נגיד ו.................... הייתן זוכות ב 25 אלף שקל מה הייתן עושות עם הכסף
Y yoyo10 New member 29/10/03 #1 נגיד ו.................... הייתן זוכות ב 25 אלף שקל מה הייתן עושות עם הכסף
כ כתומית10 New member 29/10/03 #3 למה כ"כ קצת ? למה לא 25 מיליון ? והתשובה בכל מקרה - מבזבזת את הכסף על טיולים בעולם ....
Y yoyo10 New member 29/10/03 #10 בכוונה לא ננתי סכום בשמים אני חושבת שהייתי עושה את הטיול שאני חולמת עליו
ת תוכי New member 29/10/03 #4 תגידי לי את קוראת מחשבות ?????????????? אתמול בדיוק חשבתי על זה בדרך מהמכון כושר אני הייתי קונה סלון חדש, מיקסר קנווד, תנור ומיקרוגל חדשים, שידה יפה לסלון ובעודף שומרת בצד לשעת הצורך
תגידי לי את קוראת מחשבות ?????????????? אתמול בדיוק חשבתי על זה בדרך מהמכון כושר אני הייתי קונה סלון חדש, מיקסר קנווד, תנור ומיקרוגל חדשים, שידה יפה לסלון ובעודף שומרת בצד לשעת הצורך
א אתי@ New member 29/10/03 #5 הייתי קונה מדיח כלים ושמה את השאר בבנק. אם היית שואלת את השאלה הזאת בזמן אחר, הייתי עונה שהייתי נעזרת בכסף לנסיעה לארה"ב.
הייתי קונה מדיח כלים ושמה את השאר בבנק. אם היית שואלת את השאלה הזאת בזמן אחר, הייתי עונה שהייתי נעזרת בכסף לנסיעה לארה"ב.
T T r i l i a n New member 29/10/03 #7 משדרגת את המטבח ../images/Emo6.gif האמת לא נראה לי, בטח הייתי עושה טיול בחצי מהסכום וחצי שומרת ל"כל מקרה".
משדרגת את המטבח ../images/Emo6.gif האמת לא נראה לי, בטח הייתי עושה טיול בחצי מהסכום וחצי שומרת ל"כל מקרה".
פ פיונה האחת New member 29/10/03 #12 לוקחת את הכסף ו ../images/Emo160.gif מפה!!! ולא משנה לאן, העיקר כמה שיותר רחוק.