מתלבטת לגבי תזמון בטא

gluten free

New member
מתלבטת לגבי תזמון בטא

אני אמורה לעשות בטא יום חמישי הבא 17.3
אממה, אני אהיה בלב מדבר (לכבוד המומולדת שלי).
כאמור- החזרה הייתה בשישי האחרון 4.3
פרגניל הוזרק ביום ראשון 6.3
דקא יוזרק היום יום רביעי 9.3

1. האם בטא ביום שלישי 15.3 תתן תמונה אמיתית?
2. אני לא אוכל לעשות הכפלה (חחח אופטימית עלק) אם אעשה בשלישי, כמה בעייתי?
3. מצד אחד לא בא לי להמשיך (תמיכה לחינם אם בטא תבדק רק אחרי הטיול), לאורך כל הטיול (מצד שני זה יכול לעקב מחזור וגם מחזור בטיול זה פחות מציאה...)
4. מצד שני אם הבטא תהיה שלילית, יש סיכוי שאני אהיה פרצוף חמוץ בטיול?

אז, מה נכון מבחינה טכנית-רפואית?
ומה נכון מבחינת מצב רוח?

ענבל ח1

New member
ב- 16.3 או שכבר תהיי במדבר?

אני לא הייתי מסוגלת לצאת לטיול בלי לבדוק בטא לפני כן. אם חלילה ייצא שלילי אז הטיול יכול לשפר דווקא את מצב רוחך. אצלי לפחות זה ככה...
מבחינה רפואית, לדעתי מלכתחילה היית אמורה לבדוק ב-16/3 שזה היום ה-12 להחזרה.
אם את לא יכולה, אז בצעי ב- 15.3. הבטא כבר תהיה חיובית במידה ויש הריון.
לגבי הכפלה, בצעי כשתחזרי ואז תצטרכי לראות מיום רביעי ליום ראשון שתי הכפלות ואם מיום שלישי לראשון אז קצת יותר מפי 4 אבל זה לא מתמטיקה אז לא חייב להיות מדויק...
בהצלחה!

gluten free

New member
ב 16.3 כבר אנשום אוויר מדברי צלול :))

אז ב 15.3 את אומרת..
כן, גם לי יותר קשה לצאת לדרך בלי לדעת, וגם סתם לקחת תמיכה "על פארש"..
יו יו יו איך אני רוצה בשורות טובות.

ענבל ח1

New member
מחזיקה לך אצבעות

ענבל ח1

New member
זה 9 ימים אחרי הפרגניל אז יחידות בודדות אם יהיו-זה מזה כנראה

שאריות פרגניל

לגבי מצב הרוח-רק את יודעת מה נכון לך (וכמה היה פשוט אם היתה תשובה של כן/לא). אני חושבת שאולי הייתי מעדיפה תחושה שהכל עוד אפשרי, מצד שני-אם זה חיובי זה יהיה משמח מאוד!! ואם לא..חלילה..לפחות תוכלי לשתות בירה במדבר :)

ולגבי הבטא-אני חושבת שאחרי 10 ימים יכולות להיות עוד קצת שאריות פרגניל..אז רק לקחת את זה בחשבון

מקווה לבשורות טובות!! יום הולדת שמח..ותהנו בטיול

mlk123456

New member
אני דווקא הייתי עושה אחרי, שיהיה למה לצפות :)

ולקבל תשובה חיובית בע"ה

קרפי8

New member
אולי תקחי איתך בדיקת הריון רגילה?

לא אדיאלי אבל אם זה חיובי לפחות תהיה לך תשובה
ואם זה שלילי אז תישארי בחוסר ודאות

&nbsp
אצלי יום לפני הבטא היה קו חלשלוש ולמחרת הבטא הייתה 76

בדיקות ביתיות ממש לא אמינות.. קיבלתי כמה פעמים שלילי עם בטא

גבוהה מ 70 ובמועד אחר גבוהה מ 100..

