נדמה לי או

Dj Sky

New member
נדמה לי או

שמנהל הצ'ט הזה של חדר לובי סלולרי חושב שאני עובד אצלו מה זה הניסוח איציק דחוף לחדר לובי סלולרי איפה בבקשה איפה תודה איפה הנימוסים ?

X ר ת ו ר

New member
אה,חשבתי אני העובד היחידי שלו P:

פתח מפעל לשומרי הצאט... אתה מדבר על המנהל קורא למנהל הצאט? משהו כזה?

Dj Sky

New member
כן על המלשן הזה אני מדבר

אני מבין שאיתו מדברים על תלוש משכורת

ארתוררר....

רק לך אני אומרת בכללי "כנס נוו" ואז בפרטי אני צורחת עליך שתבוא לחדר שלי
אבל בעיקרון אני מבקשת יפה

syrus

New member
אני מבין שהוא לא פוסח על אף אחד

אני מניח שהכוונות שלו טובות... בכמה מקרים שהייתי שם זה די מוצדק אין ברירה לעזור לו, אבל הגישה שלו בהחלט מעצבנת

X ר ת ו ר

New member
מעבול,תעדכן אותי אם אתה בא או לא..

זה ב9.1 בשעה 6-7 נדמה לי,קרא פה איפשהו למטה..

syrus

New member
חחחחח

איציק, האקמולי עדיין לא עזר! אבל אני אופטימי
לך ת'דע אולי

X ר ת ו ר

New member
איציק,הבוס שלח לי מסר,תגיע לכאן מהר

למנהלי הצאט שלום ! (כותרת) (תוכן:) מאחר ויש מכת פריצות לניקים בחדר לובי סלולרי, רציתי בבקשה שתבדקו (אם יש אפשרות כזאת) אם פרצו לניק ´שאניה 2iWרת לi22ת´ ?! זה דחוף! בתודה מראש! תגובתי בעניין ? אין תגובה. ת'אמת ? נמאס לי לשמוע כבר על הפריצות ניקים האלה,איל ענת משהו תטפלו בזה כבר :|

X ר ת ו ר

New member
טוב הוא רוצה להכנס...איציק לטיפולך!

[19:51:48] [#] (המנהל קורא לשומר הצט) : ארתור [07:52:21] <i_X^r`y^r`A^r`f^r`y> מה [19:53:44] [#](המנהל קורא לשומר הצט) : תראה..שלחתי אימייל לאיל בעקבות מתחזה מטורף שפורץ לעשרות ניקים של אנשים בחדר..ואין מענה [07:54:18] <i_X^r`y^r`A^r`f^r`y> אז מחכים... או שולחים שוב [19:55:15] [#] (המנהל קורא לשומר הצט) : שלחתי כמה אימיילים אליו..אגב אתה יכול לטפל בזה? [07:55:30] <i_X^r`y^r`A^r`f^r`y> לא.. רק הנהלת הצאט. [19:56:47] [#] (המנהל קורא לשומר הצט) : הבנתי..אגב, מה השם של פורום השומרים?

X ר ת ו ר

New member
מלשינים :p

[07:57:19] <i_X^r`y^r`A^r`f^r`y> יש פורום כזה? O: [19:58:21] [#] (המנהל קורא לשומר הצט) : כן, אתמול -********- אמר לי [07:58:50] <i_X^r`y^r`A^r`f^r`y> אה.. לא יודע :| [20:00:54] [#] (המנהל קורא לשומר הצט) : אגב אתה יודע מה הניק של ענת בצט? [08:01:26] <i_X^r`y^r`A^r`f^r`y> ממ.. היא כל פעם מחליפה,שלח מייל,הכי טוב :> [20:02:32] [#] (המנהל קורא לשומר הצט) : בסדר..תודה לך [08:03:05] <i_X^r`y^r`A^r`f^r`y> אין בעד מה,ציטוט נעים.. זה שאמר לו שיש פורום כזה, מקווה שלא אמרת.. מה אומרים עליו פה :<

כן כן גם בגלאט זה קורה =\

פורצים לניק דרך הפון והמחשבים לא רואים. . . נכנסים מקללים . . חשבתי שאני הוזה עד שנכנסתי מהפון וראיתי שבאמת יש כזה

למעלה