נדוש אבל - מבקשת המלצות למסעדת שף בת"א

erezavn

New member
כל הנ"ל מצוינות. ואוסיף את שילה, אואזיס ופיצרוי.

גם קלארו טובה מאד. ואדוה המחודשת שעדיין לא ניסיתי אבל נראית מעניינת...
 
תודה! ועכשיו המלצות למנות מוצלחות בפיצרוי בבקשה

 

erezavn

New member
הייתי לאחרונה לפני כשנה. התפריט השתנה...

נראה שכל התפריט השתנה לפי האתר שלהם... תכל'ס זו מסעדה שכדאי לעשות בה ארוחת שיירינג ולנסות מגוון מנות. בארוחה שלי לפני כשנה (כאמור בתפריט שונה) כל המנות היו מצוינות. גם הדגים ופירות הים, גם הבשרים וגם הכיסונים למיניהם ושאר ירקות... מקווה שגם התפריט החדש טוב כשהיה...
 
היינו הערב.

באמת ראיתי שהמנות לא דומות לאלה שהיו בביקורות בעבר. הן גם גדולות יותר מהתאורים של המנות הקודמות.
נהנינו מאוד מהניוקי - היה ממש מצוין - וגם נתח הקצבים היה טוב. המנה היחידה שלא הצטיינה הייתה פטוצ'יני זנב שור שהרוטב בו היה דל יחסית ולא מאוד הורגש על הפסטה. הקינוחים היו מעולים - לקחנו סורבה קסיס ופסיפלורה עם קרם לימון שהזכיר לי את פריז
וחטיף שוקולד שהיה משובח ביותר (אבל הגיע באופן מוזר עם קרמל כל כך מלוח שהוא היה בלתי אכיל - אבל זה באמת נסלח כי המנה עצמה הייתה מעולה).
בסך הכל היה מוצלח מאוד, אם כי אלמלא היו אומרים לי, אני לא בטוחה שהייתי חושבת שזאת מסעדת שף (פרט לקינוחים שהבנתי שיש להם שפית משלהם...).
 

erezavn

New member
אני מקווה שהשף רועי גונצ'ולה עדיין שם...

התפריט החדש הוא תפריט החורף. אין לי מושג אם רועי גונצ'ולה שהוא שף מוכשר ביותר עדיין שם ואחראי עליו...
מי הקונדיטור/ית שם עכשיו אין לי מושג. בשנת 2014 הייתה שם אנה שפירו עם הקינוח האגדי של ברולה הפורצ'יני וגלידת המיסו שגם הוא הועלם בתפריט החדש וחבל... היום אפשר ליהנות מיצירותיה בטאיזו...
אתמול דיברתי עם מישהי שישבה שם לפני כשבועיים והיא ציינה שהיה טוב אבל פחות טוב ממה שהיה לפני שנה.
 
פה כתוב

שקוראים לקונידיטורית החדשה מירן דמארי http://timeout.co.il/אוכלים-שותים/חדשות-וכתבות/לב-ש
%D7%9C-%D7%A9%D7%A3
(לפחות במאי זו מי שהייתה). לפי מה שכתוב הוא באמת שינה את הקונספט, והאמת, בכל מקרה, בין אם זה הוא ובין אם לא, גם רק בשביל הניוקי היה שווה לבוא... (ומהתאור אני מצטערת שלא הזמנו גם רביולי...).
 

Geralt of Rivia

New member
כשביקרתי שם לפני כשנתיים זה נראה אחרת לגמרי

התפריט התפקע אז מניסיונות לעשות דברים מעניינים, מיוחדים ושונים, וגם אם לפעמים זה הצליח פחות, לא היה ספק שזו מסעדת שף.
התפריט הנוכחי נראה הרבה יותר סטנדרטי ו"בטוח". נשמע שעדיין טעים שם, אבל פחות מרגש. קצת מצער, כי פיצרוי באמת היתה מסעדה ייחודית ולא "עוד מסעדה נחמדה".
 

erezavn

New member
מסכים לגמרי. פיצרוי בגלגולה הקודם הייתה פנטסטית בעיניי...

לא סתם שבתי והמלצתי עליה כאן בפורום, ולחברים ומשפחה (וכל מי ששלחתי אותו התמוגג)...
עכשיו זה אכן נראה פחות יצירתי ומרגש, אם כי להבנתי עדיין טעים וטוב. בכל מקרה אני מניח שאבדוק את פיצרוי שוב מתישהו בחורף הזה...
 
למעלה