מתכון: קובה סולת

קשיו

New member
מתכון: קובה סולת

מתכון: קובה סולת רכיבים: לבצק: 1/2 ק"ג סולת 1/2 כפית מלח 1/2 1 כוסות מים למלית: 1/2 ק"ג בשר בקר טחון 1 כף בהרט 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור טחון אופן הכנה: הבצק: שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים בעזרת הידיים במשך כ-5 דקות, עד שנוצר גוש בצק אחיד. משהים בצד כ-10-15 דקות (הבצק תופח מעט). המלית: מערבבים בקערה את כל המרכיבים. משמנים משטח עבודה. מניחים עליו את הבצק ומרדדים לעלה בעובי כ-1/2 ס"מ. בעזרת כוס קורצים כ-20 עיגולים מהבצק. מניחים במרכז כל עיגול בצק כפית מהמלית, סוגרים מהדקים הקצוות ויצרים כדור. מטילים את הקובות לסיר המרק (מתכון בנפרד) ומבשלים על להבה גבוהה עד שהן צפות מעלה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 8-10 דקות נוספות. הערות: מקור המתכון: פתקים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה