Brendan of DNA
New member
נהג האוטובוס נטש את הנוסעים
הודעתו של דובר משרד התחבורה
יש דין ויש דייןנהג האוטובוס נטש את הנוסעים
הייתי מצפה לשמוע על העונשיש דין ויש דיין
חבל שהדובר צמצם את הערותיו לעניין האדיבות מצד מפעיל השרות (נושא חשוב בהחלט) ולא הזכיר את הצד המשפטי, שהרי מדובר בהפרה גסה של התקנות והנהלים.
גם בחברת דן, עשר שנים אחורה,נהג האוטובוס נטש את הנוסעים
זה לא מנחם אבלגם בחברת דן, עשר שנים אחורה,
תופעה זו הייתה קיימת. זכור לי מצוין בתור ילד ונער שנסע הרבה בת"א באוטובוסים, לראות נהגים יורדים לעשן חצי סיגרייה באמצע הנסיעה, כאשר האוטובוס עדיין עובד והנוסעים בפנים המומים!. כנראה שאז לא הייתה התרעה ואכיפה משמעתית חזקה בדן, הנה הוכחה שלא הכל נהיה יותר גרוע, אלא דברים השתנו גם לטובה! בכלל, יותר אכיפה בכל מה שקשור לתחבורה ותעבורה לא תזיק במדינתינו.
סיפור מצחיק/עצוב שהייתי עד לוגם בחברת דן, עשר שנים אחורה,
תופעה זו הייתה קיימת. זכור לי מצוין בתור ילד ונער שנסע הרבה בת"א באוטובוסים, לראות נהגים יורדים לעשן חצי סיגרייה באמצע הנסיעה, כאשר האוטובוס עדיין עובד והנוסעים בפנים המומים!. כנראה שאז לא הייתה התרעה ואכיפה משמעתית חזקה בדן, הנה הוכחה שלא הכל נהיה יותר גרוע, אלא דברים השתנו גם לטובה! בכלל, יותר אכיפה בכל מה שקשור לתחבורה ותעבורה לא תזיק במדינתינו.
בעבר נתקלתי מספר פעמים בנהגים שלסיפור מצחיק/עצוב שהייתי עד לו
לפני הרבה שנים, עוד כשהיה קיים מוסך גלי גיל של "דן" (מישהו זוכר?... במקום שהיום יש מגדלים, ליד בניין בורסת היהלומים) עמדתי בתחנה והמתנתי לאוטובוס קו 68 או 69 כדי לנסוע לבית מעריב. הגיע אוטובוס 68, וברגע שעצר בתחנה הנהג כיבה את המנוע, לקח את התיק, ירד במהירות ורץ אל בין השיחים... מתברר שלפני שירד מהאוטובוס הוא התנצל בפני הנוסעים שיש לו שלשול... הוא ביקש מהנוסעים שאם יגיע קו 68 או 69 אחריו שיגידו לנהג שהאוטובוס תקוע והנהג הלך למוסך גלי גיל לחפש אוטובוס אחר... בינתיים הגיע קו 69 שנסע אחריו וכולם עלו לקו 69 . אני לא חושב שהיה אפשר להאשים את הנהג המסכן הזה על נטישת הנוסעים.
זה באמת דבר שקרה לא אחת בזמנובעבר נתקלתי מספר פעמים בנהגים של
דן שהתחלפו באמצע הטור בשעות הצהריים, והנהג המחליף לא הגיע בזמן. למרות הרטינות אף אחד לא התלונן, לא נגד הנהג המסיים ולא נגד הנהג המתחיל. כנראה שאז לא היתה מודעות לאפשרות להתלונן.
בגלי גיל היה מוסך של דן?סיפור מצחיק/עצוב שהייתי עד לו
לפני הרבה שנים, עוד כשהיה קיים מוסך גלי גיל של "דן" (מישהו זוכר?... במקום שהיום יש מגדלים, ליד בניין בורסת היהלומים) עמדתי בתחנה והמתנתי לאוטובוס קו 68 או 69 כדי לנסוע לבית מעריב. הגיע אוטובוס 68, וברגע שעצר בתחנה הנהג כיבה את המנוע, לקח את התיק, ירד במהירות ורץ אל בין השיחים... מתברר שלפני שירד מהאוטובוס הוא התנצל בפני הנוסעים שיש לו שלשול... הוא ביקש מהנוסעים שאם יגיע קו 68 או 69 אחריו שיגידו לנהג שהאוטובוס תקוע והנהג הלך למוסך גלי גיל לחפש אוטובוס אחר... בינתיים הגיע קו 69 שנסע אחריו וכולם עלו לקו 69 . אני לא חושב שהיה אפשר להאשים את הנהג המסכן הזה על נטישת הנוסעים.
גם מקרה כזה צריך להיות מכוסה בנהליםסיפור מצחיק/עצוב שהייתי עד לו
ברור שאתה צודק מר שטיפלמןגם מקרה כזה צריך להיות מכוסה בנהלים
כמו כל מקרה שהנהג אינו חש בטוב, חלילה. למשל, על הנהג להתקשר למוקד/סדרן ולהודיע לו על הבעיה, ואז יחליט הסדרן אם לשלוח נהג מחליף...
בלי לנגח אף אחד חס וחלילהברור שאתה צודק מר שטיפלמן
אבל מה שארז כתב זה דבר שקרה לפני שנים רבות כשלא היו טלפונים סלולריים וגם אם היו הרי שלפי ההוראות אסור לדבר בסלולרי בזמן נסיעה, נכון? הרי לא פעם ולא פעמיים היו כאן דיונים ותלונות על נהגים שדיברו בסלולרי... מה אתם יודעים? שמעתם את השיחה? אולי זה היה נהג שהתקשר לסדרן או למפקח בבעייה דחופה? אבל פה בפורום מצד אחד יש "חולי תחבורה ציבורית" ומצד שני אותם "חולים" לא מהססים להתנגח בנהגים. ברור שיש נהגים שעשו עושים ויעשו טעויות. אבל לא צריך ישר להתנפל עליהם כאן בפורום במיוחד שאתם יודעים ש"יש אוזניים לכותל". ובקשר למקרה שארז הזכיר אני לא חושב ששום נוהל היה יכול לעזור במקרה הזה כפי שהבנתי אותו מהדברים שנכתבו. מה לעשות? גם אני בן אדם וגם לי היה "צורך דחוף" בזמן נסיעה. אבל לא, זה לא הייתי אני הנהג שעליו ארז סיפר...
לפי ההודעה היה ניתן לראות אם שםנהג האוטובוס נטש את הנוסעים
המקרים שאני ציינתי ארעו עוד לפנילפי ההודעה היה ניתן לראות אם שם
הנהג על הקופה. שמתי לב שב"דן" יש הקפדה, שיראו את שם הנהג על הקופה. ב"אגד" רואים את זה הרבה פחות. אני כמעט בטוח, שיש כזה חוק במשרד התחבורה.
גם בדן וגם באגד לעתים קרובותלפי ההודעה היה ניתן לראות אם שם
הנהג על הקופה. שמתי לב שב"דן" יש הקפדה, שיראו את שם הנהג על הקופה. ב"אגד" רואים את זה הרבה פחות. אני כמעט בטוח, שיש כזה חוק במשרד התחבורה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.