לשים להם נבוט בראש לכל אחדנהג אוטובוס הותקף ע''י נערים
הנהג שהסיע כ-50 נערים מאזור המרכז לאזור הצפון הותקף ע''י חלק מהנערים ונפצע. גם צוות אמבולנס שהוזעק לעזרה הותקף ע''י הנערים. כך דווח עכשיו במבזק ברשת ב' ויש פרטים גם בקישור.
הכסדום היינו, לעמורה דמינו ?נהג אוטובוס הותקף ע''י נערים
הנהג שהסיע כ-50 נערים מאזור המרכז לאזור הצפון הותקף ע''י חלק מהנערים ונפצע. גם צוות אמבולנס שהוזעק לעזרה הותקף ע''י הנערים. כך דווח עכשיו במבזק ברשת ב' ויש פרטים גם בקישור.
איום ונוראהכסדום היינו, לעמורה דמינו ?
אפשר להגיד קדישאיום ונורא
מה אפשר להגיד?![]()
הבהלת אותי בכותרת שלךאפשר להגיד קדיש
על חינוכו של דור שלם שהלך לעולמו בדמי ימיו.
לא צריך להסחףהבהלת אותי בכותרת שלך![]()
אבל אתה צודק מאוד בדברים שכתבתמצד שני, אולי יש טיפה הגזמה במילים דור שלם, אז נדון לכף זכות את המעטים בדור הזה שמתנהגים בסדר.![]()
אם אתה מתכוון לחינוך...אפשר להגיד קדיש
על חינוכו של דור שלם שהלך לעולמו בדמי ימיו.
ההפקרות משתלטת עלינוהכסדום היינו, לעמורה דמינו ?
את המקרה הזהנהג אוטובוס הותקף ע''י נערים
התנהגות פרועה ואלימה של בני נוערנהג אוטובוס הותקף ע''י נערים
לא מסכים איתך , הם לא "יבואהתנהגות פרועה ואלימה של בני נוער
אינה המצאה ישראלית. זה לא מנחם, ואין לי כוונה כזאת, אלא להיפך - להדגיש שזו עוד דוגמה של יבוא קלוקל מארצות אחרות. זו תעודת עוני לחברה שיודעת לחקות רק את הדברים השליליים המצויים אצל עמים אחרים.
אם לשיטתך זהו "גידול פרא מקומי" -לא מסכים איתך , הם לא "יבוא
מקולקל" , הסיבה לכך היא חוסר היכולת של כל מי שקשור בקליטתם , חינוכם וכו' לבצע את העבודה המוטלת עליהם ואלו התוצאות. אם זה דקירה ששומעים עליה בכל יום לא רק מעולים אלא גם מלא עולים לדוגמא תראה את המשחק משבוע שעבר בין בית"ר לסכנין.
אגב, לא חקרתי את תולדות התופעהאם לשיטתך זהו "גידול פרא מקומי" -
- הרי סיבה נוספת להיות חרד לעתיד החברה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.