מתעקש רוצה רוטב מתאים שעל מוסקה

korkusal

New member
מתעקש רוצה רוטב מתאים שעל מוסקה

אני עמלתי קשה מלעשות מוסקה יצא טעים אבל הרוטב עם ביצים,מרקעופ,וקמח הפך לטעם לא טוב. אני מופתע שהטעם מריר . אני רואה שהשכבה כמו בראוניץ שאפשר לשי, רוטב. רק שיצא טעים מאוד.
 
מצאתי של שוש במאמרים. נשמע טוב

לרוטב 1 כף רסק עגבניות 1 קובית מרק ½ כוס מים 2 ביצים קמצוץ כף - מלח, פלפל שחור קמצוץ סוכר ½ חבילה שמיר קצוץ
 
ו...

בקערה ממיסים את רסק העגבניות וקובית המרק ב- ½ כוס מים חמים. מוסיפים – מלח, פלפל שחור,שמיר קצוץ. טורפים את הביצים לתוך הרוטב ויוצקים מעל המוסקה. בהצלחה
 

מיכל63

New member
אלון פירגה ענתה לך לפני 3 שעות...

תסתכל בקישור שצירפתי לך ותראה שפירגה ענתה... הרוטב שהכנת הוא רוטב מאוד טעים לא ברור לי למה זה מריר,אולי זה אפוי יותר מידיי ונשרף? בכל מקרה תסתכל בקישור לרוטב של פירגה
 

korkusal

New member
כן אמרו 45 דקות ויצא חום בהיר

אבל לא טעים אנסה את הרוטב חסר שמיר
 
למעלה