hillabenam
Member
מרכיבים:
1 כוס קוקוס
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח (לגרסה ללא גלוטן, ניתן להשתמש בקמח קוקוס או קמח שקדים)
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית מלח
3 ביצים
חצי כוס שמן צמחי (או חמאה מומסת)
חצי כוס חלב קוקוס
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות . משמנים תבנית עוגה בקוטר 24 ס"מ או מצפים בנייר אפייה.
בתוך קערה גדולה,מניחים את הקוקוס הקלוי, הסוכר, הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
בקערה נפרדת, מערבבים את הביצים עם השמן, חלב הקוקוס ותמצית הווניל,עד שהתערובת חלקה ואחידה.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים בעזרת כף עץ או מרית עד שהתערובות מתאחדות. חשוב לא לערבב יתר על המידה, רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה ואופים במשך חצי שעה או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. אם החלק העליון מתחיל להתרומם מדי, ניתן לכסות אותו בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
אחרי סיום האפייה, מסירים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות.
אפשר להוסיף חתיכות אגוזים קלויים או שוקולד מריר לתערובת.
בתיאבון!
1 כוס קוקוס
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח (לגרסה ללא גלוטן, ניתן להשתמש בקמח קוקוס או קמח שקדים)
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית מלח
3 ביצים
חצי כוס שמן צמחי (או חמאה מומסת)
חצי כוס חלב קוקוס
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות . משמנים תבנית עוגה בקוטר 24 ס"מ או מצפים בנייר אפייה.
בתוך קערה גדולה,מניחים את הקוקוס הקלוי, הסוכר, הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
בקערה נפרדת, מערבבים את הביצים עם השמן, חלב הקוקוס ותמצית הווניל,עד שהתערובת חלקה ואחידה.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים בעזרת כף עץ או מרית עד שהתערובות מתאחדות. חשוב לא לערבב יתר על המידה, רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה ואופים במשך חצי שעה או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. אם החלק העליון מתחיל להתרומם מדי, ניתן לכסות אותו בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
אחרי סיום האפייה, מסירים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות.
אפשר להוסיף חתיכות אגוזים קלויים או שוקולד מריר לתערובת.
בתיאבון!