Brendan of DNA
New member
נהג דין העליב נוסעת (חלק א')
הודעתו של דובר משרד התחבורה
חלק ב'נהג דין העליב נוסעת (חלק א')
זהו? כבודו של אדם שווה 1,000 ש"ח???חלק ב'
שאלה טובהזהו? כבודו של אדם שווה 1,000 ש"ח???
אוטבוס דרס למוות ילדנהג דין העליב נוסעת (חלק א')
אסון !
נהג מקצועי???!!!
דוד - במקרה הזהנהג מקצועי???!!!
גם נהג שאיננו נהג מקצועי חייב להביא בחשבון בזמן שהוא עוקף רכב העומד בצד, שהולך רגל עלול להופיע פתאום לפני הרכב השני ויחצה את הכביש באופן בלתי-זהיר. על אחת כמה וכמה נהג מקצועי! מה עושים? (א) הגברת הדרכת תלמידים על שימוש נכון בדרכים והתנהגות זהירה בחציית הכביש. (ב) שיפור הפיקוח על נהגים מקצועיים ואכיפת חוקי תנועה בכלל (לא רק אמבושים על יד תמרורי "עצור"...
לא צוין שהדבר קרה במעבר חציהדוד - במקרה הזה
הדרכת ילדים לא הייתה עוזרת, מחקרים הראו שילדים מתחת לגיל 10 לא יכולים לאמוד בצורה טובה את המרחק בניהם לבין מכונית חולפת. זה מקרה מזעזע, מצער ומיותר!!!!! האשמה כולה מופנית כלפי הנהג וכלפי המועצה המקומית: כמו שציינת כל נהג לומד כבר בשלבי התיאוריה לפני קבלת רשיון הנהיגה, שיש להאט לפני מעבר חצייה ולפני תחנות אוטובוסים משום שיש סבירות גבוהה שילד ינסה לחצות את הכביש כשהאוטובוס עדיין נמצא בתחנה, אז קל וחומר שנהג מקצועי שעוסק בהסעת תלמידים ויודע כמה הנושא הזה רגיש, צריך היה להאט ולפקוח עניים לפני שהחליט לעקוף את חברו בתחנה!!! אני גם לא מבין את מקבלי ההחלטות במועצות המקומיות שמבזבזים כספים על שטיות, אבל מעדיפים לחסוך על חשבון בטיחות הילדים בדרכים. זה נורא ואיום, ולדעתי צריך לחוקק חוק בכנסת שיחייב ליווי של מבוגר בכל אוטבוס שמסיע ילדים, ושתפקידו בין היתר יהיה לדאוג לחציית הילדים בביטחה כבישים מסוכנים, וכמובן בדיקה בין הכיסאות שלא נרדם איזה ילד(דבר שלצערי גם כן גבה לא מעט קורבנות). הימצאות של מבוגר באוטובוס שמסיע ילדים צריך להיות בגדר חובה ולא אמור להיקבע ברמת המועצה אם בא לה לשחרר תקציב לנושא או לא!!!! תנחומי למשפחהכולי תקווה שלא נשמע על מקרים מזעזעים כאלה בעתיד.![]()
לא עוקפים אוטובוס ילדים שעוצר בתחנהלא צוין שהדבר קרה במעבר חציה
אבל בלי ספק שיש לצפות מנהג מקצועי עירנות למקרים כאלה גם לא בקרבת מעבר חציה. בענין הדרכת ילדים: אין להרשות לילד שגילו פחות מ-6 לעבור את הכביש ללא ליווי מבוגר! אני מסכים שזו שערוריה והפקרות שלא שולחים מלווה מבוגר עם ההסעות.
זה לא שלא עוקפיםאוטובוס זהלא עוקפים אוטובוס ילדים שעוצר בתחנה
ב ח י י ם !!!!!!!!!!!!!!!!!! תיראו איך בארה"ב החוק הזה קיים, והוא כמו "קיר ברזל". (בארה"ב מסומנים אוטובוסים להסעות עם נורות אדומות מהבהבות בעת עצירה)
זה גם נכון, אבל לא כולם כמוךזה לא שלא עוקפיםאוטובוס זה
מחכים שהאוטובוס יסע ואז עוברים אני אמצתי את הכלל הזה אחרי שמיספר פעמים קרה שעברתילפני אוטובוס וכמאת נדרסתי מאז אני מחכה עד שהאוטובוס נוסע ורק אז עובר
זה צריך להיות כמו שמלמדים איך לעבורזה גם נכון, אבל לא כולם כמוך
ובפרט ילד בן 6.
לסיכום: 2 מסקנותזה לא שלא עוקפיםאוטובוס זה
מחכים שהאוטובוס יסע ואז עוברים אני אמצתי את הכלל הזה אחרי שמיספר פעמים קרה שעברתילפני אוטובוס וכמאת נדרסתי מאז אני מחכה עד שהאוטובוס נוסע ורק אז עובר
בתקופה האחרונה דווקא ישלסיכום: 2 מסקנות
1. באמת צריכים לחוקק חוק כמו בארה"ב, האוסר על עקיפת אוטובוס המוריד תלמידים - מעצבן אבל שווה כי זה יציל חיים. 2. הולך רגל מבוגר צריך להזהר בחציית כביש, במיוחד אחרי שירד מאוטובוס, ובמיוחד אם הוא חוצה שלא במעבר חציה. אני חוזר: לא להרשות לילד קטן לעבור כביש ללא ליווי מבוגר!
היום נהרגה גם ילדה מאוטובוסבתקופה האחרונה דווקא יש
הרבה תשדירי שירות שילדים בני פחות מ-8 לא חוצים לבד אולי זה כבר יחדור לתודעה לאט לאט.
פסיםנהג דין העליב נוסעת (חלק א')
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.