אז אני מציע שתבחר מילים אחרות, אתה מרחיק ממך
את כל אוכלי הבשר וכך הסיכוי שלך לשכנע אותם לעבור לצחונות/טבעונות או סתם להקשיב לך קטן. לפי ההגיון שלי מותר לאכול חיות ומותר לעשות עליהם ניסויים, אבל לא כל ניסוי, ניסוי רפואי יהיה בסדר אבל ניוסי של חומרי קוסמטיה יהיה לא בסדר כי אין בו תועלת אמיתית, העה שלך שאומרת שכל אוכלי הבשר הם נאצים שבמקום להשמיד יהודים מנסים להשמיד חיות היא מוטעית ביותר. ההגין שלי לא אומר שמותר לטבוח בחיות כי זה יהיה טיפשי, מה נשיג אם נעמיד חיות בשורה ואז נירה בהם? אתה חיב להבין שאין שום בעיה באכילת בשר, הבעיה היא בדרך שבה מגדלים אותם, אני מסכים שחוות תעשיתיות שבהם מגדלים בע"ח בתאים צפופים ו/או תנאים גרועים זה דבר רע, אבל אין שום דבר רע בשאר תעשיית הבשר. אניח ייבל הגיד ששיש לך בעיה, אתה לא מצליח להבין את המניעים של אוכלי הבשר, אתה חושב שהם רוצחים חסרי רחמים אבל הם לא, ואם לא תבין את זה אתה בחיים לא תצליח לשכנע יותר מכמה אנשים לעבור לטבעונות, אתה חייב להשתחרר מהמחשבה המוטעית הזאת. אני יודע שהנאצים הוציאו את היהודים מהאנושות, אבל זה לא אותו דבר ואני לא מבין למה אתה חייב לעשות את ההשואה הטיפשית הזאת. אין שום קשר בין היחס של הנאצים ליחס לבע"ח, אלא אם אתה חושב שבע"ח הם חלק מהאנושות. לסיום, אני בוחר את המילים שלי בקפידה, לעומת זאת, אתה בוחר מילים שאולי נשמעות טוב, אבל כל בן אדם שיודע מה המשמעות של אותם מילים גם יודע שאתה עושה בהם שימוש שבמקרה הטוב נראה כמו טעות תמימה ובמקרה הרע נראה כאילו ילד בגן בחר את אותה מילה.