מתכון להגרלה: קובה מטוגן
מתכון: קובה מטוגן רכיבים: 1/2 ק"ג בורגול (קונים בשוק). להשרות במים עם מלח, לכסות כחצי שעה 1.5 כוסות קמח 1 כף רסק עגבניות מעט בהרט או כמון קינמון מלח ופלפל שמן אופן הכנה: לטגן את הבצל עד שהצבע שקוף. להוסיף את הבשר הטחון עד שהוא הופך לצבע חום. להוסיף בהרט (תבלין) או כמון, קנמון, מלח ופלפל ולקרר. לסנן את הבשר ואת השמן להוסיף לבורגול אליה כבר הוסף הקמח. לקחת כדור של בצק ביד, למלא עם הבשר ולסגור בצורת פירמידה. לטגן בשמן עמוק. הערות: מקור המתכון: שילה אפרתי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
מתכון: קובה מטוגן רכיבים: 1/2 ק"ג בורגול (קונים בשוק). להשרות במים עם מלח, לכסות כחצי שעה 1.5 כוסות קמח 1 כף רסק עגבניות מעט בהרט או כמון קינמון מלח ופלפל שמן אופן הכנה: לטגן את הבצל עד שהצבע שקוף. להוסיף את הבשר הטחון עד שהוא הופך לצבע חום. להוסיף בהרט (תבלין) או כמון, קנמון, מלח ופלפל ולקרר. לסנן את הבשר ואת השמן להוסיף לבורגול אליה כבר הוסף הקמח. לקחת כדור של בצק ביד, למלא עם הבשר ולסגור בצורת פירמידה. לטגן בשמן עמוק. הערות: מקור המתכון: שילה אפרתי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2