מתלבט בין שני מפרטים....

eilon21

New member
מתלבט בין שני מפרטים....

השימושים הם למשחקים טובים ועריכת וידיאו קצת וצפייה בסרטים Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory gigabyte GeForce 6600GT 256 MB + VIVO Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 המפרט הזה לעומת אותו מפרט רק עם: מעבד AMD 3200 64 939 VENICE עם לוח אם תואם שאלות: 1.האם המעבד של הAMD עדיף לצרכים שציינתי? 2.האם הזכרון הוא טוב גם לAMD או שצריך זיכרון אחר שיותר יתאים 3.לא מצאתי באף חנות גם באינטרנט וגם בעיר שלי (ב"ש) את הכרטיס מסך הזה שכולל VIVO 4.אם מישהו מכיר חנות טובה אמינה וזולה (בסדר עדיפות הזה) באינטרנט

adia

New member
המפרט הראשון ללא שום ספק.

אבל הייתי לוקח כרטיס מסך חזק יותר,כי צואר הבקבוק במשחקים הוא כרטיס המסך. אז אם אתה יכול להרשות לעצמך כרטיס חזק יותר עדיף.אם לא לא לזלזל ב-6600GT כוחו עוד במותניו. לגבי המעבד-הוא נחשב היום למעבד עם התמורה הטובה ביותר לכסף.יש לו יכולות OC מדהימות גם בקירורי סטוק,אני הייתי לוקח אותו היום,יש לו לוחות טובים מאוד עם מבט לאפשרויות עתידיות.

eilon21

New member
אמממ...

האמת שכל הפורום פה ממליצים על AMD ופה מדובר על אינטל 2.66 סה"כ לעומת AMD 3200 אז מה אתה אומר שיהיה עדיף בכל זאת האינטל? דבר שני אחי תמליץ לי על כרטיס מסך יותר טוב אפילו מה6600GT למרות שגם הוא מאוד יקר(בערך אלף ש"ח) אני לא יודע אם אוכל להרשות לעצמי משהו יותר טוב אבל עם עוד מאה מאתיים ש"ח אולי כן בנוסף יש לי שאלה יש לי כרטיס זיכרון של KINGSTON 512 MB 400MHZ האם כדי לחסוך שווה לי לקנות אחד כזה נוסף ב300 ש"ח ויתפקד בצורה טובה כמו הזכרון במפרט(הוא DUAL CHANE) תסביר לי כי אני ממש לא מבין בזכרונות תודה על העזרה

adia

New member
באופן חד משמעי קח את האינטל

D805.היום הוא המעבד כפול הליבה עם הנתונים הטובים ביותר תמורת הכסף שאתה משלם.אם תבצע לו OVERCLOCK ממהירות באס של 133 ל-166 תקבל מעבד חייתי שאוכל היום הרבה מעבדים שיקרים ממנו פי שלוש.אוכל לתת לך לינקים לאתרים שעשו עליו OC מדהים. הלוח שלו הוא עם DDR2 שהוא מהיר יותר עם אופציה לתמיכה בתוכנות ומשחקים שידרשו זיכרון מהיר ומעבד כפול ליבה. אם אינך יכול יותר מה-6600GT/256 אז אל תקנה,שתבין זה כרטיס חייתי עם נתונים טובים ויכולות OC מדהימות,אני הגעתי עם הכרטיס הזה ממהירות של 500/1000 ל-630/1180 ואני עוד מתכוון להעלות. אין לך אפשרות לשים את הזיכרון שיש לך כי הלוח יתמוך לך ב-DDR2. קרא את המאמר שכתבתי פה בפורום על זיכרונות זה יעזור לך.

eilon21

New member
תודה רבה עזרת לי

השאלה רק אם בשלב ראשוני כדאי לעשות OC או רק אחרי כמה זמן שאני רואה שהמחשב מאט את הקצב והאם זה לא יהרוס לי תמחשב או יחמם לי אותו יתר על המידה... ושוב תודה רבה על העזרה

adia

New member
לאחר שתגבש דיעה ותקנה

נגיע גם לשלב הזה. אין שום בעיה גם בקירור סטוק להמהיר את המעבד,יש לו כפי שראית ביצועים מדהימים! בכל מקרה גם ללא המהרה הוא ייתן לך ביצועים מצויינים. תתחדש.

למעלה