נהג מונית אסף מאיכילוב ועקץ זקן דימנטי ב-10,000 ש"ח וזנח אותו בנמל, המשטרה התחקתה אחר המוניות שהגיעו לבי"ח ותפסו אותו.

הוכחה שהפשע קיים רק כי המשטרה לא מתפקדת לרוב

Harrington

Well-known member
מנהל
אני אף פעם לא מבין מדוע אנשים מתפלאים על אירועים כאלה. נשמעת פעמים רבות פליאה (ותרעומת) על כך שגנבים "עקצו" דווקא מסכנים וחלשים (למשל קשיש דמנטי). אבל הרי זה בדיוק אופיו של הגנב. הוא ינצל הזדמנות ויעשה את מה שיעשה דווקא מול מישהו שהוא חושב שהוא יוכל להתמודד איתו בקלות (קרי לברוח עם הצלחת התוכנית בלי להיפגע). אין כל סיבה שהגנב יטרגד דווקא אנשים חזקים ובריאים. הוא צריך להיות אידיוט בשביל לעשות זאת.

בכל מקרה הפשע בוודאי קיים. לא מכיר שיש צורך להוכיח זאת. המשטרה אכן לא מתפקדת באופן מיטבי נגד עבירות רבות וגם זה לא חדש. זה גם לא צפוי להשתנות ככל הנראה בטווח הזמן הנראה לעין. זה מחייב רפורמה מעמיקה יותר במערכת שכרגע לא עומדת על הפרק (אם משיקולי תקציב, אם משיקולי תרבות, אם משיקולים אחרים).

certified.woke

Well-known member
תפיסת הפושע דווקא מדגימה יעילות המשטרה.
בנוסף על כל עונש קיים בגין עבירה ממין זה אני ממליץ גם על שלילת הרשיון או הרשות להפעיל מונית.

אגב, קשה לי להאמין כי הקשיש זכר את הקוד הסודי (ארבע ספרות) וכי הפושע הצליח לחלץ אותו מפיו.
נראה כי הכוונה לשלוש הספרות הגלויות שמאחור, בגב הכרטיס, הקרויות cvc.

הערה אחרונה - מן הצלום נראה כי המשטרה אוזקת ידים מלפנים.
זו שגיאה גסה.
אדם אזוק בידים לפנים - עדיין יכול להפתיע את שוביו ולחטוף את אקדחם...יש תמיד לאזוק הידיים מאחורי הגב...

נערך לאחרונה ב:

נסיך.333

Well-known member
והחוק חייב להשתנות לעונשי מינימום..
אחד כזה צריך לצאת מהכלא בעוד 10 שנים..

למעלה