מתכונים הודיים
אתחיל במשהו קל (כל מהשאני מקלידה נוסה בהצלחה) לחם "נאן" כפית שמרים יבשים כפית סוכר 1/2 כוס חלב חם או מים 4 כוסות קמח1/2 כפית מלח כפית אבקת אפיה כף יוגורט או מים 25 גר' מרגרינה או חמאה ללוש את כל החומרים ולהביא להתפחה. ללשוש את הבצק היטב ולחלק ל-18-20 כדורים לרדד על משטח מקומח (שיהיה עלה דק) למרוח בחמאה או מרגינה לזרות שומשום. לאפות 3-4 דקות עד שיופיעו נקודות חומות את הלחם הגשתי עם קארי ביצים. מתכון בהמשך
אתחיל במשהו קל (כל מהשאני מקלידה נוסה בהצלחה) לחם "נאן" כפית שמרים יבשים כפית סוכר 1/2 כוס חלב חם או מים 4 כוסות קמח1/2 כפית מלח כפית אבקת אפיה כף יוגורט או מים 25 גר' מרגרינה או חמאה ללוש את כל החומרים ולהביא להתפחה. ללשוש את הבצק היטב ולחלק ל-18-20 כדורים לרדד על משטח מקומח (שיהיה עלה דק) למרוח בחמאה או מרגינה לזרות שומשום. לאפות 3-4 דקות עד שיופיעו נקודות חומות את הלחם הגשתי עם קארי ביצים. מתכון בהמשך