נהג אוטובוס הותקף ע''י נערים

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member

הנהג שהסיע כ-50 נערים מאזור המרכז לאזור הצפון הותקף ע''י חלק מהנערים ונפצע. גם צוות אמבולנס שהוזעק לעזרה הותקף ע''י הנערים. כך דווח עכשיו במבזק ברשת ב' ויש פרטים גם בקישור.

elians

New member
לשים להם נבוט בראש לכל אחד

הנהג שהסיע כ-50 נערים מאזור המרכז לאזור הצפון הותקף ע''י חלק מהנערים ונפצע. גם צוות אמבולנס שהוזעק לעזרה הותקף ע''י הנערים. כך דווח עכשיו במבזק ברשת ב' ויש פרטים גם בקישור.
לשים להם נבוט בראש לכל אחד
וחסל בעיות... חולי נפש הנערים האלו.

אוהד11

New member
הכסדום היינו, לעמורה דמינו ?

aviy99

New member
איום ונורא

איום ונורא
מה אפשר להגיד?

ארזS

New member
הבהלת אותי בכותרת שלך ../images/Emo2.gif

אפשר להגיד קדיש
על חינוכו של דור שלם שהלך לעולמו בדמי ימיו.
הבהלת אותי בכותרת שלך

אבל אתה צודק מאוד בדברים שכתבת
מצד שני, אולי יש טיפה הגזמה במילים דור שלם, אז נדון לכף זכות את המעטים בדור הזה שמתנהגים בסדר.

ונפלון

New member
לא צריך להסחף

הבהלת אותי בכותרת שלך

אבל אתה צודק מאוד בדברים שכתבת
מצד שני, אולי יש טיפה הגזמה במילים דור שלם, אז נדון לכף זכות את המעטים בדור הזה שמתנהגים בסדר.
לא צריך להסחף
מדובר בחבורה של נערים עולים אשר ממיל אנמצאים בפנימייה, מה שאומר שאלוהים ישמור מה הם עברו בבתים לפני שהוציאו אותם משם. לא שאני מצדיק את ההתנהגות שלהם, אבל לא צריך להסחף. כמה עבריינים, והם יענשו.

sl 3977

New member
את המקרה הזה

את המקרה הזה
אני רואה מאוד בחומרה את הנערים התוקפים צריך להכניס לפנימייה סגורה או למוסד לעבריינים צעירים זה נורא מקומם המקרה הזה לילה טוב לכולם

התנהגות פרועה ואלימה של בני נוער

אינה המצאה ישראלית. זה לא מנחם, ואין לי כוונה כזאת, אלא להיפך - להדגיש שזו עוד דוגמה של יבוא קלוקל מארצות אחרות. זו תעודת עוני לחברה שיודעת לחקות רק את הדברים השליליים המצויים אצל עמים אחרים.

דביר419

New member
לא מסכים איתך , הם לא "יבוא

אינה המצאה ישראלית. זה לא מנחם, ואין לי כוונה כזאת, אלא להיפך - להדגיש שזו עוד דוגמה של יבוא קלוקל מארצות אחרות. זו תעודת עוני לחברה שיודעת לחקות רק את הדברים השליליים המצויים אצל עמים אחרים.
מקולקל" , הסיבה לכך היא חוסר היכולת של כל מי שקשור בקליטתם , חינוכם וכו' לבצע את העבודה המוטלת עליהם ואלו התוצאות. אם זה דקירה ששומעים עליה בכל יום לא רק מעולים אלא גם מלא עולים לדוגמא תראה את המשחק משבוע שעבר בין בית"ר לסכנין.

אם לשיטתך זהו "גידול פרא מקומי" -

מקולקל" , הסיבה לכך היא חוסר היכולת של כל מי שקשור בקליטתם , חינוכם וכו' לבצע את העבודה המוטלת עליהם ואלו התוצאות. אם זה דקירה ששומעים עליה בכל יום לא רק מעולים אלא גם מלא עולים לדוגמא תראה את המשחק משבוע שעבר בין בית"ר לסכנין.
- הרי סיבה נוספת להיות חרד לעתיד החברה!

אגב, לא חקרתי את תולדות התופעה

- הרי סיבה נוספת להיות חרד לעתיד החברה!
אגב, לא חקרתי את תולדות התופעה
אבל מה שתואר בסרט "התפוז המכני" לפני כ-40 שנה שיקף התנהגות של נוער באנגליה (ועוד ארצות; עם מעט מאוד הגזמה) באותה תקופה. אז בארץ טרם הגיעו ל"דרגה" כזאת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה