יש לי קרם שהוא במקור לעוגה - אבל
אפשר לאכול אותם סתם כך כמו פודינג וניל. אין בו שמנת בכלל. כל פעם שאני מכינה אותו אם אני מסובבת את הגב הילדים (הם כבר גדולים) מתגנבים ואוכלים אותו עם כפיות כשהוא עדיין חם. הם אומרים שיש לו טעם של מילקי. אני מדברת על "קרם לקרם שניט של פעם" של דליה למדני. יש עוד מלא קרמים שאפשר לאכול אותם ככה כקינוח, כמו קרם אנגלז - שמשלבים אותו בכל מיני קינוחים. אפשר גם פודינג תפוזים. אם זה מעניין אותך, יש לי כמה וכמה קרמים שיכולים לשמש גם כקינוח. פשוט תגיד ואשרשר כאן כמה.