מתלבטת בין שני נגני 5GB. עצות?

מתלבטת בין שני נגני 5GB. עצות? ../images/Emo79.gif

שלום, אני מתלבטת בין שני נגנים של 5GB: creative zen micro ו- iriver h10. על הנייר, נראה שלשניהם יש פיצ'רים עיקריים דומים למדי, כמו טייפ מנהלים, רדיו, כונן נייד, . ל- h10 יש גם יכולת הצגת תמונות במסך הצבעוני שלו, אבל בעיני זה יתרון קוסמטי בלבד, בערך כמו זה שהוא מגיע עם כיסוי סיליקון. אולי זה שווה את ההפרש (100-200 ש"ח יותר ל-h10), אבל בשורה התחתונה, יותר חשובים לי המוזיקה והתיפקוד הכללי של המכשיר. אז יש לי כמה שאלות: 1. האם המכשירים הללו דורש תוכנה מיוחדת כדי להעתיק שירים וקבצים, או שאפשר לעשות דראג'נ'דרופ? 2. האם הם עמידים בריצה של כמה דקות (לא ספורט אקסטרים, רק ג'וגינג)? 3. האם יש אפשרות לחבר אותם (בכבל מתאים) למכשירי מוזיקה אחרים ולהעתיק/להקליט? אני יודעת שיש דגם כלשהו של iriver שמאפשר זאת. ואשמח לשמוע מנסיונכם האישי בנושאים החשובים באמת: -קלות השימוש בכפתורים ובממשק (בשום חנות לא נותנים להתנסות ולהחליט לבד!). -איכות הסאונד, איכות הקליטה ברדיו וההקלטה (באיזה פורמט? מה עדיף?). -כל בעיה, חיסרון או באג מהותי שנתקלתם בו במכשירים הללו - אני רוצה לדעת מראש... בקיצור, אם התנסיתם הרבה (או מעט) באחד מהם (או בשניהם), ויש לכם המלצות חמות, ביקורת זועמת או סתם טיפ - ספרו לי. אני לא מצליחה להחליט. תודה מראש :)

bitonano

New member
IRIVER H10

ממש אבל ממש אחלה מכשיר יש לי אותו.. יש לו יתרון נוסף וזה הצגת העיברית... קלות שימוש פשוטה מהן כמוהה ויש לו אפשרות של דראגנדרופ. איכות סאונד מעולה, איכות רדיו מעולה והקלטה גם מעולה ב-MP3. אין ממש חסרונות חות מזה שאין כפתור STOP גם לזן.

bitonano

New member
ברור, אפשרי אפילו דרך הנגן...

בזמן שאתה שומע שיר אתה לוחץ על כפתור מסוים וזה מכניס אותו לרשימת השמעה מהירה..

weird dust

New member
מה נקרא ON THE GO

אופציה שיכולה להיות מצויינת. מה שכן יצירת רשימות כראוי כן יש צורך בתוכנה. ואם עושים דראג אנד דרופ אז זה לא כחלק מהדאטה בייס ויש סיכוי שיותר קשה להשמיע את השירים, למרות שאני מסתדר עם זה מצויין. נרתיק סיליקון הוא דבר שכמעט בגדר חובה במכשירי MP3.

צnי

New member
יש לי h10

עדיין לא התנסיתי בו מספיק. אפשרי להעביר שירים גם בלי תוכנה.

זן מיקרו!

CREATIVE-כי איכות זה לא מילה גסה... הנגן אם איכות המוזיקה הגבוה ביותר (עם מחיר סביר!) זול יותר קטן יותר וטוב יותר !

בבקשה - קצת יותר הסברים...

אני מבינה שאתה אוהב את הנגן שלך, אבל בשביל להשוות ביניהם ולהחליט - אני צריכה יותר פרטים ועובדות. השתמשת גם ב- h10? במה הם דומים / שונים? במה המיקרו עדיף? ובכלל, מה הופך אותו לטוב בעיניך? איזה תכונות? ומה פחות טוב בו? (חייב להיות משהו...)

bitonano

New member
ממש לא!

על הנייר יש לו את האיכות הכי טובה, אבל מכמה אנשים שאני מכיר ששמעו גם וגם אהבו יותר את ה-H10 ואף אחד מהם לא העדיףך את הזן. שמעתי מאנשים מסוימים שאיכות הקליטה של הרדיו לא משהו בכלל... הוא לא יותר טוב בחיים כי כל מה שיש בזן יש ב-H10 ויותר שלא נדבר על התמיכה בעיברית שאין לזן ואל תגיד לי בקרוב יש כי אף אחד לא יכול לנבא את זה... תמונות- שבו נגיד שזה לא ממש יתרון כי לא ממש כולם צריכים אותו. הוא בא עם נרתיק (ה-H10) שמגן על המכשיר וגם המראה החיצוני שלו על פי דעתי הרבה יותר יפה משל הזן.. גם מחירו שאפשר להשיג חדש ב-1320 בארץ שזה בערך כמו הזן לא?

bitonano

New member
והוא גם בא עם אוזניות איכותיות

יחסית לשאר הנגנים mx400 של סנהייזר. לדעתי ה-H10 הוא המיני הטוב ביותר ללא ספק.

מה עם עמידות בריצה/ג'וגינג? והמרה?

אפשר להמיר איתו ל-mp3 ישר ממערכת סטריאו, דיסקמן או מכשיר אחר?

bitonano

New member
תשובות...

העמידות שלו בריצה ובגוגינג הם בדיוק כמו מכשיר מבוסס הארד דיסק אחר שהם בד"כ לא ממש מומלצים לשימושים הללו כי יש להם חלקים רגישים בפנים... בשאלה השנייה לא ממש הבנתי אותך..

weird dust

New member
חשוב לציין שאין בזן זיכרון באפר ראו

זיכרון באפר הוא הזיכרון מטמון. זיכרון שפעיל לזמן מסויים ועוזר לשמור על הדיסק במצב טוב יותר בריצה ונענועים. לדעתי ל-H10 יש ליין אין (LINE-IN) אבל לא משהו כמו ב-H300 שניתן להעביר מנגנים אחרים פנימה. האפשרות אינה רצינית מידי ואינה טובה לדעתי ב-H10.

counting sheep

New member
למרות שאני לא הכי מבינה בנגני MP3

הרשי לי לשתף אותך שלאחרונה הייתה לי בדיוק את אותה התלבטות. אחרי ההתלבטות (שהיא באמת קשה, כי שני הנגנים באמת טובים), החלטתי לרכוש את ה-H10. גם לי לא היה חשוב המסך הצבעוני, או כיסוי הסיליקון, והאמת, שבהתחלה בכלל העדפתי את העיצוב של הזן מיקרו. אך לאחר ששמעתי את איכות המכשיר וגיליתי שהוא תומך בעברית (גם אם היא הפוכה), החלטתי שזהו הMP3 שאני מעוניינת לרכוש. (במהלך הזמן התאהבתי גם בעיצוב שלו, אבל זה סתם פרט שולי). שמעתי עליו רק המלצות חיוביות, ולכן, בימים הקרובים אזמין את ה-H10 ואהפך גם אני למשתמשת מרוצה של הנגן. מקווה שעזרתי

למעלה