מ
צעד הגאווה

ארטאור

New member
מ../images/Emo27.gifצעד הגאווה

"האהבה מובילה אותנו לאן שאנו שייכים" ביום מרגש, יום הגאווה, מצעד הגאווה. המקום הטבעי שלי ממש לא בהמון, אך הפעם החלטתי, אחרי התלבטויות מרובות להיות, יחד עם רבבות רבות בתחושה שמה שמאחד זה הרצון לאהוב ולהיות נאהב, עבורי זאת היתה חוויה שסימנה עוד צעד במסע, כמה שעות אחרי מנסה להבין מה שם קרה, קפץ לי השיר " UP WHERE WE BELONG" לאן שאנו שייכים איש אינו יודע מה ילד לו המחר בעולם שבו כל לב כמעט נשבר כל שאני יודע זה רק מה שאני מרגיש ואם זה אמיתי לא אתן לזה להתנפץ לרסיסים הדרך ארוכה ולפנינו יש הרים גבוהים. האהבה הרימה אותנו לאן שאנו שייכים במרומי הרים היכן שהנשרים עפים האהבה הרימה אותנו לאן שאנו שייכים הרחק מכל העולם, היכן שנושבת רוח פרצים. יש אנשים שחיים על זכרונות העבר נצמדים לאהבה שחלפה לה מכבר כל מה שיש לנו זה כאן ועכשיו ועתיד שנפרש לפנינו רחב הדרך ארוכה ולפנינו יש הרים גבוהים אבל צעד אחר צעד נמשיך ונעפיל. האהבה הרימה אותנו לאן שאנו שייכים במרומי הרים היכן שהנשרים עפים האהבה הרימה אותנו לאן שאנו שייכים הרחק מכל העולם, היכן שנושבת רוח פרצים. הזמן חולף, אין זמן לבכי בסוף זה רק את ואני האהבה הרימה אותנו לאן שאנו שייכים במרומי הרים היכן שהנשרים עפים האהבה הרימה אותנו לאן שאנו שייכים הרחק מכל העולם, היכן שנושבת רוח פרצים. http://www.youtube.com/watch?v=CFYtpTot7hQ&feature=related שבת של גאווה

lemon pie1

New member
איך אני גאה

בךךךך!!!!!!! אומנם לא הייתי, למרות שהשנה לולא התוכנית שהיתה היה לי ברור שאני באה. אבל "האהבה הובילה אותי לאן שאני שייכת" שם הייתי- והייתי גאה מאוד. בהחלט שבת של גאווה. תודה על השיר.

למעלה