מתן אינפורמציה לא נכונה בראיון עבודה

lirankaz

New member
מתן אינפורמציה לא נכונה בראיון עבודה

שלום לכולם, עבדתי באלתא בתור סטודנט להנדסת אלקטרוניקה 3 שנים, עם סיום התואר התקבלתי לאינטל דרך טלדור לתפקיד אימות פיתוח. בראיון נאמר לי שזה תפקיד עם המון ידע שיקדם אותי ועבודה עם הרבה סוגים של ציוד בדיקה ( תורם לנסיון ) אני רוצה לציין שהייתי יכול להמשיך באלתא במידה ואתחיל ללמוד תואר שני הגעתי למקום עבודה ולאחר חפיפה של 10 דקות הושיבו אותי מול מחשב ללחוץ ENTER כל היום בתדירות של דקה- ואני לא מגזים:( לאחר ששאלתי מה האפשרויות הלאה, נאמר לי שזאת העבודה. לא היה לי שום אינטרס אחר להחליף משרה: אני גר בחולון והמשרה בחיפה, בגלל שהתפטרתי אז ויתרתי על הפיצויים שלי, המשכורת לא משהו ( דרך טלדור ) האם נעשה כאן אי צדק או שאני פשוט הייתי תמים מידי למרות שהדגשתי מספר פעמים שאני מוכן למשרה רק בתנאי שארכוש ידע בדברים נוספים. אני מרגיש מרומה.... האם יש מה לעשות במקרה כזה??? ו

מדון

New member
לחזור למעסיק שראיון אותך ותתחיל לברר

מה קורה בין מה שאתה עושה לבין מה שהובטח ואם זה לא יעזור התחל לחפש עבודה טלדור הם מעסיקים גרועים ביותר

לגמרי לא

היה עלייך לנקוט משנה זהירות כאשר החלטת לעזוב מקום עבודה ולעבור לאחר. אל תתאכזב מזה... הכל קורה לטובה. אם אתה מוכשר, אני בטוחה שתמצא מקום עבודה טוב יותר מהראשון. שיהיה בהצלחה

למעלה