נגן MP3

נגן MP3../images/Emo53.gif

החלטתי לקנות לי נגן MP3 (כדי לא לעשות איתו כלום אלא רק להנות מהמחשבה שיש לי...סתאאאם). ראיתי אחד חביב בקוסטקו - Rio Cali 256MB ב-$120 והוא בהחלט לא רע. יש בו רדיו, אפשרות להכניס כרטיס SD (שיש לי), אפשרות להעביר גם קבצים רגילים ולא רק שירים, הסוללה אמורה להספיק ל-18 שעות והוא מנגן גם WMA בנוסף ל-MP3...אבל... מאוד מפריע לי שכדי להעתיק קבצים מ- ואל המכשיר צריך להשתמש בתכנה (תוכנות - שתיים) המצורפות. אחת להעתקת שירים, ושנייה להעתקת קבצים. מעבר לזה שזה שתי תוכנות נפרדות, זה גם מחייב התקנה, ואני קיוויתי שבחיבור ה-USB המחשב פשוט יזהה אותו PNP ויוסיף "כונן" ל-My Computer. אז עכשיו אני חושב להחזיר אותו ולקנות אחר...אבל אני לא יודע איזה. אז אני מחפש עצות למכשיר חלופי אמין, במחיר דומה, וספסיפיקציות דומות. ו
מראש. נ.ב. יהיה נחמד אם גם תהיה אפשרות הקלטה של דיבור/מהרדיו ואפילו Encoding דרך המכשיר... ושוב

az ma

New member
לא רואה סיפור בהתקנה חד-פעמית...

אם יש אוזן רגישה במיוחד אז הבנתי שה iPod הוא בליגה בפני עצמו... רק שהחלפת בטריה תגרום לך להפרד מ$150 או $300... אני גם לא יודע אם יש לו פיצ'רס מעבר לMP3... ד"א, המחירים של קוסקו הם טובים אך לא נהדרים... תמצא זול יותר דרך האינטרנט... היתרון של קוסקו זה שאתה יכול to אופס עד חצי שנה...

אני רוצה אפשרות להתחבר לכל מחשב

ובגלל זה ההתקנה מפריעה לי. ובנוגע למחיר, דווקא במקרה הזה קוסטקו הציעו מחיר יותר טוב מהאינטרנט (אחרי הקופון...אפרופו השירשור של Benkok). האוזן ממש לא רגישה, והבעיה עם האייפוד ודומיו היא (ככל הידוע לי) שהם עובדים עם הרד-דיסק, ואני לא רוצה "חלקים נעים". ואכן אפשרות ה-"אופס" במקרה הזה היא חשובה...ראיתי אחד באינטרנט אבל הוא היה Non-Refundable Item (אפילו לא Restocking Fee) אז זה לא בא בחשבון (מה אני, בישראל?)...

az ma

New member
אתה בודק גם ב eBay?

אחרי שתחליט סופית על מודל שוה לחפש שם... רק נהג בזהירות... אפרופו... מישהו בל.א. קנה שני כרטיסים (נדמה לי לפיינלס, או משהו כזה, של כדורסל) דרך eBay מבחור באוסטרליה...$15,000...
הכרטיסים לא הגיעו... האוסטרלי אפילו לא התבייש להשוויץ שאין לו שום כוונה לשלוח את הכרטיסים ושזה הכל רמאות... האוסטרלי האידיוט נחת בל.א. לפני כמה ימים... הוא שוכן אחר כבוד בכלא של הקאונטי... אניוואי, יש דילים רציניים בeBay אבל חייבים לבדוק בציציות המוכר... אבל, כמובן, שאתה יכול לשכוח מלהחזיר...

Taliy

New member
לי יש משהו קטן כזה

אבל בלי רדיו, והוא נטען מהחיבור (לא צריך סוללה). אני מכניסה אותו למחשב בלי התקנות מיותרות. הבעיה היא שהוא קוריאני או משהו כזה. תראה אולי תקבל השראה מכאן.

טל ר

New member
תגיד

האם אתה יכול להשתמש בקורא מדיה סטנדרטי (שאינו מצריך Driver), לכתוב בעצמך את הקבצים על ה-SD ולהכניס אותו ל-Rio? טל.

אני לא יודע אבל

לא נראה לי שזה יעבוד. כי אם זה כן היה עובד אז ההגיון שלי אומר שלא היה צורך בשתי תוכנות שונות להעברת קבצים/העתקת שירים. נראה לי שכל אחת מהן מחזיקה מעין מסד-נתונים עם הקבצים שהיא אחראית עליהם ואם יהיה "סתם" קובץ על הכרטיס הוא פשוט יהיה בלתי-נראה.

yonis

New member
חתול,ניסיתי הכל

וחזרתי לנגן תקליטורים וולקמאן אם.פי.טרי. עם רדיו האחרון שלי הוא של סוני הצהוב ,לא רגיש לזעזועים ואף פעם לא ניתקע כמו האחרים עם ההרד דרייב היקרים ולא אמינים בזעזועים, לפני שאני יוצא לריצה של השעתיים שלי אני פשוט צורב מיקבץ שירים בצורב מהיר מאוד 3 דקות ונהנה מכ-200 שירים,באיכות הקשבה גדולה מאוד כאמור ניסיתי את כל השאר וחזרתי לזה, זה מעט מגושם אך פראקטי

OrlyNL

New member
איי פוד

בהחלט אחת הקניות המוצלחות בחיי. בתור אחת שנוסעת הרבה באוטובוסים, הייתי נסחבת עם דיסקמן ועשרה דיסקים בתיק. עכשיו יש לי עשרה דיסקים באייפוד והוא כ"כ קטן שאפשר להכניס אותו לכיס. יצא עכשיו גם מיני אייפוד, עם ארבע גיגה, שהוא אפילו עוד יותר קטן מהאייפוד המקורי, ויותר זול, וגם יש בו פחות חלקים נעים. חתול - אם אתה רוצה משהו באמת טוב, באיכות טובה - תשקיע קצת ותקנה אייפוד. זה שווה כל סנט.

../images/Emo51.gif אבל...

דפנה, אורלי ויוניס - שלושת הצעותיכם הם למכשיר עם חלקים נעים ואני לא מעוניין בזה... מה גם שהם לא נותנים לי מענה לבעיה המרכזית והיא שאני רוצה שהחהתחברות למחשב לא תהיה כרוכה בשום תוכנה.

Taliy

New member
גם אני רוצה

איזה יופי של צעצוע, אני מסתפקת כרגע ב-128 שלי

למעלה