נהג אגד הותקף "כי לא עצר בצומת"

מצב
הנושא נעול.

Brendan

New member

שמעון מלוקה הותקף אתמול על ידי 6 תושבי לוד, כיוון שטענו שלא עצר בצומת כראוי. נהגי "אגד" בעיר: "זו לא הפעם הראשונה שנהגים בלוד הופכים לקורבנות של התקפות אלימות". המשטרה עצרה שני חשודים. מקור: אלי סניור YNET

ארזS

New member
וזאת לא הפעם הראשונה

שמעון מלוקה הותקף אתמול על ידי 6 תושבי לוד, כיוון שטענו שלא עצר בצומת כראוי. נהגי "אגד" בעיר: "זו לא הפעם הראשונה שנהגים בלוד הופכים לקורבנות של התקפות אלימות". המשטרה עצרה שני חשודים. מקור: אלי סניור YNET
וזאת לא הפעם הראשונה
שנהגי אוטובוסים מותקפים בכביש. זכור לכולם בוודאי נהג דן מקו 18 שהותקף ע"י נהג מונית ומת מפצעיו.

ארזS

New member
לא מדוייק

Road Rage
עוד מוצר קלוקל שהובא ארצה בשנים האחרונות...
לא מדוייק
וקבל עדות אישית : הייתי נוכח במקרה שכזה לפני 18 שנה. זה לא משהו חדש ! לצערנו הרב, (וכבר כתבתי על כך לפני כמה שבועות בהקשר אחר) כשהבן אדם מתעורר בבוקר הוא מתחיל ללחוץ על הדוושה כבר בבית...וככה הוא ממשיך כל היום. בלחץ. ואם זה לא היה עצוב נורא זה היה מצחיק. בעצם זה כל כך עצוב שזה לא יכול להיות מצחיק ! רוצים עוד עדות אישית (שאמנם לא קשורה לתחבורה ציבורית אבל קשורה לתחבורה) ? בבקשה : לפני כמה שנים נסעתי עם אשתי והילדים להורים שלה. ליד הבית שלהם נורא קשה לתפוס חניה. פתאום ראיתי ממול מישהו שעומד לצאת מהחניה. אשתי יצאה מהרכב וניגשה לשמור על המקום. (מכירים את הפוזה הזאת ?) הספקתי כבר להכנס לחניה שהתפנתה כשלפתע הגיע רכב, הנהג יצא ממנו וצעק עלי שזה המקום שלו והוא מחכה הרבה זמן... אבל הוא בדיוק הגיע ואמרתי לו בנימוס רב (מה לעשות ? לצערי אני מנומס...) שאני כבר חונה והוא רק הגיע. ניגש הבן אדם לאוטו שלו וחזר עם סכין ! אתם מבינים מה זה ? סכין ! נבהלתי וכבר רציתי להגיד לו שבסדר, אני אתן לו את המקום רק שיעזוב אותי, אבל כמו מהשמיים הגיעה בדיוק ניידת משטרה שחלפה במקרה במקום והשוטרים שחזו במתרחש עצרו את הניידת וזינקו החוצה. כשהגיבור שלנו עם הסכין ראה את השוטרים הוא הפך פתאום לחתלתול... "סליחה...סליחה...לא התכוונתי...לא יודע מה עבר עלי..." אתם הבנתם את זה ? בקיצור השוטרים לקחו לו את הסכין (הוא לא התנגד) וביקשו שאגיע לתחנה להגיש תלונה. אבל חתלתולי התחנן שאסלח לו והשוטרים אמרו שאם אני מוותר לו אז אין בעייה. הם רק לקחו ממנו פרטים אבל בגלל שלא התלוננתי לבסוף אני לא יודע איך זה נגמר איתו. אתם הבנתם את זה ?

