נא להסתכל עכשיו בערוץ 2 נא להסתכל עכשיו בערוץ 2 אחרי הפרסומות יהיה על האוטובס הראשון ת"א-אילת.
ל ליילנד New member 13/9/03 #1 נא להסתכל עכשיו בערוץ 2 נא להסתכל עכשיו בערוץ 2 אחרי הפרסומות יהיה על האוטובס הראשון ת"א-אילת.
O omer landau New member 13/9/03 #2 ראיתי את זה עכשיו והקדמת אותי..... נכתב ע"י ליילנד: נא להסתכל עכשיו בערוץ 2 אחרי הפרסומות יהיה על האוטובס הראשון ת"א-אילת. לחץ כדי להרחיב... ראיתי את זה עכשיו והקדמת אותי..... באתי לכתוב את ההודעה בפורום...אבל לא נורא קיצר היום לפני חמישים ושתיים שנה נסע האוטובוס הראשון מתל אביב לאילת
ראיתי את זה עכשיו והקדמת אותי..... נכתב ע"י ליילנד: נא להסתכל עכשיו בערוץ 2 אחרי הפרסומות יהיה על האוטובס הראשון ת"א-אילת. לחץ כדי להרחיב... ראיתי את זה עכשיו והקדמת אותי..... באתי לכתוב את ההודעה בפורום...אבל לא נורא קיצר היום לפני חמישים ושתיים שנה נסע האוטובוס הראשון מתל אביב לאילת
ל ליילנד New member 13/9/03 #3 נסע 9 שעות בלי מזגן../images/Emo178.gif לאילת נכתב ע"י omer landau: ראיתי את זה עכשיו והקדמת אותי..... באתי לכתוב את ההודעה בפורום...אבל לא נורא קיצר היום לפני חמישים ושתיים שנה נסע האוטובוס הראשון מתל אביב לאילת לחץ כדי להרחיב... נסע 9 שעות בלי מזגן לאילת באוטובוסים לא נוחים במיוחד הייתי אומרת, הכסאות, הקפיצים ועל כבישים ... לא עלינו. מעניין באיזה מצב האנשים הגיעו לאילת.
נסע 9 שעות בלי מזגן../images/Emo178.gif לאילת נכתב ע"י omer landau: ראיתי את זה עכשיו והקדמת אותי..... באתי לכתוב את ההודעה בפורום...אבל לא נורא קיצר היום לפני חמישים ושתיים שנה נסע האוטובוס הראשון מתל אביב לאילת לחץ כדי להרחיב... נסע 9 שעות בלי מזגן לאילת באוטובוסים לא נוחים במיוחד הייתי אומרת, הכסאות, הקפיצים ועל כבישים ... לא עלינו. מעניין באיזה מצב האנשים הגיעו לאילת.