נבחני ינואר שנגשים לאפריל

andy181

New member
נבחני ינואר שנגשים לאפריל

הייי אני לא רוצה להרגיש שאני היחידה פה שניגשת שוב כעבור זמן כה קצר. קצת באסה לעשות שוב, אבל יהיה בסדר. אז מה איתכם? איך מרגישים? מתי מתחילים ללמוד למועד אפריל?

GGuyZ

New member
למרות שבהתחלה חשבתי שזה לא יקרה

כפי הנראה אני אגש באפריל. זה לא הכי מסתדר אבל זה יהיה הדבר שהכי נכון לעשות. אז אני יכול להכלל ברשימה.

GGuyZ

New member
לבד. דיברתי עם המדריך שלי

והוא אמר לי(בנוסף להרבה אחרים) שקורס זה בזבוז זמן וכסף מבחינתי. את החומר אני כבר יודע. מה שנשאר זה לשפשף אותו יותר בעיקר בקטע המילולי.

andy181

New member
גם אני דיברתי עם המדריכה שלי

היא המליצה לי את אותו הדבר. וגם לי יש בעיה במילולי. בייחוד במבחן עצמו שזה היה פשוט זוועת עולם. כמה זמן לפני המבחן את מתחיל ללמוד?

GGuyZ

New member
מסכים איתך. המילולי היה נוראי

אני חושב להתחיל ללמוד עוד שבועיים ככה. בהתחלה בהילוך נמוך. ייתכן שכבר עוד שבוע שבוע וחצי אתחיל ללמוד מילים. מה איתך? כמה קיבלת? כמה במילולי?

andy181

New member
אז ככה

אותי עיצבן ההבנת הנקרא במבחן. תמיד הייתי ממש טובה בזה. ובמבחן עצמו השאלות עצמן היו ממש קשות לי. אפילו עם ההשלמת המשפטים הסתבכתי. קיבלתי 111 במילולי בעעעעע ובכללי 604. (גם מתמטיקה לא היה משהו, וסתם חבל כי יכולתי הרבה יותר). המטרה לשפר איזה 50,40 נקודות. אני חושבת שאני אתחיל ככה ב-20 בפבואר. (שלושה שבועות בערך). מה איתך?כמה במילולי ובכללי? וכמה אתה רוצה לשפר?

GGuyZ

New member
לגביי

669 במבחן. מאוד מאכזב נוכח הציונים שקיבלתי בסימולציות. מילולי 122 וזה מה שהפיל אותי. אני רוצה להגיע ל710-720 ככה. נקווה לטוב :)

andy181

New member
אחלה, בהצחלה שיהיה לך.

ורק שתדע שיש לך אחלה ציון. אבל כנראה מה שהכי חשוב זה לא הציון, אלא שזה יספיק למה שנרצה ללמוד. אז בכל מקרה המון בהצלחה :))

גם אני ניגשת שוב ../images/Emo4.gif

נבחנתי בינואר, פעם ראשונה, קיבלתי 649, מאוכזבת. ירדתי בכולם: מילולי 134, אנגלית 127, כמותי 118!!! זקוקה לשיפור של 50-60 נקודות, בספק אם זה בכלל אפשרי בזמן כל כך קצר. מרב אכזבה אפילו לא מתחשק לי להתקשר למורה שלי. נקווה לטוב...

loxias

New member
ייתכן שגם אני אגש שוב

מילולי 135 כמותי 136 אנגלית 146 כללי 714

lirandr

New member
"בזמן כל כך קצר" ?!

אנחנו מדברים על אפריל ? המועד שמגיע בעוד כמעט 3 חודשים ?

נסה לדפדף פה בפורום...

אני לא מכירה כאן אף אחד אישית, רק דרך התכתבויות כאן. אין כאן מישהו שקיבל ציון טוב ולא מגיע לו! צריך שלושה חודשים רק כדי לעבור פה על דברים שאנשים מעלים! אני לא מדברת על שיפור של 50 נקודות מ-500 ל-550. קצת קשה לעלות מעל ה-700, זה ציון שכל נקודה מעליו מעידה על הרבה מאוד זמן של תרגול, השקעה ומיקוד נכון שלא נרכש ביום. אולי זה עדיין נשמע לך קצת קיצוני, לפי דעתי קשה מאוד יהיה להשיג שיפור כזה עד אפריל (אם כי בהחלט אפשרי) והפורום הזה הוא ההוכחה הכי טובה לכך.

andy181

New member
ברור שאפשרי לשפר

תלויי גם על מה נפלת. (אם זה בקטע של לחץ, חוסר תרגול או משהו אחר). המורה שלי סיפרה לי על מישהי ששיפרה מ-500 למעל 700, אז אל תאבדי תקווה.

lirandr

New member
בואי לא ניסחף...

יש כאלו שמקבלים 700+ בפעם הראשונה, אז שיפור של ציון כמו שלך הוא בהחלט אפשרי מאוד, במיוחד כשיש לך עוד קצת יותר מחודשיים וחצי.

roigr

New member
סלחו לי על החוצפה,

אבל ניתן להיבחן שוב אחרי 3 חודשים ? אין "תקופת צינון" של חצי שנה ?

lirandr

New member
סולח...

אתה לא יכול להבחן פעמיים רצוף. בין ינואר לאפריל יש מועד בפברואר, כך שזה לא רצוף...

rshalit

New member
גם אני נבחן שוב באפריל לצערי

היי, וגם אני לומד לבד, רק אני לעומתכם צריך לשפר את הכמותי ולא המילולי

גם אני צריכה לשפר כמותי

מוזר...לא שהייתי כזו תותחית בכמותי לפני הבחינה אבל בבחינה עצמה הרגשתי שהלך לי מעולה! יותר טוב מכל נושא אחר! ממש קשה לי להסביר את הנפילה הזו!

למעלה