מ-ז-ע-ז-ע!!!!! בושה למדינת ישראל!!!

מ-ז-ע-ז-ע!!!!! בושה למדינת ישראל!!!

======בושה וחרפה למדינת ישראל!!!!!====== ראיתי את הכתבה עכשיו בכולבוטק על הנכים מזעזע!!! איך אפשר לעשות להם עוול כזה????? מה הם סוג ב"???????? הם אנשים כמונו!!!!!! טכנאי 1 ל-10.000 נכים בושה!!! שילחו ללשכת התעסוקה יקחו משם את המובטלים יעבירו אותם קורס ויתנו להם פרנסה!!! ====בושה וחרפה למשרד הבריאות ולמדינת ישראל!!!===== ====בושה לממשלת ישראל!!!!===== ====גועל נפש!!!!===== =====אני מתביישת בזה שאני ישראלית וגרה במדינה הזאת!!!====== ===לנצל את זכות הבחירה של הנכים יודים במדינת ישראל העלובה!!! אבל לעזור להם חלילה אסור!!!! בושה וחרפה בוז למדינת ישראל!!!!========

Brendan

New member
שלום לך ירוקת העניים....

אין לי הרבה מה להוסיף לדברים שכתבת. אותו אחד שייצג את משרד הבריאות בתוכנית אמר כי הוא מודע לבעייה ויש לו כוונה לפתור אותה בקרוב. מוזר לי הדבר היות ונושא הטכנאי היחיד של משרד הבריאות היינו נושא שנימשך כבר המון זמן. פתאום הוא ניזכר?? קשה לי להגיד שאני מופתע מהנושא. כך זה במדינה שבראשה עומד מי "שסידר" לעצמו אחוזי נכות של משרד הביטחון בתהליך מזורז (אגב, מה שלא מפריע לו להצטלם סוחב על גבו כבשים). לדעתי, יש להטיז את ראשם של מי שאחראיים ישירות לבושה הזו (הכוונה היא לפטר אותם מתפקידם ולא לפגוע בהם פיזית). אבל במדינה שבא אחראיים למותם של אחרים בשל רשלנות (גשר המכבייה, פל-קל, מ.ע.צ, אולם ספורט בבאר- שבע ועוד..) מקבלים עונש רק אחרי מספר שנים, אין פלא שאותם ראשי משרדים נשארים בתפקידם.

שי ז.

New member
בודאי שמתם לב שלטכנאי הנ"ל

יש מתאמת בכירה (עימה שוחחו בטלפון) וכמו שאנו מכירים את השירות הציבורי שכרה בבדאי אינו נמוך. הרי לטענתם הבעיה הינה תקציבית ולכן אני תוהה אם לא עדיף להחליף אותה בפקידה פשוטה ובכסף שיתפנה להוסיף עוד טכנאי?

למעלה