשה. הנה התמונה .
מצטער על איכות הסריקה.

זו אכן לא הרכבת הפוגעת !

זאת לא הרכבת הפוגעת חברים !! זו
רכבת אחרת עם קטר אחר עם קרונות מסוג אחר ! את הפרטים המלאים, לא אוכל לפרסם עד שלא אקבל אישור.
זו אכן לא הרכבת הפוגעת !
בתמונה זו רכבת הנוסעת דרומה, מכוון חיפה או נהריה לת"א או באר-שבע. בעוד שהרכבת הפוגעת, בוודאות של 100% כי הייתי כמעט עד ראיה, היתה מת"א לכוון חיפה ! הרכבת הפוגעת היתה רכבת לא דאבל דק ולא IC3 אלא או מודו או רכבת של קרונות "יוגוסלביים" , בכל מקרה זו היתה רכבת משוכת קטר מסוג אלסטום הצבוע בלבן ולא בצהוב. כנראה מסוג JT42BW, הדריסה היתה סביב השעה 16:00 (בין 15:55 ל-16:00, לא זוכר את השעה המדוייקת אלא רק 2 3 דקות אח"כ הבטתי בשעוני לראות האם תבוא הרכבת לת"א).

ארזS

New member
הנה גם הכתבה מהעיתון.

הנה גם הכתבה מהעיתון.
וכפי שאתם קוראים אז מכת התאונות נמשכת. מה יהיה ? שבת שלום ורק בשורות טובות.

ליילנד

New member
אתה צודק בהחלט

פשוט מזעזע
אתה צודק בהחלט
אבל גם ההורים לא בסדר, מה הורים לא מרגישים כשחסר להם ילד? זה נורא ואיום לחשוב מה הילדה הזאת עברה בדרך למותה המיותר

עקב המקרה הנורא הזה ודומיו

פשוט מזעזע
עקב המקרה הנורא הזה ודומיו
כדאי שיזכרו כל תושבי המדינה שהחוק נועד להגן על האזרחים וצריך לתת לה את הכבוד המגיע. יש לעשות כל מאמץ להגביר את האכיפה, כדי ליצור אווירה של שמירה על חוקים, בכל התחומים.

ארזS

New member
הזכרנו את הנושא הזה כאן

שש שנות מאסר לנהג מונית
שהרג נהג אוטובוס במידה וכבר היתה הכתבה כאן אז סליחה . מראש.
הזכרנו את הנושא הזה כאן
לצערי היה לי "העונג" המפוקפק להכיר את שי בלזר נהג המונית שהרג את נהג האוטובוס מוריס אמון ז"ל. לפני שנהיה נהג מונית עבד האיש הרע הזה כנהג "דן" בקו 2 פנימי בבני ברק בתקופה שעוד גרתי בבני ברק ו"זכיתי" לנסוע איתו כמה פעמים. תמיד הוא התנהג בצורה לא יפה ואפילו ברוטאלית ולכן זרקו אותו מ"דן" ואז הוא הלך להיות נהג מונית. וכשהיה נהג מונית הוא נכנס הרבה פעמים לתאקלים עם נהגי אוטובוסים. בקיצור : חרא של בן אדם. מגיע לו עונש הרבה יותר חמור !

מצב
הנושא נעול.
למעלה