מתכון להגרלה: כנפיים בווק

שושkה

New member
מתכון להגרלה: כנפיים בווק

כנפיים בווק / אבי שטייניץ המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון ´לאשה´ חומרים 3 כפות שמן סויה 16 כנפי עוף נקיות 4 שיני שום קצוצות 4 ס"מ שורש ג´ינג´ר קצוץ 1/2 1 כפות יין שרי יבש מלח ופלפל לבן 1/3 כפית 5 תבלינים תערובת תבלינים מוכנה שאפשר לקנות בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק 4 כפות רוטב סויה כהה (מתוק) 3-4 כפות מים 4 בצלים ירוקים קצוצים אופן ההכנה 1. מחממים את הווק עד שהוא לוהט. מוסיפים את השמן ומייד אחריו את הכנפיים ומטגנים היטב מכל הצדדים. 2. מוסיפים את השום והג´ינג´ר ומטגנים כדקה. מוסיפים שרי, מלח, פלפל ו"5 תבלינים". מוהלים את הסויה במים, מוסיפים לווק ומבשלים כ- 15 דקות על להבה בינונית. 3. מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים מסירים מהאש ומגישים.
 
למעלה