מתנערים מה-Woke: כך בורחים תאגידי ענק בארה"ב מסממנים פרוגרסיביים

certified.woke

Well-known member
לקראת כניסתו לבית הלבן של דונלד טראמפ, שנלחם בקמפיין הבחירות בתנועה הפרוגרסיבית, המעסיקות הגדולות באמריקה כמו וולמארט, טויוטה ופורד, ביצעו מהפך של 180 במדיניות שלהן מתקופת ביידן - וביטלו תוכניות שנועדו להגדיל הזדמנויות תעסוקה והשכלה לבני מיעוטים: "מנהלים התעוררו אחרי הבחירות ואמרו שהם צריכים להתנער מהם".

טוב, האופורטוניזם הדוחה של מנהלי תאגידים גדולים נחשף, אולם, אללי, מה יהא עלי?
אני Woke מוסמך.
איזה עתיד נשקף לי?

marabo

Well-known member
לקראת כניסתו לבית הלבן של דונלד טראמפ, שנלחם בקמפיין הבחירות בתנועה הפרוגרסיבית, המעסיקות הגדולות באמריקה כמו וולמארט, טויוטה ופורד, ביצעו מהפך של 180 במדיניות שלהן מתקופת ביידן - וביטלו תוכניות שנועדו להגדיל הזדמנויות תעסוקה והשכלה לבני מיעוטים: "מנהלים התעוררו אחרי הבחירות ואמרו שהם צריכים להתנער מהם".

אני Woke מוסמך.
איזה עתיד נשקף לי?
תעשה תשובה ותחזור לקהל ישראל.
במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים

certified.woke

Well-known member
תעשה תשובה ותחזור לקהל ישראל.
במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים
גם אם יהיו חיי תלויים לי מנגד, לא אאמין באלהיך הקיים אך בין שתי אזניך.
אמונה בקיום אל מופשט, אימטריאלי לחלוטין, אשר איש לא ראהו ואיש לא שמעו, זולת בחזיון מושרה על ידי חמרי-הזיה הוא A disgrace to the Human race...

marabo

Well-known member
גם אם יהיו חיי תלויים לי מנגד, לא אאמין באלהיך הקיים אך בין שתי אזניך.
אמונה בקיום אל מופשט, אימטריאלי לחלוטין, אשר איש לא ראהו ואיש לא שמעו, זולת בחזיון מושרה על ידי חמרי-הזיה הוא A disgrace to the Human race...
כמו שאמרו חז"ל
רשעים גם על פתחו של גיהנום לא עושים תשובה.
אני מקווה שאתה לא רוצה להיות רשע. אז תעשה תשובה

אני Woke מוסמך.
איזה עתיד נשקף לי?
למה להיות פוליטיקלי קורקט אמריקאי?

Harrington

Well-known member
מנהל

אני Woke מוסמך.
איזה עתיד נשקף לי?
אשרינו שזכינו. אמריקה אמרה 'די לפרוגרס' והטירוף שלו. צפיתי את זה (לאו דווקא בארה"ב), מאחר וכל בר דעת מבין שהפרוגרס היה חייב להיעצר מתישהו. אבל זה קרה מוקדם מהצפוי. האם יקרה גם בישראל בטווח הזמן הנראה לעין? רק הזמן ילמד. אבל בינתיים זה בהחלט מצביע על כיוון חיובי. גם אם כמובן אירופה תעמוד על הרגליים האחוריות ותעדיף, לפי שעה, את הפרוגרס והאטרף שלו דווקא. אם כי גם ביבשת זו יש כבר כמה וכמה מדינות שמלמדות על התפכחות האוכלוסיה מהבעיה שהאטרף הפרוגרסי יוצר.

certified.woke

Well-known member
אשרינו שזכינו. אמריקה אמרה 'די לפרוגרס' והטירוף שלו. צפיתי את זה (לאו דווקא בארה"ב), מאחר וכל בר דעת מבין שהפרוגרס היה חייב להיעצר מתישהו. אבל זה קרה מוקדם מהצפוי. האם יקרה גם בישראל בטווח הזמן הנראה לעין? רק הזמן ילמד. אבל בינתיים זה בהחלט מצביע על כיוון חיובי. גם אם כמובן אירופה תעמוד על הרגליים האחוריות ותעדיף, לפי שעה, את הפרוגרס והאטרף שלו דווקא. אם כי גם ביבשת זו יש כבר כמה וכמה מדינות שמלמדות על התפכחות האוכלוסיה מהבעיה שהאטרף הפרוגרסי יוצר.
נסחפת.
התבדחתי על חשבוני תוך גנוי הצביעות התאגידית ותו לא...אין סכוי שאדמה לכם...

