מתעניין ברכישת מצלמת וידאו דיגיטלית

דנידני

New member
מתעניין ברכישת מצלמת וידאו דיגיטלית

שלום רב , הנני חבר פורום שקט אשר בד"כ כמעט ולא כותב ,חובב צילום סטילס מושבע. לאחרונה עם הגיל המתבגר ברצוני להנציח רגעים ארוכים יותר מחיי משפחתי ע"י צילום במצלמת וידאו דיגיטלית. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מצלמת וידאו במחיר ממוצע על סמך נסיונכם וכמו כן, מהן הדרישות המינימליות נכון להיום במצלמות מסוג זה. נ.ב. חיפשתי במאגר הפורום ולא מצאתי מידע המתקשר לשאלתי . תודה .

דנידני

New member
בוא נניח למחיר כרגע ...

אבל הכוונה היתה למחיר ממוצע בשוק למוצרים מסוג זה .

ted

New member
אם רצית משהו קל, קטן ומתוחכם -

אז משפחת ה PC של סוני תתאים לך, תכין 6,000 ש"ח וצפונה, אבל לא תצטער. אם תרצה פשרות, אז יש מבצעים שונים מ 3000 ש"ח. השמות: סוני (דיגיטל 8), JVC ופאנאסוניק עם מיני DV.

old

New member
יש סוני גם באזור ה4500 מיני DV

סידרת ה TRV יותר גדולות מהPC

דנידני

New member
ומה לגבי הדרישות המינימליות ...

אני מצטער על הבורות בנושא המלצמות הדיגיטליות ,אך ולכן ,מה גודל הזיכרון המומלץ ... גודל הפיקסלים המומלץ למצלמה ? אשמח אם תעדכנו אותי קצת בדרישות המינימליות ,שכן אני מעוניין במצלמה חדישה ולא בעלת קלטת .

דנידני

New member
פרט נוסף

השימוש במצלמת דיגיטליות החדישות כבר אינו בקלטות ,אלא בזיכרונות נכון ?

DOR LTD

New member
טועה

הכרטיס זכרון מיועד לתמונות סטילס הוידאו הוא קלטת למרות שנדמה לי יש אפשרות להעביר מהכרטיס לקלטת אבל למה?

DOR LTD

New member
פיקסלים?

לי יש 800,000 אבל זה נדמה לגבי הסטילס אין הבדל באיכות התמונה שבסטילס ממצלמות וידאו אם הן בעלות 800K פיקסל או מיליון וחצי כולן איכות גרועה- בשביל סטילס תקנה מצלמת סטילס לגבי הוידאו זה הולך לפי קוי רזולוציה. לי יש 570,000 קוי רזו' בJVC- DVX90 שלי אני מרוצה מהוידאו אבל גיליתי בעיות בפיקוס בתנאי אור חשוכים. הפלאש שמצורף לא עוזר במיוחד שאתה מצלם סטילס פלאש חלש מאוד

DOR LTD

New member
לא אמרתי לבטל זה דווקא נחמד

אבל אל תפתח ציפיות אתה רוצה אני יכול להעלות תמונות מהמצלמת וידאו שלי שתראה מזה סטילס מודאו

למעלה