נדמה לי שנגמלתי מהאחד

גלית333

New member
נדמה לי שנגמלתי מהאחד

אך השלווה והרוגע שמלווים אותי כרגע, כבדים משהו. יחד עם ההמנעות, קיבלתי תחושה דכאונית וחולשה, אני חסרת אנרגייה, זה משפיע בעבודה ובשמחת היום. חיכיתי קצת שיעבור, אבל עדיין. יצאתי קצת עם חברות, קניתי קצת בגדים, פירגנתי לעצמי בדרכים אחרות... אך האנגייה שאני רגילה/ זקוקה לה נספגה בהימנעות. יש סביבי חברים שמחכים שאתקשר ואפילו לא בא לי... א נ י ר ו צ ה א ת ע צ מ י ב ח ז ר ה.

אהההה....כל כך מוכר!

השאלה היא מי את... את היא זאת שמתנהגת בזמן השימוש? עליזה ומלאה בשימחת ההתמכרות? או את היא זאת שמגיחה בזמן הגמילה ? עם הכאב , עם הסיבות שמלכתחילה גרמו לך להיות שם? אני יודעת מה התשובה שלי לזה. לי ברור שאני האמיתית היא הדיכאונית שפורצת עם הגמילה. מזל גדול יש לך שיש לך חברים גלית. יש אנשים שעוברים את זה בבדידות מוחלטת.

זה כל כך מוכר

אוי גליתי
אני כל כך מבינה אותך! מה יש בה באהבה הזו שעושה לנו את זה? הנה משו שכתבתי מזמןנכתב בהשראת השיר "תהילה" מילים מרדכי זעירא,לחן אביהו מדינה מה טעם יש באהבה \ שכה רבים חולמים עליה למענה ובשבילה \ חולמים ,עולים בשעריה האם יש טעם באהבה \ על פי תהום אני ניצבת עוד חולמת נפשי תאווה\ אולי תדע נפשי לשבת מה טעם יש בסערה \ שכה רבים רוגשים ממנה עושים הכל לחוש אותה \ סוגדים כולם לסממניה האם יש טעם בסערה \ כי אחריה יש רק שבר עוד חושקת נפשי בשלה\ ואת הלקח לא לומדת...

גלית333

New member
שיר מדהים../images/Emo125.gif

את יודעת, זה לא רק אהבה שחסרה, יש תחושה של חלל שלא מתמלא
הרי אני עסוקה מספיק, כאילו שרק אם אני לא נושמת מעומס, רק אז אני מרגישה חיה. זה לא חשוב שאני מתלוננת על העומס, אבל נהנת. כך גם עם נושא הרגש...חייב להיות מלא עד אפס מקום כדי שארגיש את העוצמות, את הקשר, האהבה. אז זה בעצם אופי? כך זה בכל התחומים בחיים? אני חייבת להעמיס עד אפיסת כוחות? לקרוס ואחר כך "לנתח" את מה שהיה, צריך שיקרה, אני רוצה שיקרה...???

יפה לך שירי

אני אישית תפוסה עכשיו במחשבות על הנושא הזה של "תזכירי לי למה בדיוק את צריכה את הכאב ראש הזה"? בהגיון , אתן יודעות, אני יכולה לתת הרצאה של שעתיים למה לא כדאי להיות בתוך אשליית אהבה. אבל נראה לי שהשיפחה הבוגדנית הקטנה הזאת בפנים מתה מגעגועים....

Simba48

New member
תרשי לי לגלות לך סוד

גם גברים המסיימים קשר עם אשה, סובלים מתחושת דיכאון וחולשה, חוסר אנרגיות וכו'. הפתרון הוא אחד משניים. או למצוא קשר חדש שיחזיר לך את התחושות הטובות והמוכרות (עדיפות ראשונה ללא כל עוררין) או לפתח את ההתנזרות מגברים לתורת חיים ואז העיסוק בתחליפי קשר (עיסוק אובססיבי בספורט או אכילת ירקות צבעוניים), ימלא את הריק.

כן סימבה, אנחנו יודעות שגם גברים

רק שהפורום הזה מקדיש את עצמו לנשים. קורה שחלק מאיתנו חושבות שגם להן יש מקום בעולם. קטע כזה... ודרך אגב, אתה תקפני, בלתי נעים ומאוד לא פתוח לדעות של אחרים. לא כל מה שבעד נשים הוא נגד גברים.

Simba48

New member
הפוסלת, במומה היא פוסלת

ונימתי היא "העתקת שמש" מנימת תגובתך, לגבר שהעז להשיב לך בהודעה בשרשור אחר.

Simba48

New member
לא חשבתי שאת מנהלת את פורום

ההערצה העצמית שלי (מה זה בדיוק???) - אבל תודה רבה לך.

למעלה