לרב אני מכינה כמות של פסטו, מחלקת לקופסאות קטנות ומקפיאה... אבל כמובן שהולך עם קנוי גם.
2 בצלים או אחד גדול - חותכים לרבעים וכל רבע פורסים דק (רצועות דקיקות לא ארוכות מדי)
לטגן עד שנעשה שקוף, להוסיף 2 חבילות של פטריות שמפיניון (אפשר לשלב אחרות אם רוצים) פרוסות בינוני - לא דק מדי
ממשיכים להקפיץ עד שמשנות צבע ויורד הנפח. לזה אני מוסיפה 2-3 שיני שום קצוצות גס ואחרי דקה 2 כפות גדושות של פסטו.
מקפיצים עד שהכל מתערבב טוב וזהו (אפשר אח"כ פרמזן למעלה )
סלט פטריות וכרובית
המתכון בבלוג שלי
1 בצל קצוץ דק
1 כפית שמן שמן (טיפ לטיגון בצל במעט מאד שמן)
לטגן עד שקיפות ולהוסיף
½ סלסלה פטריות שמפניון קטנות
לערבב הכל ולאדות מעט
להוסיף
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ'לי מתוק
½ כוס ציר מרק
מלח פלפל
לערבב קלות ולבשל
½ כרובית מבושלת על דנטה
את הכרובית המבושלת לצלות עד השחמה במחבת ששומן בתרסיס שמן ,
להוסיף לתבשיל הפטריות לערבב. לכבות את האש ולהוסיף עירית קצוצה ומעט טבסקו או צ'לי גרוס.
לאכול קר או חם .