נגמר עוד יום

• פותח הנושא DaviX
  • פורסם בתאריך

DaviX

New member
נגמר עוד יום

אני מצטער אם זה לא במקום לפתוח שרשור חדש, פשוט לא ראיתי משהו כזה היום היה לי חרא דבר ראשון בליל אמש לא ישנתי בכלל (בכלל)(בכלל)(בכלל לא הצלחתי להרדם) בבוקר ישנת שעתיים והייתי צריך לנהוג לבסיס בבסיס היה לי תורנות מטבח עד 2 וחצי ואז הייתי צריך להיות במשרד שלי עד 8 כמובן שתיזזו אותי כמה שעות טובות. לקראת 6 וחצי התחילו לכאוב לי הרגלים, בהתחלה התעלמתי מזה בדרך חזרה הביתה, כבר אי אפשר היה להתעלם כשהגעתי הביתה כבר טיפסתי על הקירות מכאבי תופת עד לפני חצי שעה, עכשיו הם רק זכרון מר.... אני אנסה לישון, לא מבטיח כלום, מבחינת אוכל, אכלתי ארוחת צהריים טובה (שניצל- טיפה יותר מדי שמן טיפה אורז וטיפונת פסטה והמון סלט.) ובלילה (בלי הרבה גיוון אני מוכרח לציין, אכלתי חזה עוף עם פטריות וטיפה קטשופ- טוב הרבה קטשופ) בגלל הכאבים לא הלכתי לחדר כושר, ועכשיו שהם נגמרו, הוא כבר סגור מה שאומר שאני אלך מחר בבוקר. (יום חופשי שלי) מקווה שהכל ישתפר בקרוב. תודה על ההקשבה.

shanyz

New member
בבקשה../images/Emo13.gif סתתתתתתתתתתם

אני שמחה שכבר לא כואבות לך הרגליים... אממ מחר יש לך יום חופשי אז תלך בבוקר למכון, תאכל משהו, ואז תלך לישון!!

חןYA

New member
גם לי עוד יום נגמר

אז ככה: בבוקר לא היה לי תאבון - ניראה לי שהקיבה שלי מצטמקת. אז רק שתיתי, יותר מאוחר אכלתי 1/2 קוטג' ותפוח שתיתי עוד פעם משקה חם. ואכלתי פופ קורן הייתי כל כך עסוקה שלא חשבתי על האוכל בצהריים ובערב אכלתי פלאפל בפיתה מחיטה מלאה , וקצת חמוצים ושתיתי תה. ולא יכולתי לצעוד כי הרגשתי חלשה מאוד , הגב כאב לי ואולי זו בעיה חולפת אני בעצם בטוחה. עכשיו הציעו לי לאכול טונה ברוטב וממש לא בא לי.אני עומדת לשטוף לי מלפפוןולאכול אותו ולהכין לי משקה חם וללכת לישון מוקדם שלא יתחיל להתעורר לי התאבון. ליל מנוחה לכם

למעלה