טוב, אין לי סטטיסטיקות

לא מדוייק
וקבל עדות אישית : הייתי נוכח במקרה שכזה לפני 18 שנה. זה לא משהו חדש ! לצערנו הרב, (וכבר כתבתי על כך לפני כמה שבועות בהקשר אחר) כשהבן אדם מתעורר בבוקר הוא מתחיל ללחוץ על הדוושה כבר בבית...וככה הוא ממשיך כל היום. בלחץ. ואם זה לא היה עצוב נורא זה היה מצחיק. בעצם זה כל כך עצוב שזה לא יכול להיות מצחיק ! רוצים עוד עדות אישית (שאמנם לא קשורה לתחבורה ציבורית אבל קשורה לתחבורה) ? בבקשה : לפני כמה שנים נסעתי עם אשתי והילדים להורים שלה. ליד הבית שלהם נורא קשה לתפוס חניה. פתאום ראיתי ממול מישהו שעומד לצאת מהחניה. אשתי יצאה מהרכב וניגשה לשמור על המקום. (מכירים את הפוזה הזאת ?) הספקתי כבר להכנס לחניה שהתפנתה כשלפתע הגיע רכב, הנהג יצא ממנו וצעק עלי שזה המקום שלו והוא מחכה הרבה זמן... אבל הוא בדיוק הגיע ואמרתי לו בנימוס רב (מה לעשות ? לצערי אני מנומס...) שאני כבר חונה והוא רק הגיע. ניגש הבן אדם לאוטו שלו וחזר עם סכין ! אתם מבינים מה זה ? סכין ! נבהלתי וכבר רציתי להגיד לו שבסדר, אני אתן לו את המקום רק שיעזוב אותי, אבל כמו מהשמיים הגיעה בדיוק ניידת משטרה שחלפה במקרה במקום והשוטרים שחזו במתרחש עצרו את הניידת וזינקו החוצה. כשהגיבור שלנו עם הסכין ראה את השוטרים הוא הפך פתאום לחתלתול... "סליחה...סליחה...לא התכוונתי...לא יודע מה עבר עלי..." אתם הבנתם את זה ? בקיצור השוטרים לקחו לו את הסכין (הוא לא התנגד) וביקשו שאגיע לתחנה להגיש תלונה. אבל חתלתולי התחנן שאסלח לו והשוטרים אמרו שאם אני מוותר לו אז אין בעייה. הם רק לקחו ממנו פרטים אבל בגלל שלא התלוננתי לבסוף אני לא יודע איך זה נגמר איתו. אתם הבנתם את זה ?
טוב, אין לי סטטיסטיקות
אבל נדמה לי שלפני 18 שנה היו בארץ מקרה אחד או שניים של אלימות פיזית בין נהגים, שנחשבו לחריגים (אולי האלימות המילולית שתמיד היתה קיימת כאן ברמה מפותחת שחררה לחצים ומנעה יותר אלימות פיזית?), ואילו בצפון אמריקה ובריטניה קטטות, מכות ורציחות בין נהגים היו כבר שגרה כמעט. אומר שנית, לא ידוע לי אם מישהו אסף נתונים מבוססים לגבי תופעה נוראה זו.

Brendan

New member
במשרד התחבורה מתעוררים מאוחר מדי

במשרד התחבורה מתעוררים מאוחר מדי
מדוע בישראל מתעוררים הרשויות מאחור מדיי ורק לאחר מעשה. האם הם פעם שמעו על "רפואה מונעת"? האם יכולים גורמי ממסד לבצע הערכות לפני מעשה ובכך למנוע הרוגים? הדבר מזכיר לי תמיד את נושא הרימזור של צמתים מסוכנים. לעתים אני חש שהקריטריונים לקבלת תקציב לרימזור הן פועל יוצא של סטטיסטיקה יבשה המקבלת ביטוי במספר הרוגים בצומת פר פרק זמן שניקבע מראש. האם שיטת ה-"סמוך" עדיין רלוונטית? האם באמת "יהיה בסדר"? ----------------------------------------------------------------- השר ליברמן הורה להתחיל מיידית בגיוס 550 מאבטחים נוספים לתחבורה הציבורית שר התחבורה, אביגדור ליברמן הורה היום (יום חמישי) למנכ"ל משרדו, סלמן בן ציון להתחיל מיידית בגיוס 550 מאבטחים נוספים למערך האבטחה בתחבורה הציבורית. על פי תוכנית שגובשה על ידי מנהל אגף הביטחון במשרד התחבורה, דני שנער, בשיתוף ממשלת ישראל, ימנה מערך האבטחה בתחבורה הציבורית למעלה מ- 1000 מאבטחים, יוצאי יחידות קרביות. שר התחבורה ציין כי הורה למנכ"ל משרדו להתחיל עוד היום בהליכים להכשרתם של 550 מאבטחים, בנוסף ל- 445 מאבטחים שגוייסו עד כה. "אסור להתעכב עוד ויש להשלים את הגיוס בתוך זמן קצר" הוסיף ליברמן. עלות יישום השלב השני של הגיוס מאבטחים מסתכמת ב- 70 מיליון שקלים. לדברי ליברמן סוגיית המימון תסוכם בתחילת שבוע הבא בין משרדי התחבורה והאוצר וחברות התחבורה הציבורית. יצויין כי חלקם של המאבטחים החדשים שיפעלו בקווי התחבורה הציבורית יפעל באמצעות ניידות ביטחון מיוחדות, שינועו בצירי התנועה ותחנות ההסעה של האוטובוסים. ממשרד התחבורה נמסר כי ישום השלב השני של מערך האבטחה יאפשר להגדיל באופן משמעותי את היקף הסריקות של המאבטחים בצירי התנועה של האוטובוסים ותחנות ההסעה. עם השלמת הגיוס של המאבטחים הנוספים תגיע ההשקעה השנתית של אבטחת התחבורה הציבורית ליותר מ- 120 מיליון שקל. מקור: אבנר עובדיה, דובר משרד התחבורה

צחקן

New member
המאבטחים יאבטחו גם את הנהגים

המאבטחים יאבטחו גם את הנהגים
ב"ה מפני שודדים ואלימים ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה