מתנה קטנה לדוד מירושלים

מצב
הנושא נעול.

singera

New member
מתנה קטנה לדוד מירושלים

מתנה קטנה לדוד מירושלים
ועם כבר אז חידה איזה דגם האוטו שלי - אביתר אל תענה כי אתה יודע

omer landau

New member
ואיי איזה לוח יפה

מתנה קטנה לדוד מירושלים
ואיי איזה לוח יפה
ממש יפה דיגיטלי כזה איך הגעת ל7777....?????? אין לי מושג איזה אותו זה כנראה כמו של אביתר חח או באיזור

תודה רבה !!!!! אהבתי מאוד את קריאת

מתנה קטנה לדוד מירושלים
המונה שלך בספידומטר !!! ברור לי שחיכית לקריאה זו במיוחד בשבילי ועל-כך אני מודה לך מכל הלב חברי היקר ! כמובן שהתמונה נשמרת מיד בתיקיית ה-7 שלי !!!

singera

New member
אגב אתה צריך תמונות של חניכת

המונה שלך בספידומטר !!! ברור לי שחיכית לקריאה זו במיוחד בשבילי ועל-כך אני מודה לך מכל הלב חברי היקר ! כמובן שהתמונה נשמרת מיד בתיקיית ה-7 שלי !!!
אגב אתה צריך תמונות של חניכת
מטוס ה777 של אלעל? מה עם קטר 777 הוא אמור להגיע בעוד איזה שנה?

singera

New member
אגב אני חייב לציין שזה היה מזל

שימו לב למחשב הדרך באמצע
שמו את זה רק במכונית מסויימת מ2001 ושימו לב כי מד הטורים מגיע עד 5000 גולף זה לא
אגב אני חייב לציין שזה היה מזל
זה אוטו של אבא שלי ואתמול בדרך לסבתא הוא הראה לי שעוד 4 ק"מ יהיו רק 7 בתצוגה, שאלתי אותו אם זה יגיע ל77777 כשנגיע הביתה הוא אמר לא, אז כשיצאתי אתמול לאסוף את החבר'ה לקחתי את הדיגיטלית וצילמתי

אורי404

New member
זהו כנראה אוטו דיזל.

שימו לב למחשב הדרך באמצע
שמו את זה רק במכונית מסויימת מ2001 ושימו לב כי מד הטורים מגיע עד 5000 גולף זה לא
זהו כנראה אוטו דיזל.
כיוון ו-5000 סל"ד הם בתחום האדום, זהו ככל הנראה רכב עם מנוע דיזל. יכול להיות שזהו פאסאט (בגלל שהשעון נראה מהודר)?

singera

New member
צדקת!!

זהו כנראה אוטו דיזל.
כיוון ו-5000 סל"ד הם בתחום האדום, זהו ככל הנראה רכב עם מנוע דיזל. יכול להיות שזהו פאסאט (בגלל שהשעון נראה מהודר)?
צדקת!!
זה פאסט דיזל 130 כ"ס luxury, יש לה מתלים שגורמים לנסיעה בכביש הכי גרוע (נתיב שמאלי באיילון צפון) להיות נסיעה חלקה יותר מרכבת....

נהגתי עליה כאשר החלטתי לקנות רכב

צדקת!!
זה פאסט דיזל 130 כ"ס luxury, יש לה מתלים שגורמים לנסיעה בכביש הכי גרוע (נתיב שמאלי באיילון צפון) להיות נסיעה חלקה יותר מרכבת....
חדש לפני שנתיים. השיקול לרכישת ה- C5 על-פני הפאסאט נחלק לשניים לאחר שנהגתי עשרות ק"מ על שני סוגי הרכבים. 1. בקסטל, ה-C5 סחב הרבה יותר טוב. לי היו חשובות מאוד העליות כי אני גר בעיר הררית. 2. נוחות- ה-C5 הרבה יותר יציבה ונוחה על הכביש. יחד עם זאת, מבחינת בטיחות, אין לי ספק שהפאסאט עדיף למרות שגם הסיטרואן מאוד מאסיבי. מבחינת המראה: הסיטרואן בעיניי יפה יותר אך זה רק עניין של טעם. חסרון בדוק של הסיטרואן C5: מחירי החלפים שלה יקרים יותר מפאסאט.

וכמובן שפולקסוואגן פיית'ון עדיפה על

חדש לפני שנתיים. השיקול לרכישת ה- C5 על-פני הפאסאט נחלק לשניים לאחר שנהגתי עשרות ק"מ על שני סוגי הרכבים. 1. בקסטל, ה-C5 סחב הרבה יותר טוב. לי היו חשובות מאוד העליות כי אני גר בעיר הררית. 2. נוחות- ה-C5 הרבה יותר יציבה ונוחה על הכביש. יחד עם זאת, מבחינת בטיחות, אין לי ספק שהפאסאט עדיף למרות שגם הסיטרואן מאוד מאסיבי. מבחינת המראה: הסיטרואן בעיניי יפה יותר אך זה רק עניין של טעם. חסרון בדוק של הסיטרואן C5: מחירי החלפים שלה יקרים יותר מפאסאט.
וכמובן שפולקסוואגן פיית'ון עדיפה על
שניהם עשרות מונים.

אורי404

New member
הבדלי אמינות...

הבדלי אמינות...
קודם כל, רבים חושבים שה-C5 מכוערת, אך לדעתי היא יפה. בנוגע למחיר החלפים - גם במוסכי צ'מפיון מוטורס (יבואן הפאסאט) הם לא ממש זולים. לגבי אמינות - מכוניות העבר של סיטרואן הם לא הכי אמינות, אם כי בדגמים האחרונים שלהם (הZX, למשל) הנושא הזה השתפא. פוקסוואגן ידועים באמינות שלהם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה