נבוכה והמומה אני חייבת לספר לכן

fila

New member
נבוכה והמומה אני חייבת לספר לכן

שרק ביום שישי האחרון נודע לי שאני עומדת להיות שוב אמא זה ישמע הכי טפשי בעולם אבל לא היה לי שמץ של מושג גם לא תארתי לעצמי שזה יכול לקרות לי "נקבה לא פוריה" כך הוגדרתי לםני טיפולי הפוריות שבעקבותם נולד המלך שלי. וזה פשוט קרה אני לא מעכלת את הידיעה אני מרגישה גם לא מוכנה אני מרגישה דיי טיפשית שלא חשדתי בכלום אני דואגת אני חוששת אני "מלא דברים" - נראה לי שגדול עליי! ובכל זאת ..... אפשר להגיד מזל טוב אם הכל הכל יהיה בסדר בקיץ הקרוב, בגיל 30 אני אהיה אמא ל-2!

tutit23

New member
וואו - מזל טוב!!!!!

שיהיה הריון נפלא

צוקה

New member
יוווווו ../images/Emo24.gif איזה יופי!!!

איזה בשורות מדהימות על הבוקר - אני מאושרת לשמוע
איך המרגש יקירתי? ואגב, שמעתי המון סיפורים על בחורות שעברו טיפולי פוריות בהריון הראשון ובהריון השני נכנסו להריון ללא טיפולים והיו בהלם מהענין. אני כ"כ מאושרת בשבילך

ניצנץ l

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ואיזה כיף לך ש"דילגת" כל כך בקלות לשבוע ה-10
שימשיך לעבור לך בקלות ובכיף
מזל טוב

yoyo10

New member
יו פילה ../images/Emo49.gif

אני כולי צמרמורת אתם כבר הוכחתם את הגנים
אח או אחות לליאם המקסים יו פילה זה ממש מרגש

ayush

New member
די../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif אני דומעת פה מהתרגשות ../images/Emo23.gif

איזו הודעה משמחת ומרגשת
כל כך כל כך שמחה בשבילכם

פ ו ל ק ע

New member
היי, אנחנו מתרבות!

יש כבר ארבע הריוניות בסיבוב שני! מזל טוב ובהצלחה גדולה

Mikella

New member
הרבה מזל טוב../images/Emo140.gif שיעבור קל. ממש

פורום פורה יש לנו

shelycat

New member
יקירה../images/Emo24.gif לא היה יכול לקרות לאדם

ראוי וטוב יותר ממך, במיוחד לאור הקשיים והבלאגאנים מההריון הקודם והדרך אליו כמו שאני זוכרת מהסיבוב הקודם וההכנות אליו. שיהיה בן שתהיה בת לא ממש משנה העיקר שיהיו בריאים ושאתם תהיו מאושרים, שיהיה הריון תקין ומלא אהבה. וזה בכלל בכלל לא גדול עלייך זה בול למידתך.

למעלה