נדפקתי עם השעון דופק :/

ohadunive1

New member
נדפקתי עם השעון דופק :/

ניסתי להזמין מחו''ל ורשם לי שיש בעיה... הכסף הוצאה מהחשבון וכעבור כמה ימים אקבל אותו בחזרה :/ בנתיים הזמן עובר ואין לי שעון דופק והגיבוש מהצבא מתקרב :/ אין לי מותרות ולכן הזמנתי מחו''ל את הgarmin 305 ... מה דעתכם מה עליי לעשות? מישהו מוכן לעזור ? או מוכן לסמוך ולהזמין ואני אשלם או משהו... ?

שחר2005

New member
אתה צריך את השעון לגיבוש?

כי אם כן אז הגארמין ממש ממש לא מתאים. צריך לטעון אותו כל 10 שעות גג מה שאומר שהוא לא יוכל לשרת אותך אפילו יום אחד מלא בגיבוש. השעון מעולה לאימוני ריצה (לי יש כזה ואני מאוד נהנה ממנו) אך אין לך מה לעשות איתו בגיבוש. עברו כבר די הרבה שנים מאז הגיבוש שלי אך אם העסק נשאר דומה אז עדיף לך ללמוד לעבוד עם שעון פשוט שיש לו שעון מעורר, שעון עצר (סטופר) וטיימר. כל השאר לא חשוב בגיבוש.

ben margi

New member
זה היה לפני למעלה מעשרים שנה אבל...

למיטב זכרוני, בגיבושים לסיירות בכלל לוקחים לך את השעון, כך שלא גרמין, לא פולאר ואף לא סייקו יעשו את העבודה, אלא קצת הרגליים ובעיקר הראש...

ohadunive1

New member
התכוונתי

להתאמן איתו לקראת הגיבוש ואין לי זמן כי הגיבוש ממש מתקרב ...

davidlev0255

New member
במחילה תמצא מסלול 400 מטר ותן בראש עם ג'ישוק

איזה גיבוש לשייטת?

27182

New member
אני חוזר על דברי

אתה לא צריך שעון ריצה כדי להשתפר בריצה.

רצבעיר

New member
לא צריך פולאר כדי להיות במצב 2

לי נראה שמספיק נעלי ריצה טובות (בזמני לא היו) לא ידענו מה זה גרמין ושאר ירקות לי נראה שמספיק שעון פשוט פשוט שיש בו סטופר (להקריא זמנים) לא צריך פולאר כדי להיות במצב 2

sagini87

New member
בראבאק!!!

ידידי יש רק דרך אחת לעבור גיבושים בצה"ל והיא לרצות בכל כולך לעבור אותו! אמנם כושר יעזור לך מאוד אבל זה גם סוג טיפה שונה של כושר...כושר קרבי... אם תרשום כאן לאיזה גיבוש אתה מתכונן אולי אוכל לתת לך טיפים יותר מועילים משעון דופק...כי באמת לא נראה לי שזה מה שיכין אותך לגיבוש אשמח לעזור לך במייל שלי...

למעלה