וזאת לא הפעם הראשונהנהג אגד הותקף "כי לא עצר בצומת"
שמעון מלוקה הותקף אתמול על ידי 6 תושבי לוד, כיוון שטענו שלא עצר בצומת כראוי. נהגי "אגד" בעיר: "זו לא הפעם הראשונה שנהגים בלוד הופכים לקורבנות של התקפות אלימות". המשטרה עצרה שני חשודים. מקור: אלי סניור YNET
Road Rageוזאת לא הפעם הראשונה
שנהגי אוטובוסים מותקפים בכביש. זכור לכולם בוודאי נהג דן מקו 18 שהותקף ע"י נהג מונית ומת מפצעיו.
לא מדוייקRoad Rage
עוד מוצר קלוקל שהובא ארצה בשנים האחרונות...
טוב, אין לי סטטיסטיקותלא מדוייק
וקבל עדות אישית : הייתי נוכח במקרה שכזה לפני 18 שנה. זה לא משהו חדש ! לצערנו הרב, (וכבר כתבתי על כך לפני כמה שבועות בהקשר אחר) כשהבן אדם מתעורר בבוקר הוא מתחיל ללחוץ על הדוושה כבר בבית...וככה הוא ממשיך כל היום. בלחץ. ואם זה לא היה עצוב נורא זה היה מצחיק. בעצם זה כל כך עצוב שזה לא יכול להיות מצחיק ! רוצים עוד עדות אישית (שאמנם לא קשורה לתחבורה ציבורית אבל קשורה לתחבורה) ? בבקשה : לפני כמה שנים נסעתי עם אשתי והילדים להורים שלה. ליד הבית שלהם נורא קשה לתפוס חניה. פתאום ראיתי ממול מישהו שעומד לצאת מהחניה. אשתי יצאה מהרכב וניגשה לשמור על המקום. (מכירים את הפוזה הזאת ?) הספקתי כבר להכנס לחניה שהתפנתה כשלפתע הגיע רכב, הנהג יצא ממנו וצעק עלי שזה המקום שלו והוא מחכה הרבה זמן... אבל הוא בדיוק הגיע ואמרתי לו בנימוס רב (מה לעשות ? לצערי אני מנומס...) שאני כבר חונה והוא רק הגיע. ניגש הבן אדם לאוטו שלו וחזר עם סכין ! אתם מבינים מה זה ? סכין ! נבהלתי וכבר רציתי להגיד לו שבסדר, אני אתן לו את המקום רק שיעזוב אותי, אבל כמו מהשמיים הגיעה בדיוק ניידת משטרה שחלפה במקרה במקום והשוטרים שחזו במתרחש עצרו את הניידת וזינקו החוצה. כשהגיבור שלנו עם הסכין ראה את השוטרים הוא הפך פתאום לחתלתול... "סליחה...סליחה...לא התכוונתי...לא יודע מה עבר עלי..." אתם הבנתם את זה ? בקיצור השוטרים לקחו לו את הסכין (הוא לא התנגד) וביקשו שאגיע לתחנה להגיש תלונה. אבל חתלתולי התחנן שאסלח לו והשוטרים אמרו שאם אני מוותר לו אז אין בעייה. הם רק לקחו ממנו פרטים אבל בגלל שלא התלוננתי לבסוף אני לא יודע איך זה נגמר איתו. אתם הבנתם את זה ?
במשרד התחבורה מתעוררים מאוחר מדינהג אגד הותקף "כי לא עצר בצומת"
שמעון מלוקה הותקף אתמול על ידי 6 תושבי לוד, כיוון שטענו שלא עצר בצומת כראוי. נהגי "אגד" בעיר: "זו לא הפעם הראשונה שנהגים בלוד הופכים לקורבנות של התקפות אלימות". המשטרה עצרה שני חשודים. מקור: אלי סניור YNET
המאבטחים יאבטחו גם את הנהגיםנהג אגד הותקף "כי לא עצר בצומת"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.