מתכון: לחם בירה וגבינה
מתכון: לחם בירה וגבינה רכיבים: 3 כוסות קמח (עדיף קמח לחם) 2 כפות סוכר 1 כף אבקת אפייה 1 כף שמרי בירה (לא הכרחי) 2 כפות חמאה נמסה 1/2 כפית מלח 2 כוסות בירה 1/2 1 כוסות גבינת צ´דר מגוררת 1/4 כוס בצל קצוץ דק אופן הכנה: בקערה גדולהמערבבים קמח, אבקת אפייה, שמרי בירה ומלח. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את הבירה. בוחשים 2/3 מהגבינה ו-3 כפות בצל לתוך הבלילה, ושומרים את יתרת הבצל והגבינה. הבצק יהיה דביקף אבל ניתן להעביר אותו בידיים לתבנית אינגליש-קייק משמנת. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. יוצקים מלמעלה את החמאה הנמסה והבצל וממשיכים לאפות כ-20 דקות, או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי. מפזרים את יתרת הגבינה מעל וממשיכי לאפות 2 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה. משאירים את הלחם בתוך התבנית למשך 15 דקות ואחריהן מצננים על רשת. הערות: מקור המתכון: פיליס גלזר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
מתכון: לחם בירה וגבינה רכיבים: 3 כוסות קמח (עדיף קמח לחם) 2 כפות סוכר 1 כף אבקת אפייה 1 כף שמרי בירה (לא הכרחי) 2 כפות חמאה נמסה 1/2 כפית מלח 2 כוסות בירה 1/2 1 כוסות גבינת צ´דר מגוררת 1/4 כוס בצל קצוץ דק אופן הכנה: בקערה גדולהמערבבים קמח, אבקת אפייה, שמרי בירה ומלח. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את הבירה. בוחשים 2/3 מהגבינה ו-3 כפות בצל לתוך הבלילה, ושומרים את יתרת הבצל והגבינה. הבצק יהיה דביקף אבל ניתן להעביר אותו בידיים לתבנית אינגליש-קייק משמנת. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. יוצקים מלמעלה את החמאה הנמסה והבצל וממשיכים לאפות כ-20 דקות, או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי. מפזרים את יתרת הגבינה מעל וממשיכי לאפות 2 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה. משאירים את הלחם בתוך התבנית למשך 15 דקות ואחריהן מצננים על רשת. הערות: מקור המתכון: פיליס גלזר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2