מתקן בקבוקים לשלדה

מתקן בקבוקים לשלדה

הקיץ הגיע ואי אפשר לסחוב בקבוק אחד. לאחותי יש אופנים קטנות(sm) ויש רק אפשרות למתקן בלשדה אי אפשר לשים על המוט אוכף כי הוא נמוך מאוד, אין עוד ברגים בשלדה איזה פתרון יצירתי יש לכם??

ido mazor

New member
מיתקן על הכידון

לדעתי יש אפשרות למתקן מיתקן לבקבוק אחד, ואולי שניים, על הכידון/סטם. חפש בחנויות... חוץ מזה תמיד אפשר לשים תיק עם מים על הגב. אם זה ז"ק אז אפשר לשים גם סבל ועליו לשים מים.

חשבתי על זה...

אבל זה לא מפריע בהיגוי בטווח ראיה??(זה שטח...) על הגב, היא רכבה פעם אחת ואחרי העלית כביש במרכז מיר"ב היא לא סחבה והיא רצתה לתת לי את התיק סבל, זה לא קצת מסורבל?? אהה, גם ניסיתי לתת לה את התיק אוכף(אחד ענק שנכנס בוא גם בקבוק) והוא נגע בצמיג

ido mazor

New member
נראה לי שכבר מצאת את הפיתרון

תסחוב בשבילה את המים! בשביל מה היא גידלה אח?

רעיון...

אבל מה קורה אם אני לא רוכב איתה??? לא חשבת על זה

IlanShacham

New member
לא יפריע לראות

אני רוכב עם מחזיק מפה מוגבה שמסתיר המון, כולל ירידה בסינגלים טכניים, ומעולם לא הפריע לי המחזיק - מסתכלים קדימה, לא על קצה הגלגל הקדמי.

oren_hershco

New member
ועוד איך מפריע להיגוי. אפשרויות:

א. תיק בסגנון קאמלבק מאפשר סחיבת 2-3 ל' מים שיושבים בין השכמות ולא מציקים. ב. חנויות מסוימות יכולות להתקין הברגות בשילדה, מתחת ל downtube. ייתכן שבאופניים במידה קטנה הפתרון הזה לא תופס. אורן

יאיר צ

New member
מתקן מתחבר לאוכף

ראיתי פעם משהו רוכב עם מתקן שמתחבר לאוכף שאפשר לשים שם שני בקבוקים. נדמה לי שגם ראיתי לא מזמן משהו כזה באינטרנט. ניסיתי לחפש אבל לא הצלחתי למצוא. יאיר

יאיר צ

New member
הנה מצאתי

שני מתקנים שאולי יפתרו לך את הבעיה. עכשיו צריך לבדוק אם משהו מיבא אותם לארץ. לדעתי יש מי שמיבא את Minoura לארץ. לא יודע מה לגבי המתקן השני. יאיר

emissary

New member
רעיון קצת קיצוני

ואני לא יודע אם הוא יישם, אבל אולי אפשר לקדוח שני חורים במרחק מתאים בלמטה של הצינור התחתון. ושם לשים עוד מתקן.

ares9

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה תפגע בחושק של השלדה וחוץ מזה אתה צריך תבריג בשלדה כי אין לך אום בפנים!

תגובה לכולם

אני אחפש משהו כזה תודה לכולם תגובה לשתיים האחרונים-אי אפשר במוט אוכף כי הוא קצר מידי ומונמך מאוד לקדוח?? לא ניראה לי, גם מוציא מאחריות, מחליש (?) וגם אין את המסילה של ברגים

למעלה