מת המזכ"ל של האו"ם לשעבר, הנאצי קורט ולדהיים.

ne ro

New member
מת המזכ"ל של האו"ם לשעבר, הנאצי קורט ולדהיים.

 

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo65.gif../images/Emo221.gif../images/Emo127.gif

 

ne ro

New member
אגב, זה לא טוב לשמוח לאידם של אחרים.

"בנפול אויבך אל תשמח" ... מכיר? אני , למשל, לא שמחתי וצחקתי כששמעתי שערפאת נפטר.
 

אנטוליו

New member
לדעתי, קיים בארץ שימוש מופרז במילה נאצי.

כל אחד שאינו מרוצה ממישהו אחר מרשה לעצמו לכנותו "נאצי". אפילו אותך הטרולים הימנים מכנים כך. כבר כתבתי בהודעה שנמחקה, שאם הכוונה לציין רוע ויחס מחפיר לזולת, אין צורך ללכת כ"כ רחוק: בכל אחד מאיתנו מסתתר נאצי קטן שרק מחכה להזדמנות להתפרץ. אם בחברה שלנו מקובלים חופשי מעשים כגון אלה וכולם שותקים, אז מי בעצם אינו נאצי?
 

TAINTED SAINT

New member
לדעתי הפגנת דעות נאציות מובהקות,אל תתמם !

אתה מנסה בכוח לקדם את האג'נדה הזבחיסטי"ת שלך בדרכים שנמאסו כבר על כולם,ובו בזמן הצעת לסרס ולעקר את העניים והנכים בישראל על מנת שלא יתרבו. אתה מומחה בלנכר אנשים ולהפוך אותם לעויינים לך ולרעיונותיך,חושבני כי רבים כאן ישמחו אם תפסיק לנופף בסרטים ובדעות שלך בפורום,אתה רק פוגע בכל אלו שכן אכפת להם מבעלי חיים ומבעיות חברתיות. הבהרת כבר שחתולי רחוב יותר חשובים לך מילדים רעבים בשכונות מצוקה בישראל. מה בדיוק אתה רוצה ? תשומת לב ? אתה מנסה עכשיו בצעד נואש לקבל תשומת לב מ ne ro שאיננו צמחוני ושאיננו שותף לדעותיך.... מציע לך לפנות לקישור הבא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=15 נראה לי שהם מנוסים בסיוע לשכמותך. בהצלחה. TAINTED SAINT
 

antreprize

New member
אני ממש לא חושב שהצורה שבה אתה כותב

תעזור לך לשכנע אנשים לעבור לצמחונות, כשאוכל בשר רואה דברים כאלה הוא מרגיש שתוקפים אותו ואז הוא כועס וממש לא בא לו להקשיב לבן אדם שקרא לו רוצח. ואז מה הוא עושה? סביר להניח שהוא הולך לאכול חביתה, או שניצל או שותה כוס חלב.
 

אנטוליו

New member
אני לא כותב כאן בכדי למצוא חן ולשכנע מישהו,

אלא כדי לומר את האמת שלי, והאמת, כידוע, היא לא תמיד נעימה.
 

antreprize

New member
ההגדרה שלך לאמת מתאימה להגדרה

שלי לסילוף האמת. אין שום דבר נאצי במעשים שלדעתך הם נאציים.
 

אנטוליו

New member
לא הבנת אותי מלכתחילה.

אני בכלל נגד השימוש במילה "נאצי", אך למי שמשתמש במילה זו לשם דמוניזציה של האחר, אני מנסה להבהיר שאם המילה "נאצי" מסמלת רוע ואכזריות, אזי כמעט כל בני אדם, במיוחד אלה שעוסקים בתחום הבשר והניסויים, הם נאצים ביחסם לבע"ח.
 

antreprize

New member
זה עניין של דעה.

לא כל אלה שעוסקים בתחום הבשר והניסויים ושאר הדברים הרעים לדעתך הם גם אנשים רעים במציאות.
 

אנטוליו

New member
עבורי כל מי שמבצע ניסוים בבע"ח לא שונה מד"ר

מנגלה, שיכול להיות והיה אדם טוב בחייו הפרטיים. כנ"ל גם לגבי בעלי מקצוע שקשורים בניצול והרג בע"ח: יכול להיות שבחייהם הפרטיים הם אנשים טובים, אז מה, זה מצדיק את פשעיהם?
 

antreprize

New member
איך יכול להיות שבן אדם

שעושה ניסויים על בע"ח כדי למצוא תרופות הוא בן אדם רע? וד"א, אנשים שמבצעים ניסויים בבע"ח או מגדלים בע"ח לתעשיות השונות הם לא פושעים בדיוק כמו שהם לא רוצחים. אתה אולי חוש בשהם מבצעים פשעים אבל לפי החוק זה מותר ולכן זה לא פשע, אני מציע לך לבחור את המילים שלך בצורה יותר טובה.
 

