מתכון: לחם בירה וגבינה

קשיו

New member
מתכון: לחם בירה וגבינה

מתכון: לחם בירה וגבינה רכיבים: 3 כוסות קמח (עדיף קמח לחם) 2 כפות סוכר 1 כף אבקת אפייה 1 כף שמרי בירה (לא הכרחי) 2 כפות חמאה נמסה 1/2 כפית מלח 2 כוסות בירה 1/2 1 כוסות גבינת צ´דר מגוררת 1/4 כוס בצל קצוץ דק אופן הכנה: בקערה גדולהמערבבים קמח, אבקת אפייה, שמרי בירה ומלח. יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את הבירה. בוחשים 2/3 מהגבינה ו-3 כפות בצל לתוך הבלילה, ושומרים את יתרת הבצל והגבינה. הבצק יהיה דביקף אבל ניתן להעביר אותו בידיים לתבנית אינגליש-קייק משמנת. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות במשך 15 דקות. יוצקים מלמעלה את החמאה הנמסה והבצל וממשיכים לאפות כ-20 דקות, או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי. מפזרים את יתרת הגבינה מעל וממשיכי לאפות 2 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה. משאירים את הלחם בתוך התבנית למשך 15 דקות ואחריהן מצננים על רשת. הערות: מקור המתכון: פיליס גלזר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

ווין תו

New member
../images/Emo35.gif סליחה על הבורות אבל מה זה

שימרי בירה ואם אין האם מחליפים בשמרים רגילים?
 
בפעם האחרונה שנתקלתי בשמרי בירה

זה היה בצורת קפסולות שנמכרו בחנות טבע. (מיועד לטיפול בפצעי בגרות..) לא נראה לי שלזה התכוונת...
 
למעלה