קרפי8

New member
רשמתי שזה לא אידיאלי

ושאם יצא שלילי אז עדיין יש חוסר ודאות (כמו במקרה שתיארת)
אבל אם זה חיובי

לדעתי תבדקי אחרי.. אבל אם את מתעקשת לבדוק אז כדי להיות

בטוחה שזה לא שאריות פרגינל, אם את כבר עושה בדיקה ב 15, אז כדאי לבדוק גם ב 13. ככה תדעי אם הבטא במגמת ירידה סימן שזה מהפרגינל.
מניחה שמדובר בבלסטו, אם מדובר בעובר יום 3, אז בטוח שאת צריכה לבדוק אחרי.. זה ממש מוקדם לבדוק אז, תשובה שלילית היא לא וודאית.

atiro

New member
אני הייתי מחכה..

גם ככה הבטא הראשונה לא מבטיחה כלום...
אחרי ההזרעה הראשונה שלי נסעתי לחול.. יצא שהיה לי איחור של שבוע כשכבר חזרתי לארץ.. זה היה יום חמישי.. המקל הראה שני פסים.. בראשון, כעשרה ימים אחרי הבטא היתה 100.. כנראה שהיא כבר היתה בשלב ירידה.. יומיים אחרי 53.. בטא חיובית זה לאו דווקא הריון תקין אז...
צאי לחופש.. קחי תמיכה.. הרי מה זה לעומת כל ה"תוספים" שכבר קיבלת בתהליכים עד כה...? תעשי חיים.. ובתקווה תחזרי עם בטא בשמיים ישר לבדיקת דופק!
מאחלת לך המון הצלחה!!

פאשון

New member
הייתי עושה ב-15

תראי, אפשר לראות אם יש שאריות של פרגניל וגם רואים אם ההורמונים של האסטרדיול והפרוגסטרון יפים או לא.
אם הם לא יהיו משהו זה יכול להכניס לחץ אבל אני הייתי מתקשה לסוע בלי לדעת. אני מאלה שלחוצות לקראת הבטא. ההמתנה גם ככה משגעת. ואני שונאת לקחת תמיכה לחינם ולהזריק קלקסן. לא יודעת אם את מזריקה אבל אם כן, בשבילי אישית זה שיקול.
אני לא יודעת אם הייתי נופלת במצב רוח בטיול. להפך. זה מקום קצת לברוח. אצלי בבטאות שמפילות אותי (יש יות רויש פחות) יציאה החוצה מהבית והתוואררות עוזרות לי. אבל זה אישי. אגב, אני חגגתי את שלי גם השבוע. אז שיהיה לך המון מזל טוב!!! ואני מאחלת לך שהשנה באמת יתגשמו משאלות ליבך

gluten free

New member
תודה לעונות והרי המסקנות

אם אעשה בטא בשלישי- או שאריות פרגניל
או בטא זמנית והריון כימי
או הריון חיוני אבל מוקדם לדעת - ובכל מקרה אצטרך תמיכה ולחזור על הבדיקה אחרי הטיול...
אם אחכה ליום ראשון- שלילי/חיובי יהיה וודאי
ואולי המחזור יגיע ויפתור את החידה (מגיע לא יאוחר מ16 יום משאיבה+סימנים נוספים- ציצי שמפסיק לכאוב 3-4 ימים לפני ומצב רוח אחר)
בדיקה ביתית - עשויה לשקר עליי..
&nbsp
אז.. נחכה עם בטא, אמשיך תמיכה, אתפלל לטוב, ובגלל שאי ודאות היא האויב מס1 שלי כן אעשה בשבת בדיקה ביתית-חיובי אחלה, שלילי-נחכה לדם.
(זו הייתה התלבטות הבטא הכי ארוכה ומיותרת עד כנ :)) תודה לעונות ותודה על הסבלנות)

ומזל טוב לדגיגות

אני דחיתי את הבטא בארבעה ימים

כי הייתי מאוד עסוקה ..
אני מנהלת חשבונות וזה נפל לי על מעמ .. דחיתי
במקום לעשות ביום ראשון .. עשיתי ביום חמישי...
כולם חשבו שאני משוגעת.. אבל העדפתי לעבור את המתח והלחץ
אם את מסוגלת אני ממליצה בחום לדחות עד אחרי אילת
התשובה תשאר אותה תשובה
בהצלחה

למעלה