מתכון להגרלה: עוף ברוטב שום ופטריות

  • פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
מתכון להגרלה: עוף ברוטב שום ופטריות

מתכון: עוף ברוטב שום ופטריות רכיבים: המתכון ל6-8- סועדים. 1 עלה דפנה גדול 1/2 כפית טימין יבש 6 חזות עוף (או עוף במשקל כ1-1.5- ק"ג חתוך לחלקים) 1/3 כוס קמח מלח ופלפל 2-3 כפות שמן זית 6 שיני שום קלופות קופסת פטריות חתוכות לרבעים 1/3 כוס חומץ בלזמי כוס מרק עוף צח אופן הכנה: לתבל את הקמח במלח ופלפל. לטבול את העוף בתערובת ולנער ממנו קמח עודף. לחמם את השמן בחום בינוני לטגן את העוף עד שחום בצד אחד, להוסיף את השום והפטריות, להפוך את העוף ולהמשיך לבשל עד שהפטריות מבושלות והעוף חום גם בצידו השני. ניתן לשפוך את שארית השמן. להוסיף את החומץ, מרק העוף, עלי הדפנה והטימין, לכסות ולהמשיך להרתיח על אש קטנה למשך כ25- דקות. הערות: מקור המתכון: אלן אברהם הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה