נגן 4play mp4-640

צב מחמד

New member
נגן 4play mp4-640

לחברי הפורם שלום רב. קיבלתי לפני מספר ימים את הנגן הנ"ל. עם הדלקתו גיליתי בעיה שלא ניתן לראות ולדפדף בתפריטי המכשיר. הנגן נדלק וניתן לשמוע איתו מוזיקה אבל לא ניתן לגשת לתפריטים שלו מפני שלא ניתן לראות כלום. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש.

יאיר B

New member
מה זה לא ניתן לראות כלום?

מה רואים על המסך? מה הוא כותב? איך אתה מכניס אותו למצב MUSIC אם לא רואים כלום על המסך? באופן עקרוני, אם יש תקלה והמכשיר חדש - אפשר לשלוח לשירות...

צב מחמד

New member
תפריט

רואים שהתפריט מתגלגל אבל לא רואים מה רשום בתפריט באתר של אלודה http://www.aloda.co.il/Index.asp?CategoryID=192&ArticleID=287 הם רושמים שהוא מודעים לבעיה והם נותנים קובץ שכנראה אמור לתקן זאת אבל אני לא יודע איך משתמשים בו.

יאיר B

New member
נו, כתוב שם בצורה הכי פשוטה:

לאחר ההורדה יש ליצור קשר טלפוני עם מחלקת התמיכה של חברת אלודה בין השעות 13:00-18:00 לקבלת הוראות השימוש בקובץ. טלפון מחלקת התמיכה: 03-5651713/4 כלומר: תוריד את הקובץ המצורף ותתקשר למספר שהם פרסמו - הם יגידו לך מה לעשות איתו. אני בטח לא יודע מה לעשות איתו (זה קובץ זיפ שבתוכו יש קובץ אחר לא מזוהה, כנראה קושחה של הנגן).

amirgamirg

New member
פתרתי את הבעיה בלי התמיכה שלהם

יש להעתיק את הקובץ למכשיר ולדרוס את הקובץ שעל המכשיר. אחרי זה יש להפעיל את המכשיר ולנסות להגיע לתפריט השפות ע"י כניסה לכל תפריט ..ברגע שמגיעים לתפריט (שאותו כן רואים) בוחרים "התקן פונט" ולאחר מכן מאתחלים את המכשיר. וזהו .התפריט חוזר כמו חדש.

למעלה