מתמטיקה לעומת הוראות יצרן

מתמטיקה לעומת הוראות יצרן

תינוקינו בעוד 10 ימים בת 3 חודשים. לפי הערכה שלנו, היא שוקלת 4.5 ק"ג (תשקל בקרוב בטיפת חלב). לפי חישובים מתמטיים, היא אמורה לאכול 675 מ"ל ליום. לפי מה שכתוב על האריזה של הסימילאק, היא צריכה לאכול 720 מ"ל ליום. מי צודק

שנייה תן לי לחשב

מינוס בריבוע פחות פלוס לחלק לארבע שווה 700 באמצע ...... מה זה משנה נו באמת תכין לה 700 אם היא אוכלת את הכל תכין לה קצת יותר ואם לא תכין פחות ועזוב את הקטע של המשקל אם היא עולה תשמח וזהו

לא סופרים, אבל יש הבדל אם נותנים 6 או 7 ...

ארוחות ליום. אם זה לפי 675, אז בקלות אפשר להסתפק ב-6 ארוחות וכך תוכל לישון יותר בבוקר מבלי להעיר אותה.

אוכלת האכלת חלום בין 11 ל-12 בלילה, אח"כ

מתעוררת בין 5 ל-6 בבוקר. אח"כ מתעוררת ב-10, אם לא מעירים אותה ב-8.

פולספגן

New member
../images/Emo207.gif מתי אפשר להפסיק עם האכלת חלום../images/Emo35.gif

ועדיין
יישן כל הלילה

כי גם כשהם מתעוררים לאכול הם לא ממש מתעוררים

אם הציצי/בקבוק מגיעים אליהם בזמן, הם ממשיכים לאכול מתוך חצי-שינה במילא. אני פשוט מאמינה שילד ציך לקבל אוכל כשהוא מבקש. הוא יודע מה הוא צריך.

לנו אין את הבעיה הזאת, כי שהיא לא רוצה

היא נועלת את הפה. בכלל בהאכלת חלום, היא אוכלת מנה קטנה יחסית, בד"כ בין 40 ל-60 מ"ל.

לפי הלוחשת - עד חצי שנה.

אין לי מושג למה כ"כ קוטלים אותה? לקחתי ממנה כמה עצות ממש טובות, כדוגמת האכלת החלום.

michal@gal

Active member
מנהל
אבל אולי ההאכלה הזו מיותרת?

אצלי בגיל חודשיים כבר ישנו לילה רצוף ללא האכלת חלום. אם הייתי מתעקשת על האכלת חלום הייתי סתם מרגילה את הילד לאכול בלילה ארוחה שהייתה מיותרת מבחינתו.

מה בקשר לנוזלים?

גם אנחנו בתור מבוגרים, קמים בלילה בימים חמים לשתות וחוזרים לישון. ברגע שהיא מקבלת את האכלת חלום, ז.א. מקבלת את הנוזלים הרצויים לה וגם את הקלוריות. בד"כ הארוחה היא קטנה, כפי שכתבתי בהודעתי הקודמת לאמא של פלפלון.

אופס, ../images/Emo52.gif התכוונתי להודעתי הקודמת ל...

חולצה לקטית ולא לאמא של פלפלון (התבלבלתי משרשור אחר).

michal@gal

Active member
מנהל
אם היא תהייה צמאה, היא תתעורר

ולא כל המבוגרים מתעוררים בלילה כדי לשתות. אם הכמות של ארוחת החלום כל כך קטנה, זה סימן שהיא מיותרת והילדה לא באמת רעבה או צמאה בשעה הזאת.

polegra

New member
למה להעיר באמת?

ילד יודע כמה הוא צריך לאכול יש מה שמומלץ לפי המומצע אבל כל ילד הוא שונה כל אחד בפני עצמו הרי גם השקילה והגובה בטיפת חלב הולכות לפי הממוצע.... יש ילד יותר גבוה יותר מלא והם גם יאכלו בהתאם תנו לה כמה שהיא דורשת ואם היא במשקל תקין למה להעיר? דור ישן לפעמיםאפילו 10 שעות רצוף כשהוא רעב הוא קם ומודיע על זה בלי להתבייש לעומת זאת להעיר אותו נראה לי רע אחרי שניסינו כמה פעמים...גם אני עם כמה שאני חובבת אוכל מעדיפה לישון טוב ורצוף מאשר לקום לאכול תחשוב על תינוק שיונק...מישהו מודד לו כמה ולמה? הם יודעים מה הגוף שלהם צורך טלי

למעלה