סתם ניחוש ציטרוון C 3מתנה קטנה לדוד מירושלים
ועם כבר אז חידה איזה דגם האוטו שלי - אביתר אל תענה כי אתה יודע
ואיי איזה לוח יפהמתנה קטנה לדוד מירושלים
תודה רבה !!!!! אהבתי מאוד את קריאתמתנה קטנה לדוד מירושלים
אגב אתה צריך תמונות של חניכתתודה רבה !!!!! אהבתי מאוד את קריאת
המונה שלך בספידומטר !!! ברור לי שחיכית לקריאה זו במיוחד בשבילי ועל-כך אני מודה לך מכל הלב חברי היקר ! כמובן שהתמונה נשמרת מיד בתיקיית ה-7 שלי !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
יש לי תודה.אגב אתה צריך תמונות של חניכת
מטוס ה777 של אלעל? מה עם קטר 777 הוא אמור להגיע בעוד איזה שנה?
באיזו תחנה התמונה צולמהיש לי תודה.
עד-הלום.באיזו תחנה התמונה צולמה
ומתי יבוא 777 האמיתי אם בכלל??
vwמתנה קטנה לדוד מירושלים
זה לוח שעונים סטנדרטי של פולסווגאן.מתנה קטנה לדוד מירושלים
שימו לב למחשב הדרך באמצעזה לוח שעונים סטנדרטי של פולסווגאן.
אגב אני חייב לציין שזה היה מזלשימו לב למחשב הדרך באמצע
שמו את זה רק במכונית מסויימת מ2001 ושימו לב כי מד הטורים מגיע עד 5000 גולף זה לא
זהו כנראה אוטו דיזל.שימו לב למחשב הדרך באמצע
שמו את זה רק במכונית מסויימת מ2001 ושימו לב כי מד הטורים מגיע עד 5000 גולף זה לא
צדקת!!זהו כנראה אוטו דיזל.
כיוון ו-5000 סל"ד הם בתחום האדום, זהו ככל הנראה רכב עם מנוע דיזל. יכול להיות שזהו פאסאט (בגלל שהשעון נראה מהודר)?
נהגתי עליה כאשר החלטתי לקנות רכבצדקת!!
זה פאסט דיזל 130 כ"ס luxury, יש לה מתלים שגורמים לנסיעה בכביש הכי גרוע (נתיב שמאלי באיילון צפון) להיות נסיעה חלקה יותר מרכבת....
וכמובן שפולקסוואגן פיית'ון עדיפה עלנהגתי עליה כאשר החלטתי לקנות רכב
חדש לפני שנתיים. השיקול לרכישת ה- C5 על-פני הפאסאט נחלק לשניים לאחר שנהגתי עשרות ק"מ על שני סוגי הרכבים. 1. בקסטל, ה-C5 סחב הרבה יותר טוב. לי היו חשובות מאוד העליות כי אני גר בעיר הררית. 2. נוחות- ה-C5 הרבה יותר יציבה ונוחה על הכביש. יחד עם זאת, מבחינת בטיחות, אין לי ספק שהפאסאט עדיף למרות שגם הסיטרואן מאוד מאסיבי. מבחינת המראה: הסיטרואן בעיניי יפה יותר אך זה רק עניין של טעם. חסרון בדוק של הסיטרואן C5: מחירי החלפים שלה יקרים יותר מפאסאט.
הוא משתווה ל765 BMW וA6 AUDIוכמובן שפולקסוואגן פיית'ון עדיפה על
שניהם עשרות מונים.
התבלבלתי בין A6 לA8הוא משתווה ל765 BMW וA6 AUDI
אבל יש לו מנוע הרבה יותר חזק W12 ויש לו ~450 כ"ס כחצי מקטר העתקה
הבדלי אמינות...נהגתי עליה כאשר החלטתי לקנות רכב
חדש לפני שנתיים. השיקול לרכישת ה- C5 על-פני הפאסאט נחלק לשניים לאחר שנהגתי עשרות ק"מ על שני סוגי הרכבים. 1. בקסטל, ה-C5 סחב הרבה יותר טוב. לי היו חשובות מאוד העליות כי אני גר בעיר הררית. 2. נוחות- ה-C5 הרבה יותר יציבה ונוחה על הכביש. יחד עם זאת, מבחינת בטיחות, אין לי ספק שהפאסאט עדיף למרות שגם הסיטרואן מאוד מאסיבי. מבחינת המראה: הסיטרואן בעיניי יפה יותר אך זה רק עניין של טעם. חסרון בדוק של הסיטרואן C5: מחירי החלפים שלה יקרים יותר מפאסאט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.