נגמר הקרקס!!! אנא תגובתכם ! ! !

נגמר הקרקס!!! אנא תגובתכם ! ! !

זהו סוף סוף נגמר קרקס השרלילות הזה שהיה כאן בחודשים האחרונים... סוף סוף בלוגים ישנים וטובים יוכלו לחזור לשדר, אותם בלוגים שלא משדרים כי נשבר להן מהקרקס הזה... יוחזרו לאלתר הבלוגים הטובים כגון: שחף המקורית, לגעת ברגע עם יאקי, מרסל, מישל ועוד רבים וטובים שאני כאגע לא זוכר...אהההה וכומבן הבלוג שלי: "נאור ציון וחברים".... אההה ולכל אותן בנות שחשפו את איבריהן, אז וואלה אחיות שלי ניצלו לכן את התחת לטובת הפיסום שלהם בערוץ "יס": המירוץ להוואי--אם החוטיני מתאים אז הטיסה שלך... חברים יקירים....דיייייי...נמאססססססס בשביל זה יש לנו את המבוגרים בלבד.. בקיצור להחזיר עטרה ליושנה.. אוהב אתכם ומבטיח לחזור לשדר...אמירוש( נאור ציון וחברים)

אז ככה....כל הסיפור הזה זה רק

הפסקונת קטנה עד ששוב יפרסמו איזה תחרות ואז יצוצו שוב כל מיני רקדניות ומתפשטות למינהן... אבל אני בהחלט תומכת באמירוש ואני באמת מקווה שהבלוגים האיכותיים ביותר יחזרו לשדר....שיהיה מבחר בבלוגים.. ואותך אמירושששששששש אני רוצה לראות כבר היום מתחיל...יאללה תן את הפוששש! חולה עלייך...וסורי שאני לא מאחלת מזל טוב לזוכה אני פשוט הייתי נגד התחרות מהתחלה ואין סיבה שאני אקח חלק בברכות או בכל מה שקשור לתחרות הזאת! מוואהההההההההההההההה אודליה.

ani451

New member
יהיה המשך מאוד מעניין לקרקס....

על התחרות ה"אמיתית" שהתקיימה, על השקרים של ענת.. אל תדאג....

angel shani1

New member
אנחנו נספר מה שמותר לנו בשידור היום

וחלקים אחרים כנראה מספר בבית משפט אתמול דיברנו עם דודה של שני שעובדת במשרד לעורכי דין ואמרו לה שיש לנו עילה מוצקה לתביעה.

JUST נוגה

New member
אמירוש...

זה עוד לא נגמר..! חחח התחריויות האלו עוד ימשיכו! בכל אופן... גם אני פתחתי בלוג שנקרא "היי זו אני JUST נוגה" וכולם מוזמנים בכייף להגיע ולצחוק!

למעלה