מתכוני השבוע

אתי@

New member
מתכוני השבוע../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif../images/Emo21.gif

טופו מוקפץ בעגבניות מיובשות ובזיליקום
אטריות ביצים וחזה עוף בתירס - מחוברת התירס ש-uti שלחה
סלט טונה - 1 טונה במים, 1 ביצה קשה, 1 מלפפון חמוץ גדול קצוץ דק, מיונז עם "לכלוכים" (נו, זה עם הירק), 2 כפות גמבה קצוצה דק או תירס, מלח, פלפל. מערבבים הכל היטב - ויש סלט טונה מ-צ-ו-י-ן

אתי@

New member
ודרך אגב - לפני השימוש אני שוטפת את

הטונה במים
ככה מוציאים את החומרים המשמרים וזה הרבה יותר טעים

סוף סוף גם אני יכולה לכתוב מה הכנתי

השבוע... ואני לא מהבשלניות הסופר-דופר שיש כאן...
אז ככה :
חזה עוף מצופה חמוץ מתוק
עוף טיקה
אורז פרסי
שעועית ירוקה ופטריות פורטבלו
מרק תירס סיני עם נטיפי ביצים

בבדאי

זה מהזכרון ..ממש לא קשה להכין החומרים: 1/2 חבילת חזה עוף חתוך לקוביות (את יכולה חבילה שלמה ובהתאם להתאים את כמות החומרים האחרים) 1/2 כוס קמח כפית אבקת אפייה 1 ביצה לרוטב: קורט מלח כף רסק עגבניות 2 כפות קורנפלור (אני השתמשתי בכף אחת) 2 כפות רוטב סויה(קוקימן) 3 כפות חומץ הדרים אופן ההכנה: מערבבים את הקמח עם הא.אפייה+הביצה ויוצרים בלילה שלתוכה מכניסים את הקוביות חזה עוף במחבת מטגנים את הקוביות בנפרד כדי שלא ידבקו אחת לשנייה (נזהרים לא לשרוף את הציפוי) בינתיים מכינים בסיר קטן את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב (את הקורנפלור יש לערבב לפני כן ב1/2 כוס מים)ואז להוסיף לסיר... אחרי שהחזה עוף מוכן יוצקים מעליו את הרוטב בזהירות לפי הכמות הרצויה (הרוטב אמור להיות סמיך).. ומגישים מיד אני לא הגשתי מיד...אלא אחרי שעה ובן זוגי לא הפסיק לעשות "הממממ..טעים" כמובן עם אורז ליד (רצוי בסמטי).. בתאבון בינתיים

נופר30

New member
לנו היה שבוע עלוב מבחינת בישולים

אבל לפחות רשמתי כדי לא לפספס פיצה שניצל עם פירה עוף בתנוא עם סלט שאריות ( זה מה שקורה בשבוע שאני לא מבשלת

Ronnie*

New member
ואני יכולה לספר בגאווה

שאתמול הכנתי את פשטידת הגבינות והעגבניות המיובשות שהופיעה כאן בפורום כמה פעמים (כדי "להתאמן" לקראת האירוח) והיא יצאה ממש טוב!

ayush

New member
ואנחנו אתמול הזמנו ../images/Emo78.gif.. ../images/Emo6.gif

אתי@

New member
את מכירה את המיונז הרגיל של תלמה?

בקופסה הישנה המכוערת? אז יש אותו הדבר בדיוק רק שיש בזה חתיכות ירק. זה כבר שנים על המדפים, בטח מאז קום המדינה

*מור

New member
אני מחפשת את הנוסחה לסלט טונה

כמו שמוכרים במעדניות, במכולת ליד הבית מוכרים סלט טונה טרי מעולה אבל החוצפן דורש על קופסה (גודל של 250 ג') 15 ש"ח. אני יחפש את המיונז הזה....למרות שהמיונז היחיד שנכנס אלינו הביתה בשנים האחרונות זה הדל קלוריות.

*מור

New member
עוד דבר, הוא מוסיף לזה אגוזי קשיו

וזה ממש מעולה יחד

למעלה