מתלבט בין כמה דגמים של שעון דופק

מתלבט בין כמה דגמים של שעון דופק

(לחבר שהצלחתי סוף סוף לשכנע להתחיל לרוץ...)
יש לו תקציב של גג 350 ש"ח... הדגמים הם: Sigma - PC800 318 ש"ח RUBY100 345 ש"ח polar a3 320 ש"ח הדרישות הם שיהיה בו : דופק,אחוזים מדופק, סטופר, עדיף לאפים (אבל לא נראה לי שהוא יקבל את זה בתקציב שכזה..), ושעון רגיל. המלצות לעוד דגמים יתקבלו בברכה
וגם על עוד מקומות יותר זולים... תודה רבה לכל העונים

savners

New member
אולי

אני לא מכיר את ה a3 אבל מזה זמן רב יש לי דגם יחסית ישן של פולר (עדיין נמכר לדעתי) התקציב מתאים בכול אופן. polar protrainer XT אני מרוצה ממנו מאוד ולאחרונה (עקב "אסון לשעון" אף רכשתי אותו מחדש. אין בו קריאת דופק באחוזים אבל יש בו "לאפים" (הרבה יותר חשוב לדעתי) והרבה אפשרויות אחרות. אגב אם אתה באמת רוצה למכסם את העלות מול תועלת אז ל Timex יש מגוון של שעונים ובמחירים האלה הם בטח מציעים יותר פונקציות מהפולר.

סבבה תודה.... כנס

פולאר זו האפשרות האחרונה שלו (של חבר שלי... לי יש את ה-720i) כי התמורה במחיר הזה היא נמוכה מאוד... אם אפשר בבקשה המלצה על דגמים של טיימקס או קישור לדגם הנ"ל אני אשמח מאוד
תודה רבה

scuba1

New member
לא סיגמה../images/Emo58.gif

אחרי שנה שלי ולעוד חבר היה את הדגם ה"טוב ביותר" של סיגמה PC1600, ממליץ לא לגעת בשעון הזה!!! לשנינו השעון שבק לגמרי אחרי שנה ולכל אחד מאיתנו מסיבה אחרת. אני עברתי לפולר ותמליץ גם לחבר שלך לשלם קצת יותר וללכת על הטוב ביותר! אין טעם להתפשר במד דופק

ido mazor

New member
אני מרוצה מאד מסיגמה

מכשיר מצוין, תמורה טובה לכסף, יבואן אמין, אין בעיה להחליף סוללה ברצועה. משתמש כבר כמה שנים בריצה ורכיבה.

yanivw

New member
גם לי שבק אחרי טיפה יותר משנה

החלפתי סוללות והוא כמו חדש.

לי יש סיגמא

אומנם את Pc1600- אבל חפיף. אני עם השעון כבר שנה בול (קיבלתי אותו יום לפני היומולדת שנה שעברה- כלומר היום
). הבטריה בסדר, למרות שאני מתחיל לשים לב לטישטוש מסויים בכתוב. החיסרון היחידי (שחסר גם בסדרה ה a של פולר)- הוא חוסר הקידוד..ככה שבפלוטון או רכיבה קבוצתית אני די מפסיד מידע חשוב.

למעלה