מתכון לבראוניז של אורן
אורן הוא HOGO 26 ביישן..... חבלז אבל נשמה טובה.... קיבלתי ממנו רשות לפרסם גשבעת אז זה המתכון של אורן הקונדיטור שפעם נגיד שהכרנו ראשונים.. 120 גרם שוקולד מריר, 120 שוקולד לבן, 100 גרם חמאה, 2 ביצים, 120 גרם סוכר 120 גרם קמח, 5 גרם א.אפיה 150 גרם בונדוק, להמיס את השוקולדים ואת החמאה ביחד,לערבב תביצים עם הסוכר לא להציף,להוסיף תערובת השוקולד עם החמאה,ואת הקמח עם האפיה, לשטח בתבנית,ולפזר מעל בונדוקים גרוסים עבה, אפיה 160 מעלות 30 דקות, תזכרי שזה שלי,ותגידי איך יצא לך, אני אגיע לטעום, הערות : אפשר להכפיל או לשלש לפי הכמות הרצויה
אורן הוא HOGO 26 ביישן..... חבלז אבל נשמה טובה.... קיבלתי ממנו רשות לפרסם גשבעת אז זה המתכון של אורן הקונדיטור שפעם נגיד שהכרנו ראשונים.. 120 גרם שוקולד מריר, 120 שוקולד לבן, 100 גרם חמאה, 2 ביצים, 120 גרם סוכר 120 גרם קמח, 5 גרם א.אפיה 150 גרם בונדוק, להמיס את השוקולדים ואת החמאה ביחד,לערבב תביצים עם הסוכר לא להציף,להוסיף תערובת השוקולד עם החמאה,ואת הקמח עם האפיה, לשטח בתבנית,ולפזר מעל בונדוקים גרוסים עבה, אפיה 160 מעלות 30 דקות, תזכרי שזה שלי,ותגידי איך יצא לך, אני אגיע לטעום, הערות : אפשר להכפיל או לשלש לפי הכמות הרצויה