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gif אני בוחר בקפידה את מילותיי.

לפי ההגיון שלך מותר לנצל ולטבוח בע"ח למעו האנושות,כי הרי הם לא שייכים לה. שמע, הידעת שגם הנאצים הוציאו את היהודים בכלל האנושות והשוו אותם לעכברושים, כך שהיחס הברוטלי כלפיהם לא נחשב לפשע לפי החוק שלהם, לכן, גם אני מציע לך לבחור את המילים שלך בצורה יותר טובה.
 

antreprize

New member
אז אני מציע שתבחר מילים אחרות, אתה מרחיק ממך

את כל אוכלי הבשר וכך הסיכוי שלך לשכנע אותם לעבור לצחונות/טבעונות או סתם להקשיב לך קטן. לפי ההגיון שלי מותר לאכול חיות ומותר לעשות עליהם ניסויים, אבל לא כל ניסוי, ניסוי רפואי יהיה בסדר אבל ניוסי של חומרי קוסמטיה יהיה לא בסדר כי אין בו תועלת אמיתית, העה שלך שאומרת שכל אוכלי הבשר הם נאצים שבמקום להשמיד יהודים מנסים להשמיד חיות היא מוטעית ביותר. ההגין שלי לא אומר שמותר לטבוח בחיות כי זה יהיה טיפשי, מה נשיג אם נעמיד חיות בשורה ואז נירה בהם? אתה חיב להבין שאין שום בעיה באכילת בשר, הבעיה היא בדרך שבה מגדלים אותם, אני מסכים שחוות תעשיתיות שבהם מגדלים בע"ח בתאים צפופים ו/או תנאים גרועים זה דבר רע, אבל אין שום דבר רע בשאר תעשיית הבשר. אניח ייבל הגיד ששיש לך בעיה, אתה לא מצליח להבין את המניעים של אוכלי הבשר, אתה חושב שהם רוצחים חסרי רחמים אבל הם לא, ואם לא תבין את זה אתה בחיים לא תצליח לשכנע יותר מכמה אנשים לעבור לטבעונות, אתה חייב להשתחרר מהמחשבה המוטעית הזאת. אני יודע שהנאצים הוציאו את היהודים מהאנושות, אבל זה לא אותו דבר ואני לא מבין למה אתה חייב לעשות את ההשואה הטיפשית הזאת. אין שום קשר בין היחס של הנאצים ליחס לבע"ח, אלא אם אתה חושב שבע"ח הם חלק מהאנושות. לסיום, אני בוחר את המילים שלי בקפידה, לעומת זאת, אתה בוחר מילים שאולי נשמעות טוב, אבל כל בן אדם שיודע מה המשמעות של אותם מילים גם יודע שאתה עושה בהם שימוש שבמקרה הטוב נראה כמו טעות תמימה ובמקרה הרע נראה כאילו ילד בגן בחר את אותה מילה.
 

אנטוליו

New member
תראה, אני משתדל לומר את האמת שלי.

אולי ביחסי ציבור אני גרוע ודברי באמת מרחיקים אנשים. מה לעשות, זוהי גם הבעיה שלהם. יש קשר ישיר בין יחסם של הנאצים ליהודים ויחסם של בני אדם לבע"ח. עוד בשביס-זינגר העיד בזמנו שעבור בע"ח כל יום טרבלינקה. אנשים כמוהו שהפכו לצמחונים לפחות למדו את הלקח, אך מרבית בני אדם אוכלי הבשר - לא.
 

antreprize

New member
מה זה האמת שלך?

יש רק אמת אחת, שלה יש הרבה פירושים, ולפעמים הפירושים האלה הופכים לשקרים. אתה קולט את מה שאמרת עכשיו? תתאר לך שחברה הייתה מפרסמת מוצר ומסע הפרסום שלהם היה מרחיק אנשים והם לא היו קונים את המוצר, זה נראה לך הגיוני שהחברה תגיד שזו בעיה של אלה שלא קנו את המוצר? אין שום קשר בין היחס של הנאצים ליהודים ולבין היחס של בני האדם לחיות וכל אחד יודע את זה. הנאצים רצו להשמיד את היהודים בגלל שלטענטם היהודים נחותים, לעומת זאת, את החיות מגדלים כדי לספק בשר ומוצרים אחרים לבני אדם, אין כאן שום דבר גזעני. אתה עורך השוואות מופרכות בלי להבין את הדברים שאתה משווה. להגיד שעבור בע"ח כל יום הוא טרבלינקה זה טיפשי, אף אחד לא מנסהל השמיד את בע"ח על רק גזעני או בכלל. אין כאן שום לקח שצריך ללמוד.
 
למעלה