Harrington

Well-known member
מנהל
נסחפת.
התבדחתי על חשבוני תוך גנוי הצביעות התאגידית ותו לא...אין סכוי שאדמה לכם...
אל תידמה, איש לא מחייב אותך. אבל לפחות על-פי הבחירות בארה"ב, ההתפכחות ממה שהחברה' שלך מקדמים התחילה.

certified.woke

Well-known member
אל תידמה, איש לא מחייב אותך. אבל לפחות על-פי הבחירות בארה"ב, ההתפכחות ממה שהחברה' שלך מקדמים התחילה.
אפשר שהתאגידים פשוט מנסים להתחנף לנשיא החדש.
חרף השפעתם של התאגידים, הם עלולים להנזק מרגולציה לא-פיבוריטית...

Harrington

Well-known member
מנהל
אפשר שהתאגידים פשוט מנסים להתחנף לנשיא החדש.
חרף השפעתם של התאגידים, הם עלולים להנזק מרגולציה לא-פיבוריטית...
אתה תקרא לזה להתחנף לנשיא החדש. אני אקרא לזה להיענות להכרזת הציבור על רצונותיו. זה שתאגיד יכול לעולם להינזק מכך שהוא פועל בהתאם לדרישות קבוצה מסוימת ובניגוד לעמדת קבוצות אחרות, יודע כל תאגיד מתחיל. אך כשהמיעוט נשמע כמו רוב במשך שנים בגלל שהתקשורת העמידה לרשותו מיקרופונים רבים, וביום היחיד בו מתבצע סקר אמין מסתבר שבעצם הרוב רוצה משהו אחר, תאגיד חכם יזהה זאת ויפעל בהתאם.

certified.woke

Well-known member
אתה תקרא לזה להתחנף לנשיא החדש. אני אקרא לזה להיענות להכרזת הציבור על רצונותיו. זה שתאגיד יכול לעולם להינזק מכך שהוא פועל בהתאם לדרישות קבוצה מסוימת ובניגוד לעמדת קבוצות אחרות, יודע כל תאגיד מתחיל. אך כשהמיעוט נשמע כמו רוב במשך שנים בגלל שהתקשורת העמידה לרשותו מיקרופונים רבים, וביום היחיד בו מתבצע סקר אמין מסתבר שבעצם הרוב רוצה משהו אחר, תאגיד חכם יזהה זאת ויפעל בהתאם.
ימים ידברו ורֹב שנים יודיעו חכמה (איוב לב ז)

אלפיני

Well-known member

אני Woke מוסמך.
איזה עתיד נשקף לי?
בימים האחרונים ראיתי סרטון ביו טיוב הסוקר את הנושאים שהעסיקו את הציבור האמריקני והחברה האמריקנית לאורך השנים וכיצד מפלגות התייחסו לעניינים הללו. אחד המאפיינים הבולטים הנראים לעין הוא שלא משנה אם הנושא הוא עבדות, שחיתות שלטונית, שתיית אלכוהול, וכו, ישנה נטייה בקרב פוליטיקאים ולוביסטים של הנושאים להקצין עד כדי איבוד המיינסטרים ואז לבצע נסיגות.
כך גם קרה לכל תנועת ה WOKE . יותר מדי אינטלקטואלים בעיני עצמם התעסקו בקביעת סדר יום במקום להקשיב לציבורים אותם הם מנסים לייצג לכאורה ולשפר את חייהם. עכשיו יש רגרסיה, ותאגידים, שתפקידים בעצים למקסם רווחים, פשוט מתיישרים עם הלך הרוח החדש.

lemner40

Well-known member
העולם מתקדם כמו מטולטלת
הלך הרבה יותר מדי לצד הליברלי
כמו שראינו את זה שנתנו לגברים להתחרות בתחרויות נשים, רק כי הגדירו את עצמם כנשים,
והתנגדו שארצות הברית תהיה מדינה עם גבול שתחליט מי נכנס ומי לא
ולקבל כל מי שרוצה.
אז העולם הולך עכשיו יותר מדי ימינה,
ומתנערים מכל מה שהוא ליברלי
וזה יהיה הרבה יותר כואב לרוב הציבור
אז מדינות שישארו דמוקרטיות יחזרו בעתיד לשמאל
ומדינות שהשלטון הימני יהרוס את כל התשתיות, כמו בהונגריה, תורכיה וישראל
יהרסו מבפנים.

