מתכון מעולה לפאי רועים
חומרים:
6 תפוא בינוניים
2 כפות גדושות מיונז
בצל גדול
500 גר' בשר טחון
שום
פלפל
מלח
פפריקה
כמון
הכנה
לבשל תפוא עד שרכים ולמעוך היטב,
להוסיף מיונז,להוסיף פלפל ומלח לפי הטעם ולערבב.
לטגן בצל קצוץ עד שמזהיב, להוסיף שום קצוץ לטגן עוד דקה.
להוסיף בשר טחון ולטגן עד שמשחים מעט.
להוסיף תבלינים ולערבב.
לשים בתבנית שכבת פירה תפוא
שכבת בשר ולמעלה עוד שכבת פירה,אפשר לעשות פסים עם מזלג לקישוט.
אופים ב 180 מעלות עד שמזהיב.
אפשר להגיש מייד אבל אחרי לילה במקרר זה מתייצב ועוד יותר טעים.
אצלי זה להיט.
חומרים:
6 תפוא בינוניים
2 כפות גדושות מיונז
בצל גדול
500 גר' בשר טחון
שום
פלפל
מלח
פפריקה
כמון
הכנה
לבשל תפוא עד שרכים ולמעוך היטב,
להוסיף מיונז,להוסיף פלפל ומלח לפי הטעם ולערבב.
לטגן בצל קצוץ עד שמזהיב, להוסיף שום קצוץ לטגן עוד דקה.
להוסיף בשר טחון ולטגן עד שמשחים מעט.
להוסיף תבלינים ולערבב.
לשים בתבנית שכבת פירה תפוא
שכבת בשר ולמעלה עוד שכבת פירה,אפשר לעשות פסים עם מזלג לקישוט.
אופים ב 180 מעלות עד שמזהיב.
אפשר להגיש מייד אבל אחרי לילה במקרר זה מתייצב ועוד יותר טעים.
אצלי זה להיט.