חנן44

Well-known member
העולם מתקדם כמו מטולטלת
הלך הרבה יותר מדי לצד הליברלי
כמו שראינו את זה שנתנו לגברים להתחרות בתחרויות נשים, רק כי הגדירו את עצמם כנשים,
והתנגדו שארצות הברית תהיה מדינה עם גבול שתחליט מי נכנס ומי לא
ולקבל כל מי שרוצה.
אז העולם הולך עכשיו יותר מדי ימינה,
ומתנערים מכל מה שהוא ליברלי
וזה יהיה הרבה יותר כואב לרוב הציבור
אז מדינות שישארו דמוקרטיות יחזרו בעתיד לשמאל
ומדינות שהשלטון הימני יהרוס את כל התשתיות, כמו בהונגריה, תורכיה וישראל
יהרסו מבפנים.
ההליכה ימינה לא תמיד באה מאותן הסיבות
ברוב מדינות אירופה זה בגלל ההגירה המוסלמית
בישראל זה בגלל המצב הבטחוני והטירוף של המשיחיסטים

הפרבולה1

Well-known member
ההליכה ימינה לא תמיד באה מאותן הסיבות
ברוב מדינות אירופה זה בגלל ההגירה המוסלמית
בישראל זה בגלל המצב הבטחוני והטירוף של המשיחיסטים
לא רק בגלל "המשיחיים" אלה בגלל שהתברר שהדרך של השמאל "שטחים תמורת" היא מסוכנת ומטופשת. בעצם מי שמשיחי והזוי הם אנשים כמוך שרוצים לסגת לקווי 67 בגיזרת יו"ש ולעקור 830 אלף יהודים מיו"ש מתוך אמונה משיחית שאיזה אבו מאזן ישמור עלינו מהטרור .

lemner40

Well-known member
לא רק בגלל "המשיחיים" אלה בגלל שהתברר שהדרך של השמאל "שטחים תמורת" היא מסוכנת ומטופשת. בעצם מי שמשיחי והזוי הם אנשים כמוך שרוצים לסגת לקווי 67 בגיזרת יו"ש ולעקור 830 אלף יהודים מיו"ש מתוך אמונה משיחית שאיזה אבו מאזן ישמור עלינו מהטרור .
היחידים בישראל שנתנו שטחים היו הימין
רק הימין
בגין הליכודניק החזיר את סיני
שרון הליכודניק יצא מעזה
נתניהו הליכודניק חתם על הסכם חברום
נתניהו הליכודניר הציע לפנות את הגולן
ונתניהו אמר שהם בעד להקים מדינה פלסטינאית

נערך לאחרונה ב:

הפרבולה1

Well-known member
היחידים בישראל שנתנו שטחים היו הימין
רק הימין
בגין הליכודניק החזיר את סיני
שרון הליכודניק יצא מעזה
נתניהו הליכודניק חתם על הסכם חברום
נתניהו הליכודניר הציע לפנות את הגולן
ונתניהו אמר שהם בעד להקים מדינה פלסטינאית
נכון , אבל אחרי מה שקרה ירדה מאד התמיכה ברעיון המטופש של "שטחים תמורת" בקרב הציבור הישראלי

1ספי11

Well-known member
דוקא "שטחים תמורת..." הביא לנו שלום עם מצרים.
בעזה הייתה החלטה ימנית מודעת לצאת בלי "תמורת"
אין אף אחד שרוצה לחזור לקוי 49 וקיימת הצעה סעודית שאבו מאזן הסכים לה לחילופי שטחים.

דוקא "שטחים תמורת..." הביא לנו שלום עם מצרים.
בעזה הייתה החלטה ימנית מודעת לצאת בלי "תמורת"
אין אף אחד שרוצה לחזור לקוי 49 וקיימת הצעה סעודית שאבו מאזן הסכים לה לחילופי שטחים.
לא יצא כמעט כלום מהשלום הזה.

היה עדיף כבר לא לעשות,ואולי זה היה נותן בוסט לגמור את הבעיה העיקרית שזה עם הפלסטינים.

בעזרת השלום הם התנתקו סופית מעזה.

1ספי11

Well-known member
לא יצא כמעט כלום מהשלום הזה.

היה עדיף כבר לא לעשות,ואולי זה היה נותן בוסט לגמור את הבעיה העיקרית שזה עם הפלסטינים.

בעזרת השלום הם התנתקו סופית מעזה.
אין לך מושג ירוק ביתרונות שהשלום עם מצרים הביא לנו.
מה בדיוק הפתרון הסופי שאתה רוצה לסדר לפלסטינים?